Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2672224 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #780 : 05 Aralık 2018, 12:59:06 »
Yok sözleşmesi var zaten
Gitmez hiçbir yere

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #781 : 05 Aralık 2018, 15:58:01 »
Obradovicin hiç bir yere gideceği yok. Zaman zaman taraftara çektiği ayarlardan biri sadece. Biraz da haksızlık etti üstelik bu sefer. Seyirci sayısında 9. olsak da oynadığımız rakipler G. Canaria Dacka Khimki Bayern gibi takımlar. Bu takımlara karşı Real Pao falan da bizim kadar seyirciye oynuyor. Bu sezon bütün önemli maçları deplasmanda oynadığımız için hem bizim sayımız düşük kaldı hem de rakiplerin ortalamasını yükselttik. ( önemli bir rakip olduğumuz için) Bu nedenle şu anda 9. olmak bir şey ifade etmiyor. Koç önemli Real ve Cska maçları öncesi taraftara biraz ayar veriyor.

Ayrıca öyle taraftar sayısı biraz düştü diye kimse alıp başını gitmez merak etmeyin. Bu bütçeyi, basketbol organizasyonunu, taraftar gücünü  sağlayacak takım yok. Bu düşük seyirci ortalamamız bile barca'nın salonundan daha büyük, Oly ve Cska'dan daha yüksek seyirciyle oynuyoruz. Federasyonun sitesindeki rakam hatalı değilse dünkü maçta bile Hafta içi ve lig maçı olmasına rağmen, ulaşım trafik sorununa rağmen 7 bin kişi gitmiş. Hor görülecek bir rakam değil bence. Realler Paolar da lig maçında 10 bin kişiye oynamıyor.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 15:59:27 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #782 : 05 Aralık 2018, 23:13:33 »
önünde sonunda peja ve divac varken bir şekilde sacramento'ya gidecek bence obradovic, bu sene sonu mu olur seneye mi olur bilmiyorum sadece hissiyat :)..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #783 : 06 Aralık 2018, 00:04:33 »
önünde sonunda peja ve divac varken bir şekilde sacramento'ya gidecek bence obradovic, bu sene sonu mu olur seneye mi olur bilmiyorum sadece hissiyat :)..

Hazır Bjelica ve Bogdan'da oradayken... Bağırıp çağırma limitini de onlarda kullanır... :D

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #784 : 06 Aralık 2018, 05:01:40 »
Geçenlerde 54 dk.lık bir videosunu koymuştum buraya, İsmail ile yaptıkları program. Obra'nın bence hiç merakı yok NBA ile ilgili. Söylemlerini hatırlıyorum da Avrupada kral olduğu için keyfi yerinde. Kendince lobisi var, dostları var ve oturtmuş olduğu bir sistemi var, F4'ü garanti olan takımı var. Gitmez NBA'e falan.

Şampiyon olduğumuz sene 3 senelik uzatmıştı sözleşmeyi, seneye de kesinlikle burada. Olur da sözleşme bir şekilde iptal olur ve giderse bugünleri ''vay bee ne günlerdi'' diyerek anarız bol bol. Takım dağılmasa bile Obra'sız yürümez ki bence takım da dağılır.

Neyse, böyle kötü mevzuları konuşmayalım ;D

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #785 : 06 Aralık 2018, 08:48:13 »
Geçenlerde 54 dk.lık bir videosunu koymuştum buraya, İsmail ile yaptıkları program. Obra'nın bence hiç merakı yok NBA ile ilgili. Söylemlerini hatırlıyorum da Avrupada kral olduğu için keyfi yerinde. Kendince lobisi var, dostları var ve oturtmuş olduğu bir sistemi var, F4'ü garanti olan takımı var. Gitmez NBA'e falan.

Şampiyon olduğumuz sene 3 senelik uzatmıştı sözleşmeyi, seneye de kesinlikle burada. Olur da sözleşme bir şekilde iptal olur ve giderse bugünleri ''vay bee ne günlerdi'' diyerek anarız bol bol. Takım dağılmasa bile Obra'sız yürümez ki bence takım da dağılır.

Neyse, böyle kötü mevzuları konuşmayalım ;D
Aynen .... konuşmayalım abi böyle konuları... şom ağızlı vardır belki aramızda...
Hoca ve takımın keyfini sürelim son dakikaya kadar .... bugun gitse bile bize en az bir avrupa kupası ve itibar bırakmış olur.

