Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2686998 defa)

myildirim ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #540 : 30 Temmuz 2018, 13:25:45 »
Ted den ömer yasir küçük ü istiyomuşuz. 2001jenerasyonun tr deki en yetenekli oyuncusu diyolar. Lise son sınıfa geçtiği için okul problemini ve bonservis durumunu halletmeye çalışıyomuşuz. Kısa transferi beklentisini karşılar mı bilemem 😆

Telekom da istiyormuş çocuğu. İlkokul zamanı satranç şampiyon olmuş, Teog'dan da 493 puan almış ( 500 üzerinden) kafa basıyor hergelenin :)

Çok çalışıp kendini geliştirirse büyük bir potansiyel vaat ettiği söyleniyor. Hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #541 : 30 Temmuz 2018, 13:45:03 »
Ted den ömer yasir küçük ü istiyomuşuz. 2001jenerasyonun tr deki en yetenekli oyuncusu diyolar. Lise son sınıfa geçtiği için okul problemini ve bonservis durumunu halletmeye çalışıyomuşuz. Kısa transferi beklentisini karşılar mı bilemem 😆
Büyük potansiyel olduğu belli ama sanırım üniversite için NCAA kovalamayı düşünüyor. Pek de faydalanamayız öyle olursa.
Valla gunun en guzel haberi basket takiminin borclari odenmis ....

Hazirlik donemine dertsiz baslayacagiz. Bence en iyi transfer kadar onemli bu.
Esas mesele sponsorluk bulmakta bence. O işi şöyle 3-4 yıllığına çözsek acayip rahatlayacağım. Başka hiçbir şey umrumda değil şu an.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #542 : 30 Temmuz 2018, 14:01:26 »
Büyük potansiyel olduğu belli ama sanırım üniversite için NCAA kovalamayı düşünüyor. Pek de faydalanamayız öyle olursa.

Esas mesele sponsorluk bulmakta bence. O işi şöyle 3-4 yıllığına çözsek acayip rahatlayacağım. Başka hiçbir şey umrumda değil şu an.

1-Takimda Fenerbahce atyapisindan cikan bir yildiz izlemeyi cok istiyorum. Ama NCAA dusunuyorsa kusturacaklar artik... 3. kez ayni golu yemeyelim... Takim yatirim yapip hoca tutuyor kampa yolluyor yetistiriyor, sonra 1 gr birsey vermeden gidiyorlar... Yeter yani ...

2-Kesinlikle katiliyorum sponsor konusuna, ama adim adim ... birinci adim 50-60 gun kalmisken takimin yeniden bira araya gelmesine, herkesin rahat bir kafayla toparlanmasini saglamak onemliydi.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2018, 14:02:28 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #543 : 30 Temmuz 2018, 17:39:30 »
Ooo savaş baltası mı çıkarttın
Gel kapışalım
İşte şimdi beklediğim noktaya geldik :)
Kardeşim obradovic soyle adam sever, böyle adam sever, yok yetişecek adam, yok gelişecek adam laflarının ne kadar boş olduğu görüldü, adam ok dese bizdeydi. yani bişiy görmek istediği gibi görüyor millet,  ben bunu diyorum :)
Delaney ok dese obra da bir halt bilmiyordu yani bizim taraftar gözünde.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #544 : 30 Temmuz 2018, 17:50:09 »
Kardeşim obradovic soyle adam sever, böyle adam sever, yok yetişecek adam, yok gelişecek adam laflarının ne kadar boş olduğu görüldü, adam ok dese bizdeydi. yani bişiy görmek istediği gibi görüyor millet,  ben bunu diyorum :)
Delaney ok dese obra da bir halt bilmiyordu yani bizim taraftar gözünde.
abi hoca alsaydı sıvardık
almadığımıza göre  anasına bile küfür edebiliriz
mevzu bu aslında :) sıvacılık böyle birşey isteyen insanlara ders verebilirim hem de ücretsiz

obradoviç öyle yada böyle salak bir adam değil
sonuçta o da yetenekli oyuncu ile çalışmak ister.
ha bizim teklifimiz maddi ve manevi oyuncunun istekleri ile örtüşmemiş olabilir buna bir şey diyemem
ama misal DElaney'e şu yüzden gerizekalı diyorum
1 obradoviç gibi bir hoca ile Euroleague'in en iyi 3 takımından birisinde çalışma fırsatı gelmiş bunu 300 500 bin usd için niye tepersin ve beyinsiz

