Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2687031 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #555 : 01 Ağustos 2018, 10:48:50 »
Brandon Paul serbest kalmış, Baskonia ve Barcelona ilgileniyormuş.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #556 : 02 Ağustos 2018, 10:17:09 »
Datome: “Yöneticlerimizle konuştum ve bana tüm sorunların yakında çözüleceğine dair güvence verdiler. Bir başka garanti de Obradovic. Eğer işini yapamayacağı bir ortam olduğunu düşünseydi ilk ayrılan o olurdu.”

Obradovic'in kulüp açısından öneminin ne kadar büyük olduğunu gösteren bir demeç daha! Tamam eyvallah hiç kimse eleştirilemez değildir ya da hatasız değildir ama eğer kaybedilen euroleague finali onun da imzasını attığı yanlış kararlara bağlanılıyorsa unutulmamalıdır ki ulaşılan euroleague finali ve istikrar da yine onun imzasının bulunduğu kararlar neticesinde geldi. Basketbol şubesi olarak kısmi (bana göre geçici) bir istikrara ulaştık gibi gözüksek de kulüp özelinde ve ülke genelinde bu bir ütopya. Bu toprakların gelenekleri izin vermez zaten kalıcı bir istikrara. Onun için tadını çıkaralım derim:

https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/720793/datome-fenerbahcedeki-durum-hakkinda-yoneticiler-guvence-verdi/

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #557 : 02 Ağustos 2018, 10:19:46 »
Brandon Paul için ne dersiniz, iyi bir şutör ve Nunnally'nin aksine penetre de edip pozisyon yaratabiliyor, adam değişmeli savunmada biraz zorlanabiir ama Obradovic ile bunu da geliştirebilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #558 : 02 Ağustos 2018, 11:05:44 »
Brandon Paul için ne dersiniz, iyi bir şutör ve Nunnally'nin aksine penetre de edip pozisyon yaratabiliyor, adam değişmeli savunmada biraz zorlanabiir ama Obradovic ile bunu da geliştirebilir.
Efesdeyken hiç beğenmezdim.
Bence iyi şutör de değil:)

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #559 : 02 Ağustos 2018, 11:22:05 »
Datome: “Yöneticlerimizle konuştum ve bana tüm sorunların yakında çözüleceğine dair güvence verdiler. Bir başka garanti de Obradovic. Eğer işini yapamayacağı bir ortam olduğunu düşünseydi ilk ayrılan o olurdu.”

Obradovic'in kulüp açısından öneminin ne kadar büyük olduğunu gösteren bir demeç daha! Tamam eyvallah hiç kimse eleştirilemez değildir ya da hatasız değildir ama eğer kaybedilen euroleague finali onun da imzasını attığı yanlış kararlara bağlanılıyorsa unutulmamalıdır ki ulaşılan euroleague finali ve istikrar da yine onun imzasının bulunduğu kararlar neticesinde geldi. Basketbol şubesi olarak kısmi (bana göre geçici) bir istikrara ulaştık gibi gözüksek de kulüp özelinde ve ülke genelinde bu bir ütopya. Bu toprakların gelenekleri izin vermez zaten kalıcı bir istikrara. Onun için tadını çıkaralım derim:

https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/720793/datome-fenerbahcedeki-durum-hakkinda-yoneticiler-guvence-verdi/

Benim gözümde obradovic eleştirilemez. Eleştirilmesi çok saçma geliyor. Nerden alıp nerelere getirdi bizi. Hatalı kararları tabiki olacaktır . Ama hatalarında da arkasında durmalıyız. 5 sene de 1 f8 ancak görebilecek bir takımdık, obranın hatasıyla finalde eklemiyorsak ve eleneceksek bundan sonra taşşakları saolsun reisin.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #560 : 03 Ağustos 2018, 02:48:10 »
Gece saat 02:45 kısa rotasyonumuu düşünüyorum. Abiler, kardeşler umutsuzluk pompalamıyor, koça çok güveniyorum ama kısa rotasyonumuz zayıf. Takımın en güvenilir adamı kostas vallahi bu iş böyle olmamalı ya. Sanırım artık beklemeye geçtik sezon içi nba’den düşebilecek kısaları beklicez. Umarım zaman lehimize işler.
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2018, 02:48:33 Gönderen: Yaşlı taşlı çocuk »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #561 : 03 Ağustos 2018, 03:25:15 »
Kene yok deniosa gıkım çıkmaz, ama 2 kesin almalıyız. ennis hep yek gelirse sıçtık zira. babi yaşlandı, taşaklar geç kaynar, çabuk soğur, slukas reyiz sittin sene istikrarlı olamaz, sinan umrum diil, melih benim ona güvendiğim kadar güvense ibo'ya yaklaşır, ama sıfır güveni.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #562 : 03 Ağustos 2018, 03:32:43 »
En son Marcus Georges-Hunt söylentileri vardı.Umarım sadece söylentiden ibaret değildir

