Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2670551 defa)

Ero1907 ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #975 : 12 Şubat 2019, 23:23:15 »
Oynadığı takımların başarılı olamaması evet Teo'nun kusuru, direksiyonda kim varsa sorumlusu odur. Kaç defa başa baş giden F4 maçında saçma sapan tercih hatalarıyla şampiyonluğu kaybettirdi. Başarı kıstası da evet şampiyonluktur. Avrupa'nın en büyük bütçeli takımında şampiyonluğun favorisi olan takımında oynuyorsan tek başarı kıstası şampiyonluktur. 7-8s enede sadece 1 şampiyonluk kazanıp onu da JAvor yavşağı sayesinde alan bir loser evet başarısız olmuştur.

Nba ile avrupa basketbolunu kıyaslayıp örnek vermek zaten başlı başına hata ve cahillik ama açıklayalım yine de. Stockton Kidd Nash kendileri gelmeden önce sıradan olan takımları nba'in en iyi takımlarından yaptılar. Teo için bunu söyleyebilir misin??? Teo'dan önceki sezon da Teo gittikten sonra da F4 oynayan Cska'yı Teo F4'a taşıdı bu nedenle de başarılı diyebilir misin? Nba'de müthiş bir denge var, avrupa basketbolunda parayı veren en iyi oyuncuları alıyor durum böyle olunca da Cska gibi bir takımın F4 yapması değil yapmaması olay olur. Obradovic gibi başarı kültürü olmayan bizi başarılara taşımış da değil her sene o seviyelerde olan Cska'nın alabileceği şampiyonluklara engel oldu loser'lığıyla.

Cahilliğimi giderip basketbol bilgilerinle beni aydınlattığın için teşükkürler. Ben basketboldan hiç bir bok anlamayan birisi olarak böyle düşünmüştüm de hadi Obradovic de bir bok bilmediği için zaten kaç yıldır istiyordu Teo'yu.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #976 : 13 Şubat 2019, 01:03:03 »
Obra reis istiyosa gelsin vardır reisin bir bildiği. Reis istemiyorsa da gelmesin yine vardır bir bildiği.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #977 : 13 Şubat 2019, 02:19:54 »
Valla helâl olsun bize ne diyim. Teodosic'i tartışıyor ve hattâ ''ne işi var bizde'' diyebiliyoruz. Oly ve Pao taraftar forumları Teodosic için şu söylediklerinizi iyiki görmüyor.

Haklısınız, Teodosic ve Obradovic çok farklı ekollerin insanı ve birbirlerini anlamalarına imkân yok. Teo ne bilsin Obra'yı, Obra ne anlasın Teo'nun verebileceklerini. Çok haklısınız valla, biri Perulu diğeri Norveçli bunların.

Şu gözler Teodosic'in tartışıldığını ve istemezükleri de görmüş oldu.

Şu kadar netim. Bugün yönetici olsam ve elimde imkân olsa, hemen şu an Green'i yollar Teodosic'i alırım. Hemen bugün bak. Sabah antremana sokarım.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2019, 02:21:04 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #978 : 13 Şubat 2019, 08:25:10 »
Arkadaslar;

Kimse takim dagilsin, yikilsin, yerine Teo gelsin demiyor. Ama gelirse hayir demek nedir ya?

Acikcasi, avrupa tarihindeki gelmis gecmis en iyi oyunculardan biri olmaya aday bir oyuncu Teo. Yok parasi uyar, rol konusunda anlasirlar anlasmazlar ... onu bilemem. Ama basket subesi ahil gibi yonetilmiyor. Gelen oyuncular rollerini ve isteneni bilerek geliyor. Hoca da eger takimda ona uygun bir rol gorduyse, ve o da kabul ederse basimizin ustunde yeri var.

Teo gelmezse batariz cikariz durumu degil bu. Teo kaliteli bir oyuncu, umarim Fenerbahce formasi ile izleriz dusuncesi sadece. Ben sahsen Vesely, Bogdan, Udoh, Bjelica, Turner,  gibi oyuncularin bu formayi giymis olmasindan ve izlemis olmaktan cok keyif aldim.. Her oyuncu calisarak ortaya cikmiyor, yetenek diye calisarak kazanilamayan birsey var. O da Teo da var, ozel bir oyuncu.
NBA de ki kos kos, oyununda bu ozellikleri gosterememis olmasi degerini azaltmaz.
Hala icimde uhtedir, Rivers in bizde degil Tofas ta oynamis olmasi.