bu salak kafadan cidden kırık ama misal taraftar ile de iyi bir iletişime geçebilen bir oyuncu

arenada misal kendisi verse çok değişik bir taraftar bütünleşmesi olabilirdi
ama sonuçta o da kendince haklı sebeplerden kabul etmemiş ( hem maddiyat hem de manevi başka şartlar olabilir )
onun kafasına sıçayım ben :)

yeterli bir açıklama oldu mu dostum :)
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2018, 17:50:52 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #545 : 30 Temmuz 2018, 18:09:49 »
abi hoca alsaydı sıvardık
almadığımıza göre  anasına bile küfür edebiliriz
mevzu bu aslında :) sıvacılık böyle birşey isteyen insanlara ders verebilirim hem de ücretsiz

obradoviç öyle yada böyle salak bir adam değil
sonuçta o da yetenekli oyuncu ile çalışmak ister.
ha bizim teklifimiz maddi ve manevi oyuncunun istekleri ile örtüşmemiş olabilir buna bir şey diyemem
ama misal DElaney'e şu yüzden gerizekalı diyorum
1 obradoviç gibi bir hoca ile Euroleague'in en iyi 3 takımından birisinde çalışma fırsatı gelmiş bunu 300 500 bin usd için niye tepersin ve beyinsiz

bu salak kafadan cidden kırık ama misal taraftar ile de iyi bir iletişime geçebilen bir oyuncu

arenada misal kendisi verse çok değişik bir taraftar bütünleşmesi olabilirdi
ama sonuçta o da kendince haklı sebeplerden kabul etmemiş ( hem maddiyat hem de manevi başka şartlar olabilir )
onun kafasına sıçayım ben :)

yeterli bir açıklama oldu mu dostum :)
Nokta koydun valla. Söylecek bişiy kalmadı 😊

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #546 : 31 Temmuz 2018, 09:58:49 »
Maç sonlarını oynayacak lider oyuncu eksikliğine çözüm olarak maçları son beş dk kalana kadar kopartalım önerisini getiriyorum :)

Böylece son top gibi bir sorun kalmaz. Bunu yapacak gücümüz var, binersin tepesine vurursun kafasına 3,5 çeyrek, bitirirsin maçı. Şampiyon olduğumuz sene son beş dakikaya kadar maçları bitirmiştik gene aynısını yapıp Baskonia'da o iğrenç sesli ablanın çığlıkları eşliğinde kupayı kaldıralım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #547 : 31 Temmuz 2018, 10:14:29 »
Nokta koydun valla. Söylecek bişiy kalmadı 😊
baba sıvacıyız ama salak değilim ya :)
az çok bu spordan da anlıyorum ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #548 : 31 Temmuz 2018, 14:10:11 »
Delaney röportaj vermiş
Bu kadar yetenekli bir adamın bu zihniyete sahip olması cidden üzücü
Kafasını biraz kullansa Avrupa için cidden daha büyük oyuncu olabilirdi ama adam skinin keyfinde birisi yapacak birşey yok bu da böyle işte
"
Avrupa'da hangi takıma gideceği merakla beklenen ancak sonunda Çin'e transfer olan Malcolm Delaney, SDNA'ya konuştu.

Yunan haber sitesinden Giannis Theofilis'e konuşan Delaney, "Taraftarlar Çin'e 6 ay için gittiğimi anlayamıyor. Kariyerimi Çin'de tamamlamayacağım. Avrupa'ya geri dönmem demedim. Eğer 6 ay sonra takımları beni almak isterse ne olacak? Şu anda birçok takımın taraftarı bana kötü sözler söylüyor. Mesela Fenerbahçe taraftarı ile bir dönem sorun olmuştu. 300-400 Fenerbahçe taraftarını Twitter'dan bloklamıştım. Bu sezon Fenerbahçe ile görüşürken taraftarla o dönem yaşadığım sorun gündeme geldi. Taraftarlar, yaptığı hareketlerin daha sonra birinini kararında nasıl rol oynayacağını bilmeli" dedi.

