Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2691121 defa)

kumral26, eyb12, agha ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #480 : 26 Temmuz 2018, 18:22:50 »
Klavye kendisi değiştirmiş kelimeleri, mesajında katinci orço yazmışsın, onu sormak istedim.
Katinci orço ne demek ?

Cathine maddesi ile doping yapan orospunun çocuğu efes diyorum. :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #481 : 26 Temmuz 2018, 19:19:03 »
Valla kısa forvet rotasyonu gayet iyi oldu efesin, uzunlarda zayıflar ama.
Anderson'a bok atılmasını da anlamadım. Burada cem dahil 2 yıl önce herkes istiyordu bu adamı. Efes alınca taşsak konusu oldu
Larkin'i de enis yerine tercih etmeyecek adam çıkar miydi acaba?
Bizim oturmuş kadromuz, sistemimiz ve obradovic'imiz var, en büyük farkımız bu
Efes bu sene geçen seneden çok daha fazla yarışın içinde olacaktır. Bu kadro ve bütçe ile olamazsa da diyecek bişiy kalmaz.
Abi Anderson güzel oyuncu
Sen her sene efesin kadroyu beğeniyorsun ama bunu da ıskalama
Gayet iyi olabşlir de bizim seviyemiz filan bunlar komik bayağı
Ha yine Top8 yapamayacaklar biliyorsun değil mi

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #482 : 26 Temmuz 2018, 19:46:57 »
Gecen sene eylül ayında efes ligin en zayıf takımlarından biridir dediğimiz de efes nasıl zayıf görülür efes top8 in en önemli adaylarındandır denmişti sonuç ortada  8)
 efes bu, çok da büyütmememek gerek her takımın bi kalibresi kapasitesi hedefleri var sonuçta. benim gözümde hiçbir zaman bize rakip olacak bi takım degiller
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 19:48:29 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #483 : 26 Temmuz 2018, 19:55:44 »
Bir takımda 2/3 tane iyi oyuncu olması toplam itibariyle birşeyi değiştirmiyor ki
Şu takımda kısa uzun hepsini koyduğun zaman bir takım ahenki bir birliktelik bir savunma ve mental direnç görebiliyorsanız ben birşey diyemem
Şu takımın şu mevcut kadro yapısıyla sürpriz birkaç maç harici deplasmanda maç kazanması mucize olur.
Ergin her sene inatla bireysellik üzerinden ekmek yemek için kadro kuruyor ama yine de olmuyor.
Büyük ihtimalle yine de olmayacak

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #484 : 26 Temmuz 2018, 20:14:46 »
Para konusunda hiçbir sıkıntısı olmayan, her türlü aklama işini yapan CSKA Moskova'nın bu yaz yaptığı transferlere bakınca bizim Joffrey Lauvergne transferi Bill Russell'ın gençliğini ışınlayıp getirmek gibi duruyor. Şu tabloda çok büyük iş yaptık.
Abi şu abartı işi ne kadar seviliyor ne kadar seviliyor ya.
Adam avrupaya dönecekti bizimde Jason Thompson'dan boşalan pozisyon ve bütçemiz vardı, iyi denk geldi, bizle yarışabilecek o pozisyonda sıkıntısı olan güçlü takım dahi yoktu.
Neden bu kadar mübalağa edilir Bill Russelın gençliğini ışınlayıp getirme ??

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #485 : 26 Temmuz 2018, 20:44:29 »
Abi Anderson güzel oyuncu
Sen her sene efesin kadroyu beğeniyorsun ama bunu da ıskalama
Gayet iyi olabşlir de bizim seviyemiz filan bunlar komik bayağı
Ha yine Top8 yapamayacaklar biliyorsun değil mi

Sen derken sen beğenmiyorsun sanki amk :)
geçen sene başında konuştuklarımızı hatırla bakalım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #486 : 26 Temmuz 2018, 22:21:12 »
Sen derken sen beğenmiyorsun sanki amk :)
geçen sene başında konuştuklarımızı hatırla bakalım :)
Ben sadece Perasoviç'e güveniyordum kadrosu çok da iyi değildi ama o da ağır sıçtı
Bu kadro Ergin gibi bir adam için çok defolu ve kırılgan bir kadro
Sezon başlasın görürüz :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #487 : 26 Temmuz 2018, 22:22:52 »
Adam avrupaya dönecekti bizimde Jason Thompson'dan boşalan pozisyon ve bütçemiz vardı, iyi denk geldi, bizle yarışabilecek o pozisyonda sıkıntısı olan güçlü takım dahi yoktu.
Ben sana şöyle söyleyim (Kemal tabi ki abartıyor)
Jofreyy, Derrick browndan az kazanacak hatta Chris singleton'dan da az kazanacak.
Bu transfer cidden öyle denk gelme işi değil bu paraya muhteşem bir iştir

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #488 : 26 Temmuz 2018, 22:34:34 »

Ben de Fenerbahçe taraftarının bu tuhaf tutumunu anlamıyorum. Ne kadar seviliyor yaptıklarımızı küçümseme olayı ne kadar seviliyor..