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #563 : 03 Ağustos 2018, 15:39:06 »
Ekonomik şartlar bu durumdayken transfer beklemeyi de içim kabul edemiyor. Kadroyu koruduğumuza ve şu hâlimize şükür demeliyiz sanki. Hele ki üstüne Lovern takviyesi yapmış olmamız da müthiş, pota altı gücümüz açık ara yapıyor her takıma.

Basketbol iq'su çok yüksek oyuncular, savunma ve hücumda oturmuş takım oyunu ve bir de ezici pota altı gücüyle takımımız her türlü F4 yapar zaten. Gerisi Baskoniadaki günlük performansa kalıyor artık.

Birisini çok düşeş rakamlara düşürmediğimiz sürece transfer beklememeliyiz mevcut şartlarda.

Ayrıca şu da var. Guduric'in elit bir 2 numaraya dönüşmesini istiyorsak ona güvenip bu sorumluluğu vermeliyiz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #564 : 03 Ağustos 2018, 18:15:29 »
Ekonomik şartlar bu durumdayken transfer beklemeyi de içim kabul edemiyor. Kadroyu koruduğumuza ve şu hâlimize şükür demeliyiz sanki. Hele ki üstüne Lovern takviyesi yapmış olmamız da müthiş, pota altı gücümüz açık ara yapıyor her takıma.

Basketbol iq'su çok yüksek oyuncular, savunma ve hücumda oturmuş takım oyunu ve bir de ezici pota altı gücüyle takımımız her türlü F4 yapar zaten. Gerisi Baskoniadaki günlük performansa kalıyor artık.

Birisini çok düşeş rakamlara düşürmediğimiz sürece transfer beklememeliyiz mevcut şartlarda.

Ayrıca şu da var. Guduric'in elit bir 2 numaraya dönüşmesini istiyorsak ona güvenip bu sorumluluğu vermeliyiz.

Ben yazmayayım dedim, siz yazmışsınız. Adam çıktı televizyonda üç saate yakın kulübün hali böyle böyle dedi. Obradovic'e karşı mahcubum dedi ki geçmişe yönelik borçlar henüz yeni ödendi. Halen transfer bekleniyor. Gören de zanneder mevcut takım geçen yıl final oynamadı, gruplarda elendi falan. Anlayamıyorum...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #565 : 04 Ağustos 2018, 00:27:56 »
Hep guardlardan kaybediyoruz kanımca ben acıkcası Wanamaker den cok daha fazlasını bekliyordum.Adeta gonulsuz geldi ve gitti.Sloukas hoca ne kadar begenirse begensin,Obra soyle oyuncu sever laf yok vb densin 10 uzerinden 7 lik bir oyuncu bize 8,8.5 luk lazım ama hic elimizde olmadı.Taraftarın %99 u Teodosic gormek isterdi.CSKA elden cıkarıyordu Ulker doneminde alıyorduk sonra FB talip diye haberler cıktı alamadık.Bir Teodosic bir De Colo bir Serrod gibi bir gardımız olmadı.Eger olsaydıo zaten 2016 CSKA ve 2018 Real maclarını da alır 3 kupamız olurdu.

Udoh efendiye 35 dk oynamak zor geldi.Ne kadar yorulduysa beyfendi oynamasa da 1.2 sayı vs de olsa oynamak istemiyor.O olsaydı yine farklı olurdu.Bennett,Thompson dan da yuzumuz gulmedi.Umarım Tyler Ennis bir De Colo bir Serrod bir Spanulis bir Lull gibi katkı verir de hepimiz cok seviniriz.Bu acıdan ben de acıkcası Loverngne saygı duyuyorum.Adam naz yapmadı.Kac ay once imzaladı geldi oynamak istiyorum dedi.Guduric den ben memnunum.Adamın alınmasını da cok dogru bulmustum.Oynadıgı oyundan da ,gelisiminden de cok memnunum.