Ekip ve oyuncular(gelen giden farketmez) için soylenecek tek sey; çok sağolsun her biri... sonucta tek keyif aldığımız spor basket kaldı
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #786 : 06 Aralık 2018, 09:25:05 »
:) :) :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #787 : 12 Aralık 2018, 13:14:35 »
bu kadro cok guzel oldu...

ennis saglam doner ve green de takıma iyi uyum saglarsa, seneye kalmalrı durumunda biberovic ile beraber (turk olacka deniyor)...takımı koruyacagız..

tek olagan supheli melli..eger gitmezse super olacak...

gitmesi durumunda kim alınmalı diyorum..tum sezon inceleyelim bakalım..

bu arada 1 yerli takviyesi yapacakska berkan durmaz diyorum tofastan...

melli yerine tornike adisi gelsin eger giderse italyano...hatta a.gill de gozumde yok degil...

bir yandan aklımdan udoh gelse diyorum yada ayon...ama sorun su; oyle olursa 4 numara tarzı oyuncu olmayacak 3 lugu olan..lauvergne i tam evirmek lazım...

ama sanki gitmeyecek melli...

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2018, 13:16:03 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #788 : 12 Aralık 2018, 16:07:53 »
Ayon iyice yaşlanıyor artık.
Hem Melli giderse bize 4 numaram lazım. Shengelia tabiki en iyi alternatif. Ilave olarak bence Trey Thompkins de olur. Singleton diyordum ama son dönemde gözümden düştü. Randolph a da hayır demem.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #789 : 12 Aralık 2018, 16:55:00 »
Ayon iyice yaşlanıyor artık.
Hem Melli giderse bize 4 numaram lazım. Shengelia tabiki en iyi alternatif. Ilave olarak bence Trey Thompkins de olur. Singleton diyordum ama son dönemde gözümden düştü. Randolph a da hayır demem.
ABİ radndolp cidden bizim hoca ile çalışabilir mi inanıyor musun buna ?
o herifin çok büyük kafasal sorunları var çok büyük yetenek ama çok sıkıntılı adam
2 idman sonrası o ağlar filan

• Üye
« Yanıtla #790 : 12 Aralık 2018, 17:02:05 »
randolph falan olmaz bence de...singleton dususute bence...
en iyi secenek shengelia...diger alternatif bence a.gill ..
her isi yapıyor adam..iyi niyetli gibi gozukuyor sahada...takip etmek lazım...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #791 : 12 Aralık 2018, 17:08:06 »
tamam takip ediyorum sen merak etme :)

• Üye
« Yanıtla #792 : 12 Aralık 2018, 17:19:40 »
tamam takip ediyorum sen merak etme :)

sen edersin suphem yok..
ama yanında bir kel var ya...aman o bakmasın..takip etmesin..sakatlanır adam sımdı...:)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #793 : 13 Aralık 2018, 07:58:57 »

Singleton'ın düşüşte olması çok önemli değil sonuçta kalitesi belli bir adam. Her oyuncunun standartlarının altında kaldığı sezonlar oluyor. Çok kaliteli ve bizim sistemimize uyacak bir oyuncu.

Shengelia çok yetenekli ama Baskonia'dan sanmıyorum ayrılsın. Gill ise yetenek olarak bu sayılan adamların altında, diğerleriyle aralarında sınıf farkı var. Gel gelelim adam tam bir takım oyuncusu ve tam da Obradovic'in seveceği türden kendini takıma adayan biri.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #794 : 13 Aralık 2018, 12:31:27 »
Melli giderse DRAGAN BENDER, hiç düşünmeden getirelim şu çocuğu. Seneye serbest de üstelik.

Furkan Korkmaz için heveslenmiştim ama dün gece Butler'ın yokluğunda ilk 5 başlayıp az top kullanarak 18 sayı attı. Son 2 maçtır 18 sayı atıyor. T.J. McConnell ve Ben Simmons gibi topu paylaşan oyuncularla süre alınca kendini gösterdi. Joel Embiid bile bazı anlarda Furkan'ı aradı. Yalnız 3.çeyrekte felâket kötü savunma yaptı ve her pozisyonda perdeye takıldı ya da adamıyla baş başa kalınca tutamadı. Hız konusunda çok zorlanıyor savunmada. Furkan'ı gören üstüne gidiyor direkt. Neyse, Butler dönünce süresi azalacak ama hücumu konusunda çok iyi mesajlar verdi. Umudumu kesiyorum kendisinden:)