Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2671732 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #870 : 07 Ocak 2019, 12:11:59 »
Tyler gelsin en büyük transfer o olur, green de lig maçlarına alınmasın Sinan daha iyi katkı veriyor ondan.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #871 : 07 Ocak 2019, 12:13:45 »
Koç ve gherardininin nunnually isteyeceğini hiç zannetmiyorum f4 performansından ve kendini topla oynama konusunda hiç geliştirememesinden dolayı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #872 : 07 Ocak 2019, 13:49:05 »
Tyler gelsin en büyük transfer o olur, green de lig maçlarına alınmasın Sinan daha iyi katkı veriyor ondan.

Kesinlikle bu takım için ekstra bir transfer olacak Ennis... EĞER SAĞLIKLI DÖNEBİLİRSE...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #873 : 07 Ocak 2019, 17:49:22 »
Koca Sovyetler yıkıldı ama Cem Ağrak'ın bu demir perde anlayışı halen devam ediyor. Siz bakmayın buradaki yönetim anlayışının statükoyu korumaya yönelik olduğuna, normal hayatında son derece liberaldir, hatta olanı var mı yok mu hiç umursamaz löp et paylaşımları yapar..

Green'e sezon sonuna kadar 200 veriyorsan, karşılıklı anlaşırsın 100'den hatta belki daha azdan kontrattan çıkarsın. Onun da, menajerinin de işine gelir bu durum. Takımsız kalmayacağına göre yeni takımından da bir şeyler kazanacaktır. Yukarıda güzel özetlenmiş, Nunnally sevdalısı bir adam değilim ama şu takıma her şartta Green'den daha fazla katkısı olur. BSL'de saçma sapan maç kayıpları olmaz, mesela dün Banvit maçında oynasaydı net 20 yollardı, maçı da alırdı.

Demir perde kafasından vazgeç Cem Ağrak, düşünce özgürlüğü diye bir şey var, bunu kabul et...
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 17:50:22 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #874 : 07 Ocak 2019, 18:17:11 »
Tyler Ennis'in parkelere ne zaman dönüyor?

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #875 : 07 Ocak 2019, 19:29:56 »
obradoviç kolay kolay oyuncu yollamaz ya da sakatlandı diye kontratından çıkmaz erick green formsuz olabilir ama elinden geleni yapmaya çalıştığı çok belli

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #876 : 07 Ocak 2019, 21:06:40 »
Valla bu Nunnaly hevesi bana da ilginç geliyor, pozisyon farklılığı dışında son dönem harici forumda yazılan Nunnaly karşıtı yazıları da düşününce.

Nunnaly klasik bir 3&D oyuncusu, ceza şutu atan ve vasatın bir tık üstü savunma yapan 2.5 3 numara.

Eyvallah Green formsuz, takıma alışamadı ve şu an olmayacak gibi duruyor. Ama işler sıkıştığında, takım formsuzken Nunnaly tek başına çıkıp maç alamaz;  ama form tutarsa Green alır. Ikisinin tavanı arasında ciddi fark var. Nunnaly gidip Minnesotada Türk pasaportu almadıysa tekrar dönmesine hiç gerek yok.

Son olarak da, hangi EL takımına giderse gitsin Nunnaly geçen sezonki yüzdelerini hayatta yakalayamaz.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #877 : 07 Ocak 2019, 21:21:33 »
Bana da bu Green aşkı ilginç geliyor. Bu zamana kadar bizim göremediğimiz neyi gördünüz bu adamda? Cidden merakımdan soruyorum, belki biz bir şey kaçırmışızdır.

Ben kendi adıma Nunnally'nin en az 3-5 maçta tek başına sahne aldığını hatırlıyorum. Hoş yine altını çizeyim de yanlış anlama olmasın, Nunnally için Fenerbahçe tarihinin en iyi oyuncuları arasındadır, çok büyük oyuncudur gibi bir iddiam yok. Kaldı ki, varsayım üzerinden konuşuyoruz burada. Biz dedik diye Green'i yollayıp, Nunnally'i almayacaklar merak etmeyin.

Green'le ilgili olumsuz bir şey söylemek, ne takıma, ne koça ne de yönetime bok atmak demek değildir.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 21:22:08 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #878 : 07 Ocak 2019, 21:41:45 »
Bana da bu Green aşkı ilginç geliyor. Bu zamana kadar bizim göremediğimiz neyi gördünüz bu adamda? Cidden merakımdan soruyorum, belki biz bir şey kaçırmışızdır.

Ben kendi adıma Nunnally'nin en az 3-5 maçta tek başına sahne aldığını hatırlıyorum. Hoş yine altını çizeyim de yanlış anlama olmasın, Nunnally için Fenerbahçe tarihinin en iyi oyuncuları arasındadır, çok büyük oyuncudur gibi bir iddiam yok. Kaldı ki, varsayım üzerinden konuşuyoruz burada. Biz dedik diye Green'i yollayıp, Nunnally'i almayacaklar merak etmeyin.

Green'le ilgili olumsuz bir şey söylemek, ne takıma, ne koça ne de yönetime bok atmak demek değildir.
İşte polemik sever Kemal Erdem
Özlemişiz

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #879 : 07 Ocak 2019, 21:54:45 »
lolfuck, Nunnaly'e çökelim, kovmuşlar :D

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #880 : 08 Ocak 2019, 22:40:19 »
Rotasyon işi sıkıntı oluyor biraz. Banvit maçı uzatmasından sonra bu maç da uzadı. Kısalara baskı geldi mi çok sıkışyor bizim oyun. 3 numaralarda dan top yönlendirme namına sırtı dönük oyun dışında bir şey gelmiyor. Koç green den bir şey almıyor. Kostasa çok yük biniyor . T

Teodosic eğer serbest kalacaksa bize daha faydalı olur şu durumda

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #881 : 09 Ocak 2019, 01:37:21 »
Acaba tyler ennis mart gibi falan döner mi bir şekilde . Bugün twitter da olabilir böyle bir şey yazmışlar ama zor gibi geliyor bana

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #882 : 09 Ocak 2019, 01:44:46 »
Velev ki Tyler Ennis döndü Mart ya da Nisan ayında. Böyle ağır bir sakatlıktan sonra verimli olabileceğine inanıyor musunuz?
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2019, 01:47:32 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #883 : 09 Ocak 2019, 02:12:36 »
Daha önce sakatlıktan dönen oyuncularımızdan bu zamana kadar eski katkılarını döndükleri zaman alamadık.Vesely 3 yıl önce Real playoff'undan önce sakatlanmıştı finalde 10/1 serbest atışı hepimiz hatırlıyoruz.Veya Hickman onun sakatlığı Ennis'e benzer kendine hiçbir zaman gelemedi.Tek istisna Bogdan ama onunda avantaji sakatlıktan sonra çok maç oynayabilmesi.

Ennis Mart'da dönse bile maç ritmine alışması o kısa sürede imkansız.Green tek çare şuan.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #884 : 09 Ocak 2019, 08:15:34 »
Velev ki Tyler Ennis döndü Mart ya da Nisan ayında. Böyle ağır bir sakatlıktan sonra verimli olabileceğine inanıyor musunuz?
Aynı fikirdeyim, fazla yüksek tutmamak lazım beklentiyi. Sakatlanmadan önce bile takıma tam adapte olup beklenen ölçüde verim vermiş değildi.