Bu saatten sonra Teo transferi, kombineli tayfasını daha çok maçlara çekecek ve seyirci ortalamasını arttırabilecek bir hamle olur. Ama sezonun geri kalanı için isteyeceğimizi sanmıyorum. 3Mio u masaya koyana gider... PAO??
Teo konusunda yukarıdaki düşünceme ilave olarak, tamamen kişisel fikrimdir; bu takımda bir şeyler başarmak isteyen, kendini ispat etmek isteyen, hedefi NBA olan, bizde efsane olmak isteyen, v.b gibi adamlar görmek istiyorum. Sanırım bu minvalde adamlar da seçiliyor. Teo neyi ispat edecek, ne için bir taraflarını yırtacak! Bu konuda hiç emin olmamakla beraber, hissi olarak sanki iyi bir kontratla birlikte rahat etmeye dönüyor gibi.
Dışarıdan bakılınca, kendi oyun stiline uygun ve başa güreşen takım arayacaktır. Savunma tarafını diğer guardların yaptığı, kendisinin iş bitirdiği bir organizasyonda bonusları toplayabileceği bir oluşum hoşuna gider... Bence Calathesin yanına PAO ya gider. Giannakopoulos hatırı sayılır para verir, hedefse seneye hedefi de olur.
Biz ise Ennis ile mutlu oluruz. En azından ben mutlu olurum... Buna ek olarak; Kesinlikle Koçla bir durum değerlendirmesi yapacaklardır, hedefler ortaya konacaktır. Koçun onu ikna etmesinden çok, onun koçu ikna etmesi gerekir, bize gelmek istiyorsa!
Bu arada, birileri seneye anlaştığımız iki yerli oyuncuyu açıklayacaktı. Ne oldu o arkadaşa (BB), kimse de merak etmiyor sanırım. Burada bilgi paylaşmak istemiyorsa, twitter hesabından da paylaşabilir.