Bill Russell kıyaslaması olarak algılanmışsa yazdığım yapacak bir şey yok. Herkes nasıl anlıyorsa öyle anlasın lakin oradaki mevzu Russell falan değildi. Ben bu mesajı yazarken Ali Koç, FB TV'de kulübün ne kadar büyük bir borç batağında olduğunu, oyunculara geçen seneden kalan ödemelerin henüz yapılamadığını falan söylüyordu.

Bundan sonra yazacaklarımın yukarıdaki mesajla alakası yok..

Cem abiyle birkaç saat önce lafladık akşam şöyle bir haber yapmıştık;
http://www.basketball.com.tr/fenerbahcede-ali-koc-zeljko-obradovice-guven-tam/

Bazı dallamalar aklınca laf sokmuş, sallamış. Rahatsızlıkları ne onu da anlamadım. Muhtemelen Ali Koç'tan LeBron James'i getirmesini bekliyorlardı, olmayınca zorlarına gitti. Bu kulübün mali durumu ortada, alınan enkaz ortada, ben şahsen bu kadarını beklemiyordum. Ama buna rağmen transfer yapılıyor, şubeye sıkıntı hissettirmemek için yönetim elinden geleni yapıyor. Oturup biraz takdir edeceğimiz, helal olsun diyeceğimiz yerde hala bazı şeyleri küçümsüyoruz.

İnsan gerçekten hayret ediyor..
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 22:36:11 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #489 : 27 Temmuz 2018, 11:03:36 »

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #490 : 27 Temmuz 2018, 14:18:44 »
Nerden nereye geldiğimizin farkında olmak lazım. Kaybedilen finallerde anlık olarak üzülüp , sinirlendiğim oluyor ama şahsen ben bu takımın son 4 sene içinde yaptıkları ile gurur duyuyorum.
Bu sene kadronun büyük oranda korunması bence en büyük transferimizdir. Üstüne gelen 2 oyuncudan da ben oldukça ümitliyim.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #491 : 27 Temmuz 2018, 14:24:08 »
efesten bir cacık olmaz. düzen olmayan yerden başarı çıkmaz, gerçi düzenleri daha çok her sene sıçmak üzerine. ama milli servet, yazık. bu işin başında alper var, zaten sorun orada başlıyor, bizim konumuz değil.

geçen sene dikkatimi çeken bir şeyi paylaşacağım, guduriç jamesin olmadığı maçlarda çok daha iyi konsantre oluyordu. ve daha fazla sorumluluk alıyordu. böyle hatırlıyorum gibi, ama istatistik varsa bakabilen biri baksa durum nedir? ben öyle hatırlıyorum. bize belki yaklaşım verebilir. ama şuna eminim tüm euroligte kesinlikle en iyi 3-4-5 rotasyonu bizde. hiç tartışılmaz. belki de hoca tüm planını ve oyun düzenini bunun üzerine kuruyor şimdilerde.

tek düşüncem borcun ödenmesi, ve sponsor bulunması. gerisi sağlık olsun.

ayrıca Ali Koça karşı önyargılarım ve rezervlerim vardı, ama bu adam çok samimi ve bu takımı (futbol) ayağa kaldıracak, ve marka yapacak. borç vs. hepsi ödenecek.  bu yazı burada dursun, ömür yeterse 6 sene sonra görüşürüz.

not: aklını çelen olup da takımı bırakırsa, siyaset vs.. başka alanlara kayarsa sözüm müstesnadır.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #492 : 27 Temmuz 2018, 20:25:37 »
Cümleten hayirli aksamlar.  Sorum olacaktı. James N. gitme sebebi nedir? Nba lafı dolaşırken anlayabiliyordum ancak şimdi  Baskonia söylentisi var. Acaba koç tercihi mi ( tabiki tüm kararlar kocun önünden geciyor , onu kastetmiyorum) , mali durumdan mı yoksa oyuncu merkezli bir karar mı? Ha bana gore hava hoş.  Karakterini kenara koyarsak sevmediğim oyuncu idi. Neyse bilen birileri açıklarsa sevinirim  :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #493 : 27 Temmuz 2018, 20:34:49 »
Cümleten hayirli aksamlar.  Sorum olacaktı. James N. gitme sebebi nedir? Nba lafı dolaşırken anlayabiliyordum ancak şimdi  Baskonia söylentisi var. Acaba koç tercihi mi ( tabiki tüm kararlar kocun önünden geciyor , onu kastetmiyorum) , mali durumdan mı yoksa oyuncu merkezli bir karar mı? Ha bana gore hava hoş.  Karakterini kenara koyarsak sevmediğim oyuncu idi. Neyse bilen birileri açıklarsa sevinirim  :)

Bizim geçen sene ödediğimiz paranın iki katını kazanacak.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #494 : 27 Temmuz 2018, 23:05:27 »
Hoca, Nunnally'nin kalmasını istemiştir ama bizden çok daha fazla veren Baskonia'yı tercih etmiştir.Thompson'dan çok daha sonra teşekkür metni yayınlanması bunun ispatı.