Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2670870 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #960 : 11 Şubat 2019, 17:00:23 »
Aynen bende kostas bu formunu yakalamışken Tyler inda takıma kısa sürede uyumunu görünce ortam bozulmasın gelmesede olur fikrindeyim. Tyler i beğendim ve inşallah sağlıklı döndüğünde artık oyun kurucu sorunumuz kalmayacak

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #961 : 11 Şubat 2019, 20:00:43 »
Anlaşılan umumiyetle “Olmasa da olur” diyoruz...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #962 : 12 Şubat 2019, 00:01:19 »
Teo ve Nick'i on tane gardımız da olsa hep isterim ben.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #963 : 12 Şubat 2019, 08:34:49 »
Hadi Teo neyse de Nick the Brick neden istenir???? Topu 20 saniye elinde tutup kiremit sallasın diye mi? %40 ile ikilik, %25 ile üçlük, %50 ile serbest atış atan şut özürlüsü bir herifi napıcaz biz.  Pas yeteneği var desen, oyun stili bizim takıma çok ters. Biz topu dolaştıran herkesin herkese asist yapabildiği bir takımken Nick the Brick topu elinde tutarak 20 saniye pas kanalı arayıp bulamayınca şut sallıyor.

Bazen sırf ismi var diye adam istiyorsunuz hala öğrenemedik şu takımdakilerin değerini.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #964 : 12 Şubat 2019, 12:59:27 »
Teo için ''olmasa da olur, gelmesini istemem'' denildi ya, ne biliyim..

Vesely 2.4 Milyon alıyorsa ve bu tavan ücretimizse aynı parayı verip işini bitirmeliyiz, gak guk yapmanın anlamı yok.

Zâten Obra da devreye girerse daha yüksek teklifleri geri çevirecektir Teo. Ülkesinin efsâne hocası ne derse uyacaktır. Obra bu, boru mu.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #965 : 12 Şubat 2019, 13:41:52 »
Ben Teo'nun sakatlıklar sonrası Avrupa'ya bile aynı seviyede dönemeyeceğini düşünüyorum.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #966 : 12 Şubat 2019, 16:33:48 »
Teo için ''olmasa da olur, gelmesini istemem'' denildi ya, ne biliyim..

Vesely 2.4 Milyon alıyorsa ve bu tavan ücretimizse aynı parayı verip işini bitirmeliyiz, gak guk yapmanın anlamı yok.

Zâten Obra da devreye girerse daha yüksek teklifleri geri çevirecektir Teo. Ülkesinin efsâne hocası ne derse uyacaktır. Obra bu, boru mu.

Yahu neden denilmesin Ben de tam tersi bu aşırı ısrarı anlamıyorum. Sanki kariyerinde 4-5 eurolig şampiyonluğu yaşamış, standart takımlara seviye atlatmış, çok winner bir oyuncu da gelmesi için delirenler var. Ben asıl bu ısrara şaşırıyorum.

Teodosic hangi takıma seviye atlattı hangi takımı özel bir noktaya taşıdı. Onun F4 oynadığı takımlar onsuz da geliyorlar o seviyeye. F4'da hangi maçı tek başına kazandırdı, adamın hayatı favori çıktığı takımlarla F4'da babayı almakla geçti. Javor yavşağı olmasa şampiyonluk yüzü görmeyecekti. Neden bu ısrar. Biz zaten 3 senedir final oynamıyor muyuz? Teo'nun nesine muhtacız gelin anlatın. Bu herif mental açıdan kırılgan değil mi, iki üç F4'da sıçıp batırmadı mı? Nedir yani onu bu kadar delirircesine isteten şey.  Normal sezon maçlarında bir kaç artistik vay be dedirtecek pas vermesi mi? F4 sıçışlarını tolere mi ediyor bu showlar.

Teodosic demek topun kendisinde olması demek,  hücumda her şeye karar verenin o olması demek. Harika Teodosic paslarını izlerken harika takım paslaşmalarına elveda diyeceğimizi farketmiyor musunuz? Teodosic bütün oyun planımızı baştan aşağıya değiştirecek bir oyuncu. Buna değecek mi, hali hazırda ligde lider olan şampiyonluğun favorisi takımın kıymeti bilinemyip tüm oyun anlayışını değiştirecek bir adam için neden bu kadar geberiliyor asıl sorgulanması şaşırılması gereken şey bu.