Real de de artık Doncic yok.Zaten son 2 yılda cok gıcık olmaya baslamıstım.Tavırları vs o da gitti guzel oldu.Simdi sartlar biraz daha esitlendi.Umarım Tyler Ennis de kalburustu bir perf. gosterir ve 2. Kupayı bu sene kazanırız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #566 : 04 Ağustos 2018, 09:52:51 »
En son Marcus Georges-Hunt söylentileri vardı.Umarım sadece söylentiden ibaret değildir
Böyle bir söylenti ilk defa senden duyduk ama :)

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #567 : 04 Ağustos 2018, 13:35:30 »
Fenerbahçe basketbol takımı bir kısa daha almamasına ekonomik sebep göstermek bana saçma geliyor. Kulüp borçta eyvallah ama sonuçta onaylanan bir bütçe var. Teodosic’i beklerken, delaney isterkende ekomomik sıkıntı vardı ama alınmak istenen oyuncular yüksek maaş alacak seviyede oyunculardı. Ennis onlar kadar maaş verilecek bir oyuncu değil demek oluyor ki elde hala bütçe var. Kulübün ekonomik durumunu sebep göstermek mantıklı durmuyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #568 : 04 Ağustos 2018, 14:56:19 »
Ağbiler tamam biz bu işten anlamıyoruz, eyvallah. Peki Ennis transferine ya da diğerlerine onay veren Obradovic değil mi? O da mı anlamıyor bu işten? Zaten oyuncu istiyor ise bütçenin izin verdiği oranda transfer yapılacaktır. Ha diyebilirsiniz ki Obradovic eleştirilemez değil, o da hata yapabilir. Bu gibi itirazlarla ilgili yorumlarımı daha önce paylaşmıştım, tekrar paylaşayım:

(Datome: “Yöneticlerimizle konuştum ve bana tüm sorunların yakında çözüleceğine dair güvence verdiler. Bir başka garanti de Obradovic. Eğer işini yapamayacağı bir ortam olduğunu düşünseydi ilk ayrılan o olurdu.” Obradovic'in kulüp açısından öneminin ne kadar büyük olduğunu gösteren bir demeç daha! Tamam eyvallah hiç kimse eleştirilemez değildir ya da hatasız değildir ama eğer kaybedilen euroleague finali onun da imzasını attığı yanlış kararlara bağlanılıyorsa unutulmamalıdır ki ulaşılan euroleague finali ve istikrar da yine onun imzasının bulunduğu kararlar neticesinde geldi. Basketbol şubesi olarak kısmi (bana göre geçici) bir istikrara ulaştık gibi gözüksek de kulüp özelinde ve ülke genelinde bu bir ütopya. Bu toprakların gelenekleri izin vermez zaten kalıcı bir istikrara. Onun için tadını çıkaralım derim)

Cevap aradığım tek soru bu; Obradovic bu işten anlamıyor mu?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #569 : 04 Ağustos 2018, 16:50:09 »
Fenerbahçe basketbol takımı bir kısa daha almamasına ekonomik sebep göstermek bana saçma geliyor. Kulüp borçta eyvallah ama sonuçta onaylanan bir bütçe var. Teodosic’i beklerken, delaney isterkende ekomomik sıkıntı vardı ama alınmak istenen oyuncular yüksek maaş alacak seviyede oyunculardı. Ennis onlar kadar maaş verilecek bir oyuncu değil demek oluyor ki elde hala bütçe var. Kulübün ekonomik durumunu sebep göstermek mantıklı durmuyor.
Sen niye bu kadar gerginsin kardeşim
Her transfer sezonu gerginlikten kendini yiyorsun
Hocam demek ki 9. Yabancı almak istemiyor bütçe ile de alakalı olabilir başka birşey ile de ama şimdilik görünen istemiyor başka bir oyuncu
Sezon başlar bakar isteyesi tutarsa o zaman bakarlar ama isteyesi tutmaz ise de almaz