Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2680730 defa)

ibrahimseckin, akıllıdeli ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #630 : 10 Ağustos 2018, 19:24:03 »
Böyle gitmez gidemez .... yoksa seneye basket takımının transferlerinden daha büyük problemlerimiz olur .... Yunanlılar a bakın, ki onlara avrupa destek oldu bir nebzede olsa ve iç politikada sorunları yoktu ... biz ????

arap ve müslüman kardeşlerimiz var, bi bok olmaz bize, raad olun.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #631 : 11 Ağustos 2018, 23:39:13 »
jason çin'e dönmüş, çapı o kadar zaten. nası bi tongaya düştük geçen sene ya.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2018, 09:51:29 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #632 : 12 Ağustos 2018, 20:51:08 »
sezona bu kadroyla giriyoruz sanırım
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2018, 02:53:24 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #633 : 13 Ağustos 2018, 01:43:36 »
ulan 2 numarayı dolarla mı alıoruz sittiredin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #634 : 13 Ağustos 2018, 11:54:50 »
Ya bu ivjoviç sıfırdan takım kurma lafı da çok büyük şehir efsanesi
2012 senesinde Olympiacos maddi kriz yaşamadan önce 2011 senesini bir açın da İvkoviç kaç paraya nasıl bir bütçe ile takım kurmuş bir inceleyin

Michael Jordan'ı eleştirmek haa
Vallaha ne desem bilemedim
Çok özgüven sahibi insanlar var aramızda büyük saygı duyuyorum

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #635 : 13 Ağustos 2018, 11:59:47 »
Vallaha ne desem bilemedim.....
Belki baseball oynadigi donemi kastedmislerdir  ... o donem cok elestirilmisti :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #636 : 13 Ağustos 2018, 13:14:19 »
Ya bu ivjoviç sıfırdan takım kurma lafı da çok büyük şehir efsanesi
2012 senesinde Olympiacos maddi kriz yaşamadan önce 2011 senesini bir açın da İvkoviç kaç paraya nasıl bir bütçe ile takım kurmuş bir inceleyin

Vallaha ne desem bilemedim
Çok özgüven sahibi insanlar var aramızda büyük saygı duyuyorum

Ben MJ'i sinema eleştirmeni olarak eleştirmekte beis görmem. ;D

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #637 : 13 Ağustos 2018, 13:23:36 »
https://www.fenerbahce.org/basketbolerkek/team.asp

Kısa rotasyonuna ilave transfer yapmama sebebimiz ortaya çıktı. Ne Kur, Ne bütçe ! Resmi Site Oyuncu kadrosuna Obradoviçi ekleyince transfer biter. Nokta ;D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #638 : 13 Ağustos 2018, 13:30:36 »
Ben MJ'i sinema eleştirmeni olarak eleştirmekte beis görmem. ;D
:) haklısın abi
Hmetin abimiz 2 sayfa önce kupalar kazanan takım da eleştirilir demiş
Neden abi yani misal euroleague şampiyonu olmuş bir takımını neyini eleştireceğiz
Ne oluyor eleştirmek mastürbasyon yapmak gibi birşey mi rahatlatıyor mu insanları
Benim kafam bazı şeylere basmıyor
Euroleague finalini 85/75 kazandık diyelim
Neden 85/65 kazanmadık diye mi eleştireceğiz
Bu nasıl bir ruh hali
Michael Jordan izlemiş bir nesil neyini eleştirecek misal
Basketbolu bıraktığı 2 seneyi sayma 3+3 6 tane yüzük almış, finallerde 6 Mvp ödülü kazanmış dünyanın en iyisi adamı ne diye eleştireceksin, 6 asist yaptın neden 9 yapmadın diye mi
Veya 35 sayı ortalama az 38 ile neden oynamadın diye mi
İnsanlar cidden nasıl bir ruh halinde benim aklım mantığım bazı şeyleri algılayamıyor
Obradoviç'i ilk senesi için eleştiririz başarısız olduk euroleaguede zaten kendisi de özelleştiri yaptı sonrası malum zaten