Sonuc net, gelirse sevinirim. Hocayi da taniyoruz, sirf onu getirmek icin takim duzenini bozmaz. Bu nedenle kimse de korkmasin. Ama seneye onun dinlenerek 15-20 dakika full performans verecegi bir sure dagilimi takima fayda saglar.

Yasa da cok takilmayalim, Antic kac mac kac dakika oynadi, ama adamin takima etkisi buyuk olmustu. Keza Dixon da aynidir benim icin. Ne zaman sahada gerekse, cikarip xxxxx ortaya koyuyarlar. Oyle yasli oyuncuya can kurban.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #979 : 13 Şubat 2019, 08:55:53 »
Cahilliğimi giderip basketbol bilgilerinle beni aydınlattığın için teşükkürler. Ben basketboldan hiç bir bok anlamayan birisi olarak böyle düşünmüştüm de hadi Obradovic de bir bok bilmediği için zaten kaç yıldır istiyordu Teo'yu.

Cahillik konusunu nba ile avrupayı bir tutarak hatta orada da çok alakasız örnekler verdiğin için söylemiştim. Kusura bakma aşırıya kaçtım.

Ben Obradovic'in bu sefer onu isteyeceğini düşünmüyorum. Geçmişte istedi çünkü üzerine sistem kurabilecek bir ortam vardı, şimdi bunu tercih edeceğini sanmıyorum.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #980 : 13 Şubat 2019, 09:03:40 »
Valla helâl olsun bize ne diyim. Teodosic'i tartışıyor ve hattâ ''ne işi var bizde'' diyebiliyoruz. Oly ve Pao taraftar forumları Teodosic için şu söylediklerinizi iyiki görmüyor.

Haklısınız, Teodosic ve Obradovic çok farklı ekollerin insanı ve birbirlerini anlamalarına imkân yok. Teo ne bilsin Obra'yı, Obra ne anlasın Teo'nun verebileceklerini. Çok haklısınız valla, biri Perulu diğeri Norveçli bunların.

Şu gözler Teodosic'in tartışıldığını ve istemezükleri de görmüş oldu.

Şu kadar netim. Bugün yönetici olsam ve elimde imkân olsa, hemen şu an Green'i yollar Teodosic'i alırım. Hemen bugün bak. Sabah antremana sokarım.

Pao ve Oly taraftarlarından bize ne. İki takımın da devri geçti , şu an birisi play-offa giremeyecek konumda diğeri de son tangosunu yapıyor yakında pistten alacaklar onları da. Son çeyrekte gençlerle oynayarak güle eğlene yendiğimiz takımların Teodosic'i istemesi normal. Onlar Teo gibi bir oyuncuya muhtaçlar. Onların istemesinden asıl bize ne. Ligin zirvesindeki takımın taraftarı olduğunun farkına vararak durumu değerlendirmelisiniz. Bizim mevcut oyun kalitemiz Teo'nun direksiyonda olduğu her şeye onun karar verdiği kafasına göre üçlük atıp kafasına göre asist düşündüğü bir oyun sisteminden çok daha ileri seviyede.

