Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3682247 defa)

lancelot, south, kenz, BenFener46, Tom Hanks, efeovic, kumral26 ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25155 : 15 Temmuz 2026, 01:34:56 »
17-18 kişilik kadroların olduğu yerde yaş olayı hikaye.

eskiden 8-10 kişiydi rotasyonlar, çok fazla yaşlı oyuncuyu kaldırmıyordu kadrolar.

şu an her takımda euroleague seviyesinde 13-14 oyuncu oyuncu var, yaş olayının önemi yok.

süreleri nasıl ayarladığın ve sakatlık dönemlerini nasıl geçebildiğin mühim.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25156 : 15 Temmuz 2026, 02:12:23 »
Bu adamı son 3 sezonda 3 ayrı takımda defalarca izledik. 7 sene önceki performansıyla mı değerlendireceğiz. 2019'da bu adamın ayakları hızlıydı, atletizmi vardı. Onlar gidince kesinlikle takımına zarar vasat altı bir oyuncuya dönüştü. Kendi kafasına göre kendi maçını oynuyor takımına el freni oluyor. Dipnot olarak belirtmek isterim, forum tarihimde yanlış hatırlamıyorsam ilk defa bir transferimize muhalefet ediyorum.
7 seneki performansından önce geçen sezonki  istatistiklerini paylaştım gerek EL gerekse de İspanya ligi istatistikleri çok iyi.
Bu forvet yokluğunda bu fiyata gayet iyi hamle gibi geldi bana.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25157 : 15 Temmuz 2026, 02:39:35 »
7 seneki performansından önce geçen sezonki  istatistiklerini paylaştım gerek EL gerekse de İspanya ligi istatistikleri çok iyi.
Bu forvet yokluğunda bu fiyata gayet iyi hamle gibi geldi bana.
abi her şey istatistik değil ki. 3-4 sezondur oldukça başarısız takımlarda oynayan, fazla maç kaçıran bi oyuncu. huyuna suyuna girmiyorum bile. tarık varken gelse bu kadar soru işareti olmazdı ama tarık yerine olması soru işareti yaratıyor.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #25158 : 15 Temmuz 2026, 03:08:36 »
abi her şey istatistik değil ki. 3-4 sezondur oldukça başarısız takımlarda oynayan, fazla maç kaçıran bi oyuncu. huyuna suyuna girmiyorum bile. tarık varken gelse bu kadar soru işareti olmazdı ama tarık yerine olması soru işareti yaratıyor.
Ben de zaten Cedi'yi, Hernangomez'i falan istiyordum öncelikle ama şu adam yokluğunda   1 milyon Euro'ya tavanı malum Clyburn'a burun kıvıramam.
Eric McCollum'a da burun kıvrılıyordu gelmeden önce adamın katkısı ortada.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25159 : 15 Temmuz 2026, 03:20:04 »
Ben de zaten Cedi'yi, Hernangomez'i falan istiyordum öncelikle ama şu adam yokluğunda   1 milyon Euro'ya tavanı malum Clyburn'a burun kıvıramam.
Eric McCollum'a da burun kıvrılıyordu gelmeden önce adamın katkısı ortada.
mccollum 4. kısaydı rotasyonda, burda şutör eksiği de barizken çok da dolu olmayan bi forvet rotasyonuna ekleniyor. ama dediğim gibi aslen bence yetenekten, istatistikten bağımsız saha içi ve dışı karakteri çoğu kişide soru işareti oluşmasının nedeni.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #25160 : 15 Temmuz 2026, 07:53:14 »
Bize sahada 3-4-5 de 15-18 dakika toplam sure alacak iki oyuncu gerekiyor.

Burada Clyburn tek basina tamamlayici olmaz, ikinci ismin kim oldugu onemli.
Eger parayi iyi bir 4-5 e yatiracaksak, @Kenz'in yukarida yazdigi gibi 1M gibi bir rakama kapattiysak.... sacma bir hamle olmaz
-NCAA den yine zar atacagimiza, Larkin le uyumlu bir isimle 3 numaraya takviye ettik deriz..
-Bu sene cok yeni oyuncumuz oldugundan uyum saglama kolayligi yaratabilme ihtimaline yada oyun cesitliligi saglama ihtimaline yatirim yapmis oluruz.

Yine de bu kadronun bir isme daha ihtiyaci oldugu kesin gibi...
Son iki hamle olacagi icin, bunlari birlikte degerlendirmek lazim... Bekleyip gorelim
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 07:58:18 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #25161 : 15 Temmuz 2026, 09:47:41 »
Bu Ömerin işi eyvahlar olsun.Clyburnü Sarasın istrdiğini sanmıyorum alt yapıdan genç forvet adayı oynasın daha iyi umarım yatar bu transfer Anadolu yakasına geçmez.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 09:48:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25162 : 15 Temmuz 2026, 10:01:52 »
Bence fiyat olarak girilebilir bi risk şu an. Tavanı çok yüksek eğer takıma uyum sağlar ve "hustle" moduna girerse. Olmazsa da sezon içi yollar ayrılır. Kalite bağlamında epey iyi kadro olduk. Çek bi Juzang!
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #25163 : 15 Temmuz 2026, 10:48:40 »
Bence fiyat olarak girilebilir bi risk şu an. Tavanı çok yüksek eğer takıma uyum sağlar ve "hustle" moduna girerse. Olmazsa da sezon içi yollar ayrılır. Kalite bağlamında epey iyi kadro olduk. Çek bi Juzang!

