Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2671738 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #825 : 24 Aralık 2018, 13:09:47 »
Bence de bizim takıma lazım olan Higgins veya De colo. Higgins CSKA ile sözleşme uzatmazsa alabilirsek büyük bir iş yapmış oluruz.De  Colo zor bir hedef gibi duruyor ama neden olmasın. Obra reis prensipleri olan bir koç. Yola çıktığı Tyler ve Grenn'e çok olumsuz bir gelişme olmadan sezon içinde yol vermez. Teo olursa ancak yeni sezon da olabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #826 : 24 Aralık 2018, 16:54:17 »
Bu saatten sonra Teo transferi, kombineli tayfasını daha çok maçlara çekecek ve seyirci ortalamasını arttırabilecek bir hamle olur. Ama sezonun geri kalanı için isteyeceğimizi sanmıyorum. 3Mio u masaya koyana gider... PAO??
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2018, 17:00:31 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #827 : 24 Aralık 2018, 20:06:06 »
Efes teodosic ile anlaşacak herhalde. Sene başı olsa bize gelecek gibiydi ama sene ortası gelen bir adama 3 milyon euro para vermez koç ve gherardini. Yalan yok bize gelsin isterdim. Efes açısından bakarsak micic bobua larkin hepsi topla mutlu olan adamlar. Üstelik micic ve babua bu kadar formdayken onların önüne böyle baskın bir karakter getirmek pek mantıklı değil bence üstelik şu kısalar ile yapılamayan savunmayı 2 sene nba alışkanlıkları kazanmış teo ile nasıl yapacak o da ayrı bir konu.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #828 : 25 Aralık 2018, 00:31:39 »
kufur edeceğim bu teodosice kodumunun mankafası green alınacakken yaklaşmıştık gerizekalı gelseydi o zaman..

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #829 : 25 Aralık 2018, 00:50:56 »
"Basketbolda başarı = iyi bir takım kimyası" formülüne inanan bir kişi olarak Teodosiç transferinin şu an itibariyle geleceği takımı sabote etmekten başka bir işe yaramayacağı görüşündeyim...
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 00:52:03 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #830 : 25 Aralık 2018, 00:59:08 »
   Transfer öncelikle tabi ki bi planlama işi ama bazen de şans kısmet işi.
  Teo yazın nba de 1sene daha kalıcam diye plan yapmasa oyuncu opsiyonunu kullanmasa ve son dakikada clippers oyuncu opsiyonunu kabul edip yıllık 6.5M $ ı vermeyi kabul etmese muhtemelen temmuz dönemi teodosic bize gelecekti.
   Ennis sakatlandığında nba de de sezon açılalı henuz 2hafta olmuştu ve garanti kontratı olan teo yu buraya getirmek mümkün olmazdı.
   Zaman içinde nba in kendine göre olmadığının tamamen farkına varınca teo avrupaya donme hazırlığa başladı ve efes ona ciddi paralar oneriyomuş.
    Şuan guard rotasyonumuzda bobby kostas ve green varken sponsorumuz abramovic bile olsa obradovic sezon ortası başka oyuncu istemez bence bu isim teo da olsa başkası da olsa.
    Ennis in sakatlık donemi teo avrupaya dönüş ışığını yakmış olsaydı ya da biraz daha bekliyim yazın avrupa döncem derse bence yolu bizle kesişebilir ama şimdi artık dönüyorum derse adresi efes olacak. Bazen de bu işler kısmet işi o yüzden.
Yaşı artık 31 32 oldu teo nun. Muhtemelen son büyük kontratını yapacak. Kariyerine yeni şampiyonluklar başarılar eklemektense Kafa rahat sıkıntısız stressiz bol paralı bi hayat arayışı varsa zaten adresi efes olacaktır, ama hala rekabet başarı yeni hedefler limitleri zorlama niyeti varsa tercihini yaz dönemine bırakabilir.
    Her ikisi de sonuçta kendi içinde mantıklı kararlar. Bu adam sonuçta 10yıldır maddi manevi herseyi tattı belki artık yeter diyip aktif emeklilikte yapabilir ya da doymadım deyip yeni hedefler başarılar kovalar. yıllardır bende hep hayal ettim keşke gelse diye, gelmezse de bence çok da mühim değil, bizim yolumuz artık tek bi oyuncunun gelip gelmemesiyle değişkenlik gösterecek bi hassasiyette değil, bjelica da gittiğinde bogdan da gittiğinde udoh da gittiğinde ahhlar vahhlar ettik ama her sene mayıs ayı geldiğinde bu ahhların vahhların boşa olduğunu gördük. Allah başımızdakini eksik etmesin yeter, belki avrupanın en yetenekli takımı değiliz ama en kompakt en takım gibi takımıyız...
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 01:04:28 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #831 : 25 Aralık 2018, 08:16:32 »
abi obra defalarca istedi... bize gelirse kimse hayir demez.... Obra nin kendi ifadesidir; "elindeki kadroya gore takimi sekillendiren bir adam"... oyle o olur bu olmaz kasintilari yok. Elinde kim varsa ona gore duzenleyecektir.

Adamin tek takintisi kisilik, takima kisilik olarak uyum saglayamayacak kimseye izin verecegine inanmam. Teo gibi silah elinde olunca neler yapar kim bilir, bkz Bogdan.

Ama su da bir gercek; sene ortasinda tahminler disinda bir green takviyesi de yapilmisken, biraz zor....

Geçmişte istemiş olması şimdi veya bundan sonra da isteyeceği anlamına gelmiyor. Sloukas ve gelişimine devam ederse Guduric varken Teo gibi topla çok dominant bir oyuncuyu bugün ister mi şüpheliyim. Calathes'i de iki ayrı dönemde istedi ama şimdi istemez mesela.

Ayrıca ben kendi fikrimi söyledim Higgins şu aşamada Tedosic'ten daha faydalı bir ekleme. Tam bizim takımın kalemi bir oyuncu. Teodosic gibi adamlar iki ucu keskin bıçak, verimli olamazlarsa zarar bile veriyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #832 : 25 Aralık 2018, 09:35:09 »
Bu saatten sonra Teo transferi, kombineli tayfasını daha çok maçlara çekecek ve seyirci ortalamasını arttırabilecek bir hamle olur. Ama sezonun geri kalanı için isteyeceğimizi sanmıyorum. 3Mio u masaya koyana gider... PAO??

Baba sezonun yarısı bitmişken teonun böyle bir para kazanma ihtimali yok
Avrupa'dan kimse sezonun kalanı için böyle bir para vermez

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #833 : 25 Aralık 2018, 09:44:29 »
Teo gitmeden önce de avrupanın en iyi 2-3 oyun kurucusundan idi, gelince de yine öyle olur. Teo'yu istememek bir taraftar olarak gerçekten ilginç bir husus.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #834 : 25 Aralık 2018, 09:54:23 »
Teo gitmeden önce de avrupanın en iyi 2-3 oyun kurucusundan idi, gelince de yine öyle olur. Teo'yu istememek bir taraftar olarak gerçekten ilginç bir husus.

Teo sistemin üzerine kurulması gereken bir oyuncu. Bu zahmete değecek kalitesi var ve sezon başında olsa isterdim ama güzel bir takım kimyası kurulmuşken bence şu an için gerek yok. Bir kaç  F4'da mental kırılganlık göstermiş bir adam için F4 yapması neredeyse kesin bir takımın sezon içi düzenini bozması çok mantıklı değil. Real veya Cska da şu an için istemez Teo'yu. Sezon sonu bakılır, sağlık durumu da önemli. Teo iki ucu keskin bıçak bir oyuncu, sezon sonuna kadar efeste oyalansın, seneye istiyorsa gelebilir.

Ben şahsi fikrim Sloukas - Dixon - Guduric - Higgins rotasyonunu Teo'lu rotasyona tercih ederim. Hiç birisi sistem benim diyen adam değil ve hepsi tek başına maç alabilen adamlar.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #835 : 25 Aralık 2018, 11:17:37 »
Baba sezonun yarısı bitmişken teonun böyle bir para kazanma ihtimali yok
Avrupa'dan kimse sezonun kalanı için böyle bir para vermez

Kastım sezonun kalanı için değil, yıllık ücreti bazında. Şu an Calathes i çıkar, organizasyonu dağılan bir PAO var. Bence en çok Pana nın ihtiyacı var. Dün yazmışsınız ya, 2019-2020 F4 OAKA diye... Bu da bir etken olabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #836 : 25 Aralık 2018, 11:41:34 »
Kastım sezonun kalanı için değil, yıllık ücreti bazında. Şu an Calathes i çıkar, organizasyonu dağılan bir PAO var. Bence en çok Pana nın ihtiyacı var. Dün yazmışsınız ya, 2019-2020 F4 OAKA diye... Bu da bir etken olabilir.
ha anladım
ben sezon ortası için mi dedin diye düşündüm valşlaha haklısın ama Panatikakos böyöe bir bütçe yapar mı orası zor
Calathes 2.5 civarı bir para alıyor.
bir de teo'ya 2.5 filan verecek güçleri var mı
ama dediğin gibi seneye orada olacak diye yatırım vs kasabilirler

