Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2671408 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #885 : 09 Ocak 2019, 10:54:02 »
Fenerbahçe'nin hali hazırda anlaştığı 2 yerli ismi önümüzdeki hafta yazacağım..
O hafta geldi de geçiyor... İsterseniz anket düzenleyin 10 kişi üstünden, beklentileri görün, sonra açıklayın :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #886 : 09 Ocak 2019, 11:27:08 »
Yahoo sportsa verdiği röportaja göre tyler serbest atış atmaya ve top sürmeye başlamış. Beklenenden iyi gidiyormuş iyileşme süreci. Gherardini de sezon bitmeden parkede görmeyi umuyoruz demiş. Bana göre çok zor bu sezon katkı verilebilmesi ama umarım iyileşir

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #887 : 09 Ocak 2019, 11:46:02 »
Sosyal medya ve spor yorumcuları gerçekten fütursuz.Uğur Karakullukçu,  hani  daha düzgün dersin ama programında kalkıp bizim bütçenin Barselona'nın bütçesinden daha fazla olduğunu söyleyecek kadar bilgisiz.Oradan yarattıkları algıyı ondan sonra da kendileri eleştriyor.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #888 : 09 Ocak 2019, 12:09:56 »
Sosyal medya ve spor yorumcuları gerçekten fütursuz.Uğur Karakullukçu,  hani  daha düzgün dersin ama programında kalkıp bizim bütçenin Barselona'nın bütçesinden daha fazla olduğunu söyleyecek kadar bilgisiz.Oradan yarattıkları algıyı ondan sonra da kendileri eleştriyor.
Uğur Karakullukçu'yu 2006'dan beri tanırım, aynı forumdaydık.O G.Saray bölümü moderatörü, ben de Fenerbahçe bölümü moderatörüydüm.İyi ve saygılı bir insandır, fanatik Galatasaraylıdır ama işi gereği şu an olabildiğince objektif yorum yapmaya çalışıyor aslında.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #889 : 13 Ocak 2019, 17:36:55 »
O hafta geldi de geçiyor... İsterseniz anket düzenleyin 10 kişi üstünden, beklentileri görün, sonra açıklayın :)

Ben Telekom'un yıldızları Ender Arslan ve Kaya Peker diyorum. Takımdaki boşluğu doldururlar, kaşar oyuncu boşluğunu  ;D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #890 : 17 Ocak 2019, 08:14:09 »
Nunnaly'nin yeni takımı Houston Rockets oldu. Bu gece de süre alıp 9 sayı üretmiş.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #891 : 17 Ocak 2019, 08:32:27 »
Nunnaly'nin yeni takımı Houston Rockets oldu. Bu gece de süre alıp 9 sayı üretmiş.

Biza yar olmuyorsa Avrupa'da kimseye olmasın zaten. Baskonia'ya gitseydi eğer ciddi anlamda fark yaratacak bir oyuncu olabilirdi orada. NBA'de kalmasına sevindim..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #892 : 17 Ocak 2019, 10:16:29 »
houston da is yapar nunnally...ozellikle bu donemde...hem kısalara sakat, hemde sutor oyuncu lazım...eger savunma dengesini de oturtursa oyunda kesin 2. kontratı alır, sonrada remainder kontratı ceker..

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #893 : 19 Ocak 2019, 23:42:52 »
Çin Ligini kasıp kavuran Thompson diye bir oyuncu var. 22,8 sayı 14 ribaund ortalama ile oynuyor. Seneye kesin takımımıza katmamız lazım, gerçi ismi bir yerlerden tanıdık geliyor ama  ;D

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #894 : 20 Ocak 2019, 18:54:05 »
Beyler toplanın tam olarak ihtiyacımız olan oyuncuyu söylüyorum. Sene başında da gelmesini çok istemiştim hiç yönelmedik Ennis yerine alsaydık kısa rotasyonunda da en üst kalite bir rotasyona sahip olabilirdik
Nedovic bence hem savunma stratejimizde hem de hücumda acayip işimize yarıyacak bir oyuncu. Bizim sistemde 2. Bogdan olur

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #895 : 20 Ocak 2019, 22:19:05 »
Nedovic'in iyi bir basketbolcu olduğunu, hele Ennis'den kaliteli olduğunu düşünmek, cidden koyu bir Warriors taraftarı olan beni hayretler içinde bırakıyor. Golden State onu serbets bıraktığı zaman neredeyse baklava dağıtacağım günleri düşünüyorum da...

Nedovic'in basketbolculuğunun Slimani'nin futbolculuğundan fazla olmadığına defalarca şahit olmuş birisi olarak, 2.Bogdan benzetmesini, Slimani'den 2.Hoojdonk olmasını beklemek gibi algıladım. :(
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2019, 22:19:35 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #896 : 21 Ocak 2019, 13:32:27 »
Nedovic, kronik sakat değil mi ?

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #897 : 21 Ocak 2019, 15:48:51 »
arkadaşlar ben tyler ennis te iyi bir ışık görmüştüm, takımın oyununa müthiş bir akıcılık katıyordu, dikkatle izlediğim zaman
1 elinde top kalmıyordu, top dolaşımına katkısı çok iyiydi,
2 potaya gidişleri deliciliği başarılı idi
3 ceza şutlarıda gördüğüm kadarı ile (kötü denmişti) ama iyi idi.
4 ayrıca sloukasın yaptığı takımın temposunu ayarlama işini de iyi yapacak gibiydi,
kendisinden bogdan olmasını beklmeden takımın bu seneki oyun anlayışını da düşününce çok büyük katkı alacaktık, ancak sakatlık sonrası nasıl döner bilemiyorum.
bu arada bu bitadze ye bayıldım, müthiş bir farkındalığı var oyunda, savunmada caydırıcı, hücumda daha yolu var ama yetenekli, real uzunlarını baktığım sekansta bayağı bi hırpaladı. muhtemelen bu yıldan sonra nba yapar, ki orda bile başarılı olabilecek kumaşı var, zannımca.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #898 : 22 Ocak 2019, 09:30:51 »
Ennis kendisini toplarsa Sloukas gibi saha içinde takımı toplayan ikinci bir guardımız olur. Guduric ise skor ve kritik anlarda sorumluluk alma rolüne yavaş yavaş oturuyor. Seneye o da daha iyi olacaktır. Dixon da x factor olarak kenardan gelip bazı takımların işini bitirir. Green hiç bekleneni veremiyor maalesef.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #899 : 22 Ocak 2019, 11:33:46 »
Greeni gelecek sene blue Tiger, Red dragon gibi bir takımda izleriz