Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2671827 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #795 : 13 Aralık 2018, 13:20:12 »
Melli giderse DRAGAN BENDER, hiç düşünmeden getirelim şu çocuğu. Seneye serbest de üstelik.

Furkan Korkmaz için heveslenmiştim ama dün gece Butler'ın yokluğunda ilk 5 başlayıp az top kullanarak 18 sayı attı. Son 2 maçtır 18 sayı atıyor. T.J. McConnell ve Ben Simmons gibi topu paylaşan oyuncularla süre alınca kendini gösterdi. Joel Embiid bile bazı anlarda Furkan'ı aradı. Yalnız 3.çeyrekte felâket kötü savunma yaptı ve her pozisyonda perdeye takıldı ya da adamıyla baş başa kalınca tutamadı. Hız konusunda çok zorlanıyor savunmada. Furkan'ı gören üstüne gidiyor direkt. Neyse, Butler dönünce süresi azalacak ama hücumu konusunda çok iyi mesajlar verdi. Umudumu kesiyorum kendisinden:)
Son halinden haberin var mı
Fiziksel olarak ve oyun olarak çok kötü durumda
Ne Avrupa'da rültünü ispatlayıp gitti ne de orada herhangi birşey yaptı

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #796 : 13 Aralık 2018, 13:41:23 »
Bender balonun önce gideni. Ne avrupada ne nba'de hiçbir halt yapamadı. Freddy Adu'nun basketbolcu verisyonu. Sahada hiç bir şey göstermediği halde herkesin büyük potansiyel zannettiği komik bir vaka.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #797 : 13 Aralık 2018, 14:31:53 »
ABİ radndolp cidden bizim hoca ile çalışabilir mi inanıyor musun buna ?
o herifin çok büyük kafasal sorunları var çok büyük yetenek ama çok sıkıntılı adam
2 idman sonrası o ağlar filan

Hakan hocam tarzı bir cevap vereyim, eğer bize gelirse koç istemiş ve Randolph da koçun isteklerini ve beklentilerini anlayıp kabul etmiş demektir. Bu durumda da kimsenin bir itirazı olacağını sanmam :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #798 : 13 Aralık 2018, 17:09:30 »
Bender kötü durumda olduğu için Avrupa'ya dönebilir zâten. 2.16'lık oldukça iyi üçlük atan, hareketli bir oyuncu ve Obradovic'i kolayca anlayacaktır çünkü aynı basketbol kültüründen geliyor.

Abiler, çocuk 19 yaşında gitti NBA'e. Obra elinde olgunlaşıp harika bir silaha dönüşebilir ve olgunlaşarak gidebilir yeniden. Kendini bizim gibi süper bir takımda yeniden kanıtlamaya ihtiyacı var.

Biz kimleri kimleri rehabilite edip NBA'e yollamış bir takımız. Nunnaly gibi şut atmaktan başka bir şey bilmeyen oyuncu bile sâyemizde NBA yapmışken, Bender bizde acayip şekilde coşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #799 : 13 Aralık 2018, 17:29:42 »
Bender kötü durumda olduğu için Avrupa'ya dönebilir zâten. 2.16'lık oldukça iyi üçlük atan, hareketli bir oyuncu ve Obradovic'i kolayca anlayacaktır çünkü aynı basketbol kültüründen geliyor.

Abiler, çocuk 19 yaşında gitti NBA'e. Obra elinde olgunlaşıp harika bir silaha dönüşebilir ve olgunlaşarak gidebilir yeniden. Kendini bizim gibi süper bir takımda yeniden kanıtlamaya ihtiyacı var.

Biz kimleri kimleri rehabilite edip NBA'e yollamış bir takımız. Nunnaly gibi şut atmaktan başka bir şey bilmeyen oyuncu bile sâyemizde NBA yapmışken, Bender bizde acayip şekilde coşabilir.
abi haklısın da biz genellikle Nba'den oyuncu alırken zamanında birşeyler yapmış ispatlamış vs oyuncuları aldık .
Bender'in kumaşı çok iyydi ama ne burada ne de orada öyle birşey yaptı o riske girilir mi
ha hocam alır üzerine koymak ister yapar böyle şeyler saygı duyarım ama bender ne yazık ki kendi kariyeri için çok kötü bir 3 sene geçirdi fiziken de çok vahim durumda

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #800 : 14 Aralık 2018, 15:17:03 »
gecen gun lakers-suns macının garbage time'ında girdi oyuna sanırsam...macı ızlıyordum..

ıyıce hantal halde..1 tane 3 luk sokmustu galiba....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #801 : 14 Aralık 2018, 21:48:13 »
Takımımız NBA rehabilitasyon ve geri kazandırma merkezi olmamalı. NBA'den kim gelirse gelsin, o defteri kapatıp gelsin.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #802 : 16 Aralık 2018, 12:00:58 »
Bender ile ilgili en onemli sorun hic hir yerde basarili olmamis olmasi. Vesely EL ilk besine girip gitti nbae , Lauvergne avrupa icin kaliteli ve potansiyelli bir genc uzundu giderken. Bender Maccabide 5 dk sure alirken nba'de ilk 5 ten secilip bir halt yapmamaya devam ediyor. Balondan baska bisey degil bana gore.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #803 : 16 Aralık 2018, 12:10:43 »
başıma bişey gelmeyecekse marius grigonis'i beğeniyorum. savunması, topla ilişkisi, şutu neyin temiz (%55 3s). bikaç seneye olur gibi o çocuk.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #804 : 16 Aralık 2018, 13:39:51 »
başıma bişey gelmeyecekse marius grigonis'i beğeniyorum. savunması, topla ilişkisi, şutu neyin temiz (%55 3s). bikaç seneye olur gibi o çocuk.

yasi 24 oldu ... bu iki sezon umarim fark yaratir.... kendi adina umarim parlar

ama su an icin kadroda onu koymak icin cikarilabilecek birini goremiyorum .... kadrodakilerden seneye giden olursa bile; sanki hafif kacar birinin yerine getirmek icin ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #805 : 16 Aralık 2018, 15:15:15 »
orası öyle, ben de kimseden vazgeçmem. lakin misal, guduriç bizi şampiyon yapıp da nba'e giderse, koç da onda ışık görürse, yeni 2 numara projemiz olabilir gibi geliyor

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #806 : 16 Aralık 2018, 15:58:17 »
Bu sezonki takımın genel form grafiğine bakacak olursak 2.şampiyonluk+melli %99 gidici gibi duruyor NBA'e.Acaba yerine kimi getirebiliriz,bu sponsorluk hamlesinden sonra ciddi bir isimle ilgilenebileceğimizi düşünmek istiyorum

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #807 : 16 Aralık 2018, 18:26:04 »
bilmiyorum ben mi takintiliyim ama bu takima Green Greer jackson jason vs bu soy isimli oyuncuları almayalim artık :).

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #808 : 16 Aralık 2018, 19:09:18 »
Greer o kadar kötü değildi bence.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #809 : 17 Aralık 2018, 22:49:01 »
Melli NBA yapar teorisini anlayamıyorum. 3 oynayamaz 4 oynayamaz orada ? Ha gideyim biraz havlu sallayayım diyorsa denesin tabi...