3-4 sene önce loser diye eleştirdiğimizde "bizi o noktalara taşısın da orada istiyorsa kaybetsin" deniyor ve isteniyordu. Hadi ona tamam derdik de biz artık zaten o hayal edilen seviyeyi normalleştirmişken, F4 zamanlarının mental açıdan kırılgan, sıçışa müsait oyuncusu için neden leylayı bekleyen mecnun oluyoruz.

Ona vereceğin parayı Higgins'e ver, oyun planını değiştirmeden harika bir ekleme yapmış olursun, kat kat daha faydalı olur.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2019, 16:39:41 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #967 : 12 Şubat 2019, 17:52:20 »
Bu saatten sonra Teo transferi, kombineli tayfasını daha çok maçlara çekecek ve seyirci ortalamasını arttırabilecek bir hamle olur. Ama sezonun geri kalanı için isteyeceğimizi sanmıyorum. 3Mio u masaya koyana gider... PAO??

Teo konusunda yukarıdaki düşünceme ilave olarak, tamamen kişisel fikrimdir; bu takımda bir şeyler başarmak isteyen, kendini ispat etmek isteyen, hedefi NBA olan, bizde efsane olmak isteyen, v.b gibi adamlar görmek istiyorum. Sanırım bu minvalde adamlar da seçiliyor. Teo neyi ispat edecek, ne için bir taraflarını yırtacak! Bu konuda hiç emin olmamakla beraber, hissi olarak sanki iyi bir kontratla birlikte rahat etmeye dönüyor gibi.

Dışarıdan bakılınca, kendi oyun stiline uygun ve başa güreşen takım arayacaktır. Savunma tarafını diğer guardların yaptığı, kendisinin iş bitirdiği bir organizasyonda bonusları toplayabileceği bir oluşum hoşuna gider... Bence Calathesin yanına PAO ya gider. Giannakopoulos hatırı sayılır para verir, hedefse seneye hedefi de olur.

Biz ise Ennis ile mutlu oluruz. En azından ben mutlu olurum... Buna ek olarak; Kesinlikle Koçla bir durum değerlendirmesi yapacaklardır, hedefler ortaya konacaktır. Koçun onu ikna etmesinden çok, onun koçu ikna etmesi gerekir, bize gelmek istiyorsa!

Bu arada, birileri seneye anlaştığımız iki yerli oyuncuyu açıklayacaktı. Ne oldu o arkadaşa (BB), kimse de merak etmiyor sanırım. Burada bilgi paylaşmak istemiyorsa, twitter hesabından da paylaşabilir.  :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #968 : 12 Şubat 2019, 18:56:18 »
Yahu neden denilmesin Ben de tam tersi bu aşırı ısrarı anlamıyorum. Sanki kariyerinde 4-5 eurolig şampiyonluğu yaşamış, standart takımlara seviye atlatmış, çok winner bir oyuncu da gelmesi için delirenler var. Ben asıl bu ısrara şaşırıyorum.

Teodosic hangi takıma seviye atlattı hangi takımı özel bir noktaya taşıdı. Onun F4 oynadığı takımlar onsuz da geliyorlar o seviyeye. F4'da hangi maçı tek başına kazandırdı, adamın hayatı favori çıktığı takımlarla F4'da babayı almakla geçti. Javor yavşağı olmasa şampiyonluk yüzü görmeyecekti. Neden bu ısrar. Biz zaten 3 senedir final oynamıyor muyuz? Teo'nun nesine muhtacız gelin anlatın. Bu herif mental açıdan kırılgan değil mi, iki üç F4'da sıçıp batırmadı mı? Nedir yani onu bu kadar delirircesine isteten şey.  Normal sezon maçlarında bir kaç artistik vay be dedirtecek pas vermesi mi? F4 sıçışlarını tolere mi ediyor bu showlar.

Teodosic demek topun kendisinde olması demek,  hücumda her şeye karar verenin o olması demek. Harika Teodosic paslarını izlerken harika takım paslaşmalarına elveda diyeceğimizi farketmiyor musunuz? Teodosic bütün oyun planımızı baştan aşağıya değiştirecek bir oyuncu. Buna değecek mi, hali hazırda ligde lider olan şampiyonluğun favorisi takımın kıymeti bilinemyip tüm oyun anlayışını değiştirecek bir adam için neden bu kadar geberiliyor asıl sorgulanması şaşırılması gereken şey bu.