Bir rahatlama hissi veriyor ise eleştirsin insanlar ne diyelim yasak yok ben sadece mantığını anlamıyorum sanırım ölene kadar anlamayacağım

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #639 : 13 Ağustos 2018, 15:02:56 »
Cem Hoca benim yazdıgım net burada belli bir kesim Obradovic asla elestirilemez diyordu ben de buna katılmadıgımı belirttim.Ayrıca elestiri olumlu anlamda da olabilir illa olumsuz olmak zorunda degil dedim.
Kupayı kazansa bile elestirilebilir dedim.Cıkar bir koc ya da spor yazarı kupa geldi ama su kısımlarda sorun olabilir,X oyuncu yaslandı,Y oyuncu surada zayıf ,Wana gidiyor Slo-Dixon ile 1 de zorlanabilir gibi elestiri olabilir dedim.Olayı farklı yerlere cekmeye bence gerek yok.

Umut Bey yazmıs sadece bir ornek ,senin ne haddine benim ne haddime demis Obra,MJ,Schumi elestirmek demis.Ben aynı fikirde degilim.Schumi her ne pahasına olursa olsun kazanmak ve takım emirleri gibi adeta diger pilotunu hice sayan uygulamaları bence etik degildi mesela...

Olayı sadece bir kısmını alıp kupa kazansa dahiş kısmını alıp yorumlamak dogru degil, Piangiani nin yaslı yıldızları getirip butceyi cop etmesi elestirilmesi dogalsa mevcut durumda da Obra gelene kadar basarı mı vardı elestilemez demek de bence dogru degil...

PAO Baskanı da elestirmis.Bu arada PAO baskanı da her yonden elestirilir.Adam demis Avrupa kabul ediyor Ivkovic Sıfırdan takım kurmada basarılıdır Obra yıldızları yonetmede diye olumlu bir elestiri yapmıs.Avrupanın 3 buyuk butcesinin birinin basındasın,tutmayan transferler var, guard konusunda her daim bir sıkıntı var, basarı da var,gelisen oyuncular da var.Obradovic ABD li oyuncu bilmez dendi mesela burada Velev ki oyle ise bu da elestirilebilir.

Ben tutup 24 saat vurun abalıya yapılsın dedigim yok ama Obra elestirilemeze siz kimsinize de karsıyım.Benim mantıgım da bu...
Saygılar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #640 : 13 Ağustos 2018, 15:06:38 »
Cem Hoca benim yazdıgım net burada belli bir kesim Obradovic asla elestirilemez diyordu ben de buna katılmadıgımı belirttim.Ayrıca elestiri olumlu anlamda da olabilir illa olumsuz olmak zorunda degil dedim.
Kupayı kazansa bile elestirilebilir dedim.Cıkar bir koc ya da spor yazarı kupa geldi ama su kısımlarda sorun olabilir,X oyuncu yaslandı,Y oyuncu surada zayıf ,Wana gidiyor Slo-Dixon ile 1 de zorlanabilir gibi elestiri olabilir dedim.Olayı farklı yerlere cekmeye bence gerek yok.

Umut Bey yazmıs sadece bir ornek ,senin ne haddine benim ne haddime demis Obra,MJ,Schumi elestirmek demis.Ben aynı fikirde degilim.Schumi her ne pahasına olursa olsun kazanmak ve takım emirleri gibi adeta diger pilotunu hice sayan uygulamaları bence etik degildi mesela...

Olayı sadece bir kısmını alıp kupa kazansa dahiş kısmını alıp yorumlamak dogru degil, Piangiani nin yaslı yıldızları getirip butceyi cop etmesi elestirilmesi dogalsa mevcut durumda da Obra gelene kadar basarı mı vardı elestilemez demek de bence dogru degil...

PAO Baskanı da elestirmis.Bu arada PAO baskanı da her yonden elestirilir.Adam demis Avrupa kabul ediyor Ivkovic Sıfırdan takım kurmada basarılıdır Obra yıldızları yonetmede diye olumlu bir elestiri yapmıs.Avrupanın 3 buyuk butcesinin birinin basındasın,tutmayan transferler var, guard konusunda her daim bir sıkıntı var, basarı da var,gelisen oyuncular da var.Obradovic ABD li oyuncu bilmez dendi mesela burada Velev ki oyle ise bu da elestirilebilir.

Ben tutup 24 saat vurun abalıya yapılsın dedigim yok ama Obra elestirilemeze siz kimsinize de karsıyım.Benim mantıgım da bu...
Saygılar

Abi euroleague kupası kazanmış takıma şurası şöyle burası böyle diyen spor yazarı veya herhangi bir kimse çıkarsa afedersin ama siktirsin gitsin
Olumlu anlamda yapılan zaten övgü olur
Eleştiri kaybedince istenilen skor elde edemeyince olur
Tabi ki olur, sonuçta bizim kafamızda bir şeyler olsa da bunun birçok faktörü var, kadro kurmak kısmından bahsediyorum
Her hoca inandığı doğrular ile yola çıkar totalde bakarsın mutlu oldun mu olmadın mı
Ben seni yıllardır tanıyorum sen de beni
Senin zaten genel bir memnuniyetsiz ruh halin var bunu kabul et :)

Michael Jordan'ı kimse eleştiriemez abi net söylüyorum kimsenin haddine değil. Bu çok net
Herkes herşey eleştirilecek diye bir şey yok
Ha istedikten sonra bulursun ama zorlama olur biraz gerek de yok bence

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #641 : 13 Ağustos 2018, 15:15:09 »
Abi euroleague kupası kazanmış takıma şurası şöyle burası böyle diyen spor yazarı veya herhangi bir kimse çıkarsa afedersin ama siktirsin gitsin
Olumlu anlamda yapılan zaten övgü olur
Eleştiri kaybedince istenilen skor elde edemeyince olur
Tabi ki olur, sonuçta bizim kafamızda bir şeyler olsa da bunun birçok faktörü var, kadro kurmak kısmından bahsediyorum
Her hoca inandığı doğrular ile yola çıkar totalde bakarsın mutlu oldun mu olmadın mı
Ben seni yıllardır tanıyorum sen de beni
Senin zaten genel bir memnuniyetsiz ruh halin var bunu kabul et :)

Michael Jordan'ı kimse eleştiriemez abi net söylüyorum kimsenin haddine değil. Bu çok net
Herkes herşey eleştirilecek diye bir şey yok
Ha istedikten sonra bulursun ama zorlama olur biraz gerek de yok bence
MJ elestirmedim zaten Schumi kotu surucu efsane degil de demedim.
EL kazanan kısmını da gecelim haklısın sadece ovgu olur.Ayrıca ben EL alayım da gerisi cok onemli degil zaten...

Doncic gitmesi de iyi oldu.Biraz daha dengeli oldu takımlar su Teo denen vatandas gelseydi cok fark edecekti.Bu sene hayırlı olsun.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #642 : 13 Ağustos 2018, 15:47:24 »
Cenk Renda transferi bitirdik dedi:
http://www.basketball.com.tr/fenerbahceden-transfer-aciklamasi/

Gerçi yine de burası Fenerbahçe olmaz da diyemeyiz ansızın tutup birini getirirler.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #643 : 13 Ağustos 2018, 16:47:49 »
Yukarıda da yazıyor sayfada ;

"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko Obradovic

1 birincilik, 3 ikincilik (ha 2 ha 4). Demek ki eleştirilebilir. :D

Transfer bitti ise şansımız bol olsun, umarım şampiyon oluruz bu asr-ı saadette, zira Obra sonrasında imkansız gibi görüyorum ben.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #644 : 13 Ağustos 2018, 17:02:37 »
Geçen sezon Adriyatik Ligi'ni açık ara sonuncu bitiren takımda dahi fazla süre bulamadı.Takımda 9. yabancı olarak tutulmaz herhalde.
Resmi sitede şu an ki güncel kadroda Minchev ve Tarık Biberovic yok, Ahmet Can Duran var.