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #837 : 25 Aralık 2018, 12:08:00 »
Teo sistemin üzerine kurulması gereken bir oyuncu. Bu zahmete değecek kalitesi var ve sezon başında olsa isterdim ama güzel bir takım kimyası kurulmuşken bence şu an için gerek yok. Bir kaç  F4'da mental kırılganlık göstermiş bir adam için F4 yapması neredeyse kesin bir takımın sezon içi düzenini bozması çok mantıklı değil. Real veya Cska da şu an için istemez Teo'yu. Sezon sonu bakılır, sağlık durumu da önemli. Teo iki ucu keskin bıçak bir oyuncu, sezon sonuna kadar efeste oyalansın, seneye istiyorsa gelebilir.

Ben şahsi fikrim Sloukas - Dixon - Guduric - Higgins rotasyonunu Teo'lu rotasyona tercih ederim. Hiç birisi sistem benim diyen adam değil ve hepsi tek başına maç alabilen adamlar.
Fenerbahcede sisteme uyar,  obradovic takımında uymaması mümkün değil, onun da dilinden en iyi anlayacak adam obradovictir.  Sloukasi çok severim ama gs maçındaki gibi iki maç daha çıkarsın ben görürüm o zaman sloukasli kadro yeter diyenleri. Cska real alir mı? Zaten ikisinde de lull  ve rodriguez gibi iki superstar pg  var. Ihtiyaclari da var mı tartışılır.
Efeste 6 ay takılsın sonra bize gelsin gibi bişiy de zaten mümkün değil, giderse niye gelsin adam bize. 2-3 yıllık anlaşır. Efesin su anki kadrosu dahi iyiyken teo ile güçlerine güç katarlar. gozardi edilecek birisi değil teo.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #838 : 25 Aralık 2018, 12:31:57 »
NBA için çok fazla bir bilgi birikim yok, üstatlar gerekirse lafımın üstünü çizsin, doğruysa altını...

Teo nun birebir kendi ağzından bir açıklaması var mı bilemiyorum, ya da nasıl ısındı bu konu emin değilim. NBA de transfer sezonu bitmediyse şayet belki de başka bir takıma göz kırpıyordur. Sezon başında Bijelica da Sacramento yapmadan önce, avrupa "filan" "falan" bişeyler mırıldandı. Sonuçta Bogi ile birlikte süre alıyor...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #839 : 25 Aralık 2018, 16:26:10 »
NBA için çok fazla bir bilgi birikim yok, üstatlar gerekirse lafımın üstünü çizsin, doğruysa altını...

Teo nun birebir kendi ağzından bir açıklaması var mı bilemiyorum, ya da nasıl ısındı bu konu emin değilim. NBA de transfer sezonu bitmediyse şayet belki de başka bir takıma göz kırpıyordur. Sezon başında Bijelica da Sacramento yapmadan önce, avrupa "filan" "falan" bişeyler mırıldandı. Sonuçta Bogi ile birlikte süre alıyor...

Net bir şekilde Avrupa dedi. Şubatta mı olur yoksa yaz sezonunda mı şimdilik bilmiyorum diye ekledi. Kesin olan bir şey var ki dönme kararı net.

Teo istediği ücret ve kontratı bulduğu an şubatta döner. Real, CSKA ve biz olmayacağımıza göre Efes rahatlıkla bu işi bitirecek ilk takım. Pao'da hem 8'e girmek hem de önümüzdeki sezon şampiyon olabilmek adına Teo'ya para verebilir.

Valla ben dua ediyorum yaz sezonuna kadar kalsın diye. Yazın Green ile yolları ayırıp Teo ile anlaşırız ve göbeğimizi kaşıya kaşıya şampiyon oluruz. Obra onu karakterine kadar çok iyi tanıyor nasıl olsa.

İnşallah bizim olacak Teo.

Higgins hayallerimiz de kalacak bence. CSKA 3 Milyon bastırır ve tutar kadroda, kapışma şansımız yok ki bütçe olarak. Adam Avrupadaki en özel 3 oyuncudan birisi, CSKA bize kaptırmaz.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 16:29:03 Gönderen: Erdal Soner »