NBA için çok fazla bir bilgi birikim yok, üstatlar gerekirse lafımın üstünü çizsin, doğruysa altını...
Teo nun birebir kendi ağzından bir açıklaması var mı bilemiyorum, ya da nasıl ısındı bu konu emin değilim. NBA de transfer sezonu bitmediyse şayet belki de başka bir takıma göz kırpıyordur. Sezon başında Bijelica da Sacramento yapmadan önce, avrupa "filan" "falan" bişeyler mırıldandı. Sonuçta Bogi ile birlikte süre alıyor...
Net bir şekilde Avrupa dedi. Şubatta mı olur yoksa yaz sezonunda mı şimdilik bilmiyorum diye ekledi. Kesin olan bir şey var ki dönme kararı net.
Teo istediği ücret ve kontratı bulduğu an şubatta döner. Real, CSKA ve biz olmayacağımıza göre Efes rahatlıkla bu işi bitirecek ilk takım. Pao'da hem 8'e girmek hem de önümüzdeki sezon şampiyon olabilmek adına Teo'ya para verebilir.
Valla ben dua ediyorum yaz sezonuna kadar kalsın diye. Yazın Green ile yolları ayırıp Teo ile anlaşırız ve göbeğimizi kaşıya kaşıya şampiyon oluruz. Obra onu karakterine kadar çok iyi tanıyor nasıl olsa.
İnşallah bizim olacak Teo.
Higgins hayallerimiz de kalacak bence. CSKA 3 Milyon bastırır ve tutar kadroda, kapışma şansımız yok ki bütçe olarak. Adam Avrupadaki en özel 3 oyuncudan birisi, CSKA bize kaptırmaz.