Delaney, "Yılda 10 ay basketbol oynanmamalı. JHazırlık dönemi de bir ay sürüyor ve sezon çok uzuyor. Euroleague çok iyi bir iş yaptı. Bence tek bir lig olmalı. Bir takımın iki farklı ligde oynaması gerekli değil. Sezon bitince de milli maçlar başlıyor. ABD'li oyuncular ailelerinden neredeyse tüm yıl ayrı kalıyor. Oynadığım beş yıl boyunca Avrupa'da oynamaktan bıktım. NBA'de oynamak için Avrupa'dan gelen daha yüksek teklifleri geri çevirdim. Avrupa'da daha çok para kazanabilirim. NBA'e gitmeden önce Çin'den 6 ay için 2.5 milyon Dolar'lık teklif aldım. Ama NBA'e gittim. Her şey para değil. Rahat da olmak önemli. Avrupa sezonu çok uzun. Kesinlikle bununla ilgili bir şey yapmak gerekiyor. Hayatımı NBA üzerine de kurmadım. Eğer orada olmam gerekiyorsa olurum; yoksa olmam. Sadece basketbol oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı."

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #549 : 31 Temmuz 2018, 14:26:36 »
mal bu herif vallaha...
geciniz...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #550 : 31 Temmuz 2018, 15:18:17 »
Değerli arkadaşlar, amerikalı oyuncuları tamamen farklı değerlendirmek lazım,
çünkü;
büyük çoğunlukla
1 Onlar için Nba herşey, düşük bütçe olsun, nba olsun.
2 adam nba dışı yapacaksa Avrupa, çin, uzay farketmez  rakam yüksek olsun.
3 rahat adamlar, antreman az, tatil çok, maç az olsun.
4 başlarında large bi koç olsun. obra gibiler düşman başına. maçta keyfine göre oynasın.
böyle düşünüyorlar, koçta yıllar içindeki tecrübelerine bakarak mümkün olduğu kadar az amerikalı ile çalışıyor. Elinde olsa belki hiç almaz.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #551 : 31 Temmuz 2018, 19:48:11 »

Delaney, "Yılda 10 ay basketbol oynanmamalı. JHazırlık dönemi de bir ay sürüyor ve sezon çok uzuyor. Euroleague çok iyi bir iş yaptı. Bence tek bir lig olmalı. Bir takımın iki farklı ligde oynaması gerekli değil. Sezon bitince de milli maçlar başlıyor. ABD'li oyuncular ailelerinden neredeyse tüm yıl ayrı kalıyor. Oynadığım beş yıl boyunca Avrupa'da oynamaktan bıktım. NBA'de oynamak için Avrupa'dan gelen daha yüksek teklifleri geri çevirdim. Avrupa'da daha çok para kazanabilirim. NBA'e gitmeden önce Çin'den 6 ay için 2.5 milyon Dolar'lık teklif aldım. Ama NBA'e gittim. Her şey para değil. Rahat da olmak önemli. Avrupa sezonu çok uzun. Kesinlikle bununla ilgili bir şey yapmak gerekiyor. Hayatımı NBA üzerine de kurmadım. Eğer orada olmam gerekiyorsa olurum; yoksa olmam. Sadece basketbol oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı."

Mal değneği, insanların büyük çoğunluğu 60 yaşına kadar senenin en az 11 ayı çalışıyor. Çuvalla para kazanıyorsun, 35 yaşına kadar sen de bir zahmet 10 ay çalış değil mi ? Embesil, bir de mantıklı bir şey demiş gibi fikir sıçmış...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #552 : 31 Temmuz 2018, 21:00:55 »
Taraftarla atışınca bir mal elektriği almıştım kendisinden, yalan yok. Ama seviyenin bu noktada olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Allah korumuş yemin ederim. Adam bildiğin embesil. Normal bir insanın 20 senede kazanacağı parayı bir senede kazanan adam sezonu uzun buluyor. Gelmişini geçmişini evveliyatını...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #553 : 31 Temmuz 2018, 21:39:04 »
herifin adı mal, sonra çomar diince rerörörö :D

2,5 alıp huzur içinde çözelim işi.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #554 : 01 Ağustos 2018, 08:49:50 »
Taraftarla atışınca bir mal elektriği almıştım kendisinden, yalan yok. Ama seviyenin bu noktada olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Allah korumuş yemin ederim. Adam bildiğin embesil. Normal bir insanın 20 senede kazanacağı parayı bir senede kazanan adam sezonu uzun buluyor. Gelmişini geçmişini evveliyatını...

bir de bu parayı beyin olmadan kazanıyor. yatıp kalkıp şükretmesi gerekiyor valla. Bence çok da sevmediği bir işten dünya kadar para kazanıyor yavşak. adaletsiz dünya
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 08:50:30 Gönderen: anil7com »
Fenerbahçe!