Clyburn ve gogo Bitadze nasil olur? (bitadze de avrupa ya donecek deniyor)

Juzang ve Clyburn sanki ayni anda olmaz gibi geliyor bana ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
PG Baldwin / SG Larkin / SG Tucker / SF Shields / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #25165 : 15 Temmuz 2026, 11:07:37 »
Şöyle ilginç bir istatistik vereyim Clyburn'un 2017'den beri kullandığı, 375 gönderi paylaştığı İnstagram hesabında sadece 37 bin takipçisi var. Kendisi oynadığı kulüplerle bu denli derin bağlar kurmuştur. İstatistiklerine, veya tek maçlık performanslarına değil de tam bir sezonuna şahit olanlar kendisiyle ancak bu kadar bağ kurabilmiştir :) Önce peş peşe airballarını, sonra anlam veremediğimiz şekilde takımın oynamadığını sonra da soyunma odasında huzursuzluk haberlerini okuyacağımız bir sezon olmaması için basketbol mucizesi bekleyeceğim. Bu tarz oyuncuları en iyi kullanan Ergin bile kendisiyle baş edemedi... Hiçbir kuvvet bana bunun Saras transferi olduğuna inandıramaz. Ömer Onan korktuğum gibi takımın dinamikleriyle oynuyor...
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 11:09:34 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #25166 : 15 Temmuz 2026, 12:12:51 »
Şöyle ilginç bir istatistik vereyim Clyburn'un 2017'den beri kullandığı, 375 gönderi paylaştığı İnstagram hesabında sadece 37 bin takipçisi var. Kendisi oynadığı kulüplerle bu denli derin bağlar kurmuştur. İstatistiklerine, veya tek maçlık performanslarına değil de tam bir sezonuna şahit olanlar kendisiyle ancak bu kadar bağ kurabilmiştir :) Önce peş peşe airballarını, sonra anlam veremediğimiz şekilde takımın oynamadığını sonra da soyunma odasında huzursuzluk haberlerini okuyacağımız bir sezon olmaması için basketbol mucizesi bekleyeceğim. Bu tarz oyuncuları en iyi kullanan Ergin bile kendisiyle baş edemedi... Hiçbir kuvvet bana bunun Saras transferi olduğuna inandıramaz. Ömer Onan korktuğum gibi takımın dinamikleriyle oynuyor...

güzel takipçi toplamış. adamın oynadığı takımların toplam 37 bin taraftarı yok.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #25167 : 15 Temmuz 2026, 12:22:02 »
https://x.com/feldmareschalp/status/2077103966375317788/video/1?s=46

Let me play my way!

Bir önceki sayfada da söylemeye çalıştığım buydu. Kendi kafasına göre oynamak isteyen bir oyuncu. Şu ana kadar adı geçen veya alınan transferler içerisinde içime sinmeyen tek transfer olacak. Belki bir veya iki maç kazandırır ama kaybettirdiklerinin daha fazla olacağından korkuyorum. Umarım bu transfer gerçekleşmez.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #25168 : 15 Temmuz 2026, 13:11:22 »
dwayne bacon - will clyburn gibi adamlari severim normal sezonda seni rahatlatir bazi maçlari kolay geçmeni sağlar. takimin skor opsiyonu ve tavani inanilmaz yukseldi. normal sezonda uyumsuzluklar ve sakatliklar yasanmaz ise tepede bitirmemiz kesin gibi.

ayrica f4 gibi tek mac duzeni olan bir organizasyondada boyle adamlar elini guclendirir.

clyburn tercihini ben olumlu karsiliyorum 5 sene evvelki dominant oyunu ve tavrininda bizde asla olmayacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #25169 : 15 Temmuz 2026, 13:30:46 »
dwayne bacon - will clyburn gibi adamlari severim normal sezonda seni rahatlatir bazi maçlari kolay geçmeni sağlar. takimin skor opsiyonu ve tavani inanilmaz yukseldi. normal sezonda uyumsuzluklar ve sakatliklar yasanmaz ise tepede bitirmemiz kesin gibi.

ayrica f4 gibi tek mac duzeni olan bir organizasyondada boyle adamlar elini guclendirir.

clyburn tercihini ben olumlu karsiliyorum 5 sene evvelki dominant oyunu ve tavrininda bizde asla olmayacagini dusunuyorum.

5 sene önceki domimant tavrının bir transfer değeri vardı aksine mevcut halinin hiçbir değeri yok. F4 değil, CSKA'dan sonra play-off maçı dahi yok. Öyle ya da böyle oynadığı tüm takımların play-off hedefi de vardı. 2 Kere EL şampiyonu olan Efes'de play-off dışı kaldı. Saha içi ve saha dışı olaylarıyla direkt bu başarısızlığın öznesiydi. Efesle 2. Sezonunda play-in de elendiği Bologna'ya gitti. Bologna ile 17. oldu. Aksine kesin play-off takımıyken şuan rezil rüsva olmak için bir nedenimiz oldu. Tek artısı Nunn ile Pana taraftarıyla dövüşür bi herkesin hoşuna gider ama sonra onun da takımı için değil kendi egosu için olduğu farkedilir. Referans; bizim tribünlere yaptığı hareketler... Çok kötü bir transfer olduğu konusunda tüm iddiamı ortaya koyuyorum inşallah haksız çıkarım da iletilerimi bol bol alıntılarsınız

Ayrıca Shields transferine sevinmiştim ama Clyburn eklemesiyle kadro mühendisliği için tereddütlerim oluşmaya başladı. Baldwin ve THT gibi 2 tane elinde topu isteyen oyuncu varken Shields, Clyburn, Larkin, T.Forrest eklemesi yaptık. İdare edilmesi çok zor bir kadro oldu.

Tarık, Colson, Hall gelenlere göre topa çok daha az temas ederek katkı verebilen isimlerken; gelenler top kullanmadan asla parkede mutlu olabilecek isimler değiller.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2026, 13:36:00 Gönderen: Av.Asım »