3-4 sene önce loser diye eleştirdiğimizde "bizi o noktalara taşısın da orada istiyorsa kaybetsin" deniyor ve isteniyordu. Hadi ona tamam derdik de biz artık zaten o hayal edilen seviyeyi normalleştirmişken, F4 zamanlarının mental açıdan kırılgan, sıçışa müsait oyuncusu için neden leylayı bekleyen mecnun oluyoruz.

Ona vereceğin parayı Higgins'e ver, oyun planını değiştirmeden harika bir ekleme yapmış olursun, kat kat daha faydalı olur.
+12445566

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #969 : 12 Şubat 2019, 20:28:21 »
Goy goya gerek yok, ben iyi oyuncular izlemek istiyorum, Teo ve Nick bize gelirse coşar kopar gideriz, bunlara bok atanlar takımın başında kim var unutuyor. :D
Ha nie gelmiolar, illa gelsinler dien de yok, gelen ağam, giden paşam Obra varken.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #970 : 12 Şubat 2019, 20:32:28 »
Teo'nun oynadığı takımlar başarılı olamadı ne demek? Başarı kıstası bu mudur? Oynadığı takımların başarılı olamaması Teo'nun kusuru mu sadece? Yada başarı nedir? İlla kupa almak mıdır?
O vakit Stokton,Kid,Nash gibi NBA'ın efsane guardları adam değil, zira şampiyonlukları yok.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #971 : 12 Şubat 2019, 20:55:16 »
Ben Teodosic'in sistem içinde oynayabileceğini düşünmüyorum. Takım içindeki o eşitlik kavramına pek sıcak bakacağını da tahmin etmiyorum. Açıkçası gelse de olur gelmese de olur, hocam isterse başımın üstüne...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #972 : 12 Şubat 2019, 21:30:28 »
Hoca 3 yıldır istiyor onu. Obra düşünmüyor sistem oyuncusu olup olmayacağını biz düşünüyoruz. Biz taraftar olarak hep fazla düşünüyoruz zaten.
Teo avrupanın en iyi 2-3 guardından birisidir. Dia bıraktı, Spa yaşlandı, Nick zaten bence Teo ile kıyaslanamaz. rodriguez ve lull kalıyor geriye. Onlardan da rodriguez bu sene çok formsuz, lull da bir var bir yok. Teo gelirse uzunlardan sonra guardda da avrupanın en iyisi oluruz.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #973 : 12 Şubat 2019, 21:51:01 »
Kostas alındıı zaman nie Nick alınmadı die ağladı herkes, geç hocam milletin ne dediini :D Heurtel nie gelmedi die topa bile tutuldu :DDD

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #974 : 12 Şubat 2019, 23:20:00 »
Teo'nun oynadığı takımlar başarılı olamadı ne demek? Başarı kıstası bu mudur? Oynadığı takımların başarılı olamaması Teo'nun kusuru mu sadece? Yada başarı nedir? İlla kupa almak mıdır?
O vakit Stokton,Kid,Nash gibi NBA'ın efsane guardları adam değil, zira şampiyonlukları yok.

Oynadığı takımların başarılı olamaması evet Teo'nun kusuru, direksiyonda kim varsa sorumlusu odur. Kaç defa başa baş giden F4 maçında saçma sapan tercih hatalarıyla şampiyonluğu kaybettirdi. Başarı kıstası da evet şampiyonluktur. Avrupa'nın en büyük bütçeli takımında şampiyonluğun favorisi olan takımında oynuyorsan tek başarı kıstası şampiyonluktur. 7-8s enede sadece 1 şampiyonluk kazanıp onu da JAvor yavşağı sayesinde alan bir loser evet başarısız olmuştur.

Nba ile avrupa basketbolunu kıyaslayıp örnek vermek zaten başlı başına hata ve cahillik ama açıklayalım yine de. Stockton Kidd Nash kendileri gelmeden önce sıradan olan takımları nba'in en iyi takımlarından yaptılar. Teo için bunu söyleyebilir misin??? Teo'dan önceki sezon da Teo gittikten sonra da F4 oynayan Cska'yı Teo F4'a taşıdı bu nedenle de başarılı diyebilir misin? Nba'de müthiş bir denge var, avrupa basketbolunda parayı veren en iyi oyuncuları alıyor durum böyle olunca da Cska gibi bir takımın F4 yapması değil yapmaması olay olur. Obradovic gibi başarı kültürü olmayan bizi başarılara taşımış da değil her sene o seviyelerde olan Cska'nın alabileceği şampiyonluklara engel oldu loser'lığıyla.