Önceki mesajıma cevap veremedin hala ben istemiyorum sebeplerini anlattım sen neden bu kadar ölüp bittiğini anlat. Teo hangi takıma seviye atlattı, 4-5 şampiyonluk mu kazandı. F4'da kaç maç kurtardı, ben sana kaybettirdiği 3 tane maç sayarım. Zor anlarda sorumluluk alıp maç kazandıran winner bir oyuncu mu ki 3 senedir eurolig finali oynayan takımın taraftarı olarak ölüp bitiyorsun. En büyük eksikliği mental kırılganlığı ve kritik anlarda sıçması olan adam için 3 senedir eurolig finali oynayan takımın taraftarı neden deli olur. Sen anlat ben dinliyorum.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #981 : 13 Şubat 2019, 10:09:51 »
Teodosic mükemmel bir oyuncu ve gerçekten bizim takımda yetenek olarak yanına yaklaşabilecek oyuncu yok. Ben olaya şöyle bakıyorum biz zaten en üst seviyedeyiz yani Teodosic'in gelip bizi çıkaracağı daha üst bir seviye yok. Teodosic büyük maç alan örneğin F4 te çıkarıp masaya vuracak büyüklükte bir oyuncu hiç bir zaman olmadı. Böyle bakarsak Teodosic'e ihtiyacımız yok.
İkinci bir bakış açısı olarak Teodosic gibi bir yeteneği bir de Obradovic gibi bir hocanın elinde görmek beni çok heyecanlandırıyor. Yani o yeteneğinin yanı sıra Obradovic ile beraber mental olarakta seviye atlarsa işte o zaman F4 te alır şampiyon da yapar.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #982 : 13 Şubat 2019, 13:15:09 »
Ya arkadaşlar şu guard kıtlığında teodosic’i istememek büyük şovdur ya. Takımın kimyası bozulurmuş. Sloukas bu kadar iyi iken gerek yokmuş. bunu söyleyenler 2009 panatinaikos kısa rotasyonu jasikevicius-spaonulis- diamantidis- drew nicolas. Bana bazı yorumlar çok ezber geliyor kusura bakmayın. Teodosic tek soru işareti ne kadar sağlıklı kalıcak olmasıdır onun dışındaki tüm çıkarımlar bugünki piyasa kıtlığında zorlamadır. Ayrıcı kostas sloukas çok çok iyi bir gelişim göstermiş olsa da hala al bu takım senin şampiyonluk direksiyonu sende testini geçmemiştir. Hee ben açık söylüyorum ben bir oyuncudan böyle birşey olmasını kesinlikle bekleyenlerden değilim. Benim için f4 başarıdır. O takımın oyun kurucusu da görevini yapmıştır. Benim örneğim f4 üzerinden teo’ya vuranlar içendir. Sanki sloukas f4 leri çok çok iyi oynuyor çok winner da teodosic looser. Sloukas, teodosic bunları fenerbahçe’de beraber inşallah izleriz.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #983 : 13 Şubat 2019, 15:50:12 »
obra gidince o götler nası havada asılı kalcak çok merak ediyorum, seize the day lan carpe diem, kime diem?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #984 : 13 Şubat 2019, 16:29:56 »
Pao ve Oly taraftarlarından bize ne. İki takımın da devri geçti , şu an birisi play-offa giremeyecek konumda diğeri de son tangosunu yapıyor yakında pistten alacaklar onları da. Son çeyrekte gençlerle oynayarak güle eğlene yendiğimiz takımların Teodosic'i istemesi normal. Onlar Teo gibi bir oyuncuya muhtaçlar. Onların istemesinden asıl bize ne. Ligin zirvesindeki takımın taraftarı olduğunun farkına vararak durumu değerlendirmelisiniz. Bizim mevcut oyun kalitemiz Teo'nun direksiyonda olduğu her şeye onun karar verdiği kafasına göre üçlük atıp kafasına göre asist düşündüğü bir oyun sisteminden çok daha ileri seviyede.

Önceki mesajıma cevap veremedin hala ben istemiyorum sebeplerini anlattım sen neden bu kadar ölüp bittiğini anlat. Teo hangi takıma seviye atlattı, 4-5 şampiyonluk mu kazandı. F4'da kaç maç kurtardı, ben sana kaybettirdiği 3 tane maç sayarım. Zor anlarda sorumluluk alıp maç kazandıran winner bir oyuncu mu ki 3 senedir eurolig finali oynayan takımın taraftarı olarak ölüp bitiyorsun. En büyük eksikliği mental kırılganlığı ve kritik anlarda sıçması olan adam için 3 senedir eurolig finali oynayan takımın taraftarı neden deli olur. Sen anlat ben dinliyorum.

Önce Pao-Oly taraftar forumları meselesine değineyim. Sen beni çok yanlış anlamışsın bu konuda. Takımlarının son durumundan mütevellit Teodosic'i isterler demedim. Şu an şampiyonluğun en büyük adayı olsalar da isterler. Teodosic'in Yunanistanda bıraktığı izi bir de onlara sormak gerekli. Bütçeleri eskiye nazaran düşük olduğu için şu durumdalar, para yönünden biraz rahatlasalar Pao Calathes'in yanına hemen Teo'yu oturtur ya da Oly Spa'nın yanına Goss yerine Teo'yu yerleştirir. Belki de yapacaklar bu hamleyi, yaşayıp göreceğiz.

Bi öğrenmişsiniz ''Teo loser'' demeyi. Sanki De Colo her sene kupa kazanıyor, sanki Llull 5 sene üst üste Avrupa Sampiyonu oldu. Basketbol tek kişilik bir oyun olsa Alexey Shved'in her sene açık ara şampiyon olması lâzım o zaman.

Bak bu forumda Shved'i de çok tartıştık ve ben her defâsında Shved'i istemeyen tarafta yer aldım çünkü senin bahsettiğin ''kimyaya uymama'' konusu esâsen tam da Shved için geçerli. Bana sorsan Shved Avrupa'nın en yetenekli oyuncusu. Saha görüş gücü Bogdanovic ve De Colo'yu üst üste koyar, sonra da donunda sallar ama bize uymaz çünkü adamın içinde durdurulamaz bir top kullanma sevdâsı var.

Teo böyle bir adam değil. Obra sistem dışına çıkmadan Teo'yu nasıl kullanacağını, ondan neler alacağını 50 kere düşünmüştür zâten. Oyun sıkıştığında her türlü çözebilecek, takımı müthiş yönlendirecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Hele ki bu kadar hârika bir sistem takımında Teo muhteşem yönetir takımı, gözü kapalı yapar asistleri. Avrupa'nın en iyi sistem takımıyız diye Teo'yu istememek çok büyük hatâ olur. Obra istemezse eyvallah ama istiyorsa zâten aklında oynayıp bitirmiştir her şeyi.

Alışmışsınız loser demeye. Bizi yenip şampiyon oldukları maçta 19s 7a ile oynamadı mı bu adam? Durdurabildik mi? Kaldı ki CSKA bireysellik üzerinden oynayan bir takım, bizim gibi düzen takımı değil. Teo düzen takımında, yâni bizde olursa döktürür kesinlikle. Pas ve asist üzerinden oynayan Fenerbahçede Teo neler neler yapar hücumda bir düşün.

Sloukas'ı bu sene çok beğeniyorum ama hâlâ bir Teo, bir Spa, bir Dia seviyesinde değil. Dixon 36 yaşında, önümüzdeki sezon 37 olacak koca yürek. Ennis desen ben her zaman mesâfeliyim, düzen içinde oynayacak bir oyuncu. Guduric safkan 2 numara, 1,5 değil. Bu rotasyonda Teodosic 1,5 numaraya cuk diye oturur ve upuzun bir sezondaki en büyük kozlarımızdan birisi olur. Çok güven veren şutu, hârika bir daha görüşü ve fazlasıyla sâhip olduğu deneyimiyle Teo büyük bir yıldız ve beyninize yerleşmiş olan loser imajını düzen takımında rahatlıkla siler. Biz onu rahatlatırız sistemimizle, o da bizi rahatlatır yetenekleriyle.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #985 : 13 Şubat 2019, 16:56:12 »
İmza atcaktım vazgeçtim, shved bize gelsin ortalığın emmua goruz, çıkarmadan 30 yaparız. :D

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #986 : 14 Şubat 2019, 05:02:20 »
Teo bir bize gelmez gibi duruyor.
Gerek ekonomik olarak gerekse kontenjanımız dolu olduğundan çok istesem de ihtimal vermiyorum.
Diğer takımlar arasında Maccabi onun isteyeceği bir yer gibi durmuyor.
Efes'e gitmesi hayatının en büyük hatası olur.
Cska elinde De Colo ve Sergio R varken ona yönelir mi?
İsteksiz olmazlar ama elinde De Colo varken Daniel H ile oynayan İtoudis'in çapı bu üç starı idare etmeye yetmez gibime geliyor.
Diğer yandan gelecek sene F4 Atina'dayken Pao ile Oly imkanları ölçüsünde para musluklarını açıp Teo'ya salça olursalar şaşırmam.
...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #987 : 14 Şubat 2019, 08:36:56 »
Teo bir bize gelmez gibi duruyor.
Gerek ekonomik olarak gerekse kontenjanımız dolu olduğundan çok istesem de ihtimal vermiyorum.
Diğer takımlar arasında Maccabi onun isteyeceği bir yer gibi durmuyor.
Efes'e gitmesi hayatının en büyük hatası olur.
Cska elinde De Colo ve Sergio R varken ona yönelir mi?
İsteksiz olmazlar ama elinde De Colo varken Daniel H ile oynayan İtoudis'in çapı bu üç starı idare etmeye yetmez gibime geliyor.
Diğer yandan gelecek sene F4 Atina'dayken Pao ile Oly imkanları ölçüsünde para musluklarını açıp Teo'ya salça olursalar şaşırmam.

Bu senaryolarda bir tek efese gelmesi bana koyar....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #988 : 14 Şubat 2019, 08:39:26 »
Önce Pao-Oly taraftar forumları meselesine değineyim. Sen beni çok yanlış anlamışsın bu konuda. Takımlarının son durumundan mütevellit Teodosic'i isterler demedim. Şu an şampiyonluğun en büyük adayı olsalar da isterler. Teodosic'in Yunanistanda bıraktığı izi bir de onlara sormak gerekli. Bütçeleri eskiye nazaran düşük olduğu için şu durumdalar, para yönünden biraz rahatlasalar Pao Calathes'in yanına hemen Teo'yu oturtur ya da Oly Spa'nın yanına Goss yerine Teo'yu yerleştirir. Belki de yapacaklar bu hamleyi, yaşayıp göreceğiz.

Bi öğrenmişsiniz ''Teo loser'' demeyi. Sanki De Colo her sene kupa kazanıyor, sanki Llull 5 sene üst üste Avrupa Sampiyonu oldu. Basketbol tek kişilik bir oyun olsa Alexey Shved'in her sene açık ara şampiyon olması lâzım o zaman.

Bak bu forumda Shved'i de çok tartıştık ve ben her defâsında Shved'i istemeyen tarafta yer aldım çünkü senin bahsettiğin ''kimyaya uymama'' konusu esâsen tam da Shved için geçerli. Bana sorsan Shved Avrupa'nın en yetenekli oyuncusu. Saha görüş gücü Bogdanovic ve De Colo'yu üst üste koyar, sonra da donunda sallar ama bize uymaz çünkü adamın içinde durdurulamaz bir top kullanma sevdâsı var.

Teo böyle bir adam değil. Obra sistem dışına çıkmadan Teo'yu nasıl kullanacağını, ondan neler alacağını 50 kere düşünmüştür zâten. Oyun sıkıştığında her türlü çözebilecek, takımı müthiş yönlendirecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Hele ki bu kadar hârika bir sistem takımında Teo muhteşem yönetir takımı, gözü kapalı yapar asistleri. Avrupa'nın en iyi sistem takımıyız diye Teo'yu istememek çok büyük hatâ olur. Obra istemezse eyvallah ama istiyorsa zâten aklında oynayıp bitirmiştir her şeyi.

Alışmışsınız loser demeye. Bizi yenip şampiyon oldukları maçta 19s 7a ile oynamadı mı bu adam? Durdurabildik mi? Kaldı ki CSKA bireysellik üzerinden oynayan bir takım, bizim gibi düzen takımı değil. Teo düzen takımında, yâni bizde olursa döktürür kesinlikle. Pas ve asist üzerinden oynayan Fenerbahçede Teo neler neler yapar hücumda bir düşün.

Sloukas'ı bu sene çok beğeniyorum ama hâlâ bir Teo, bir Spa, bir Dia seviyesinde değil. Dixon 36 yaşında, önümüzdeki sezon 37 olacak koca yürek. Ennis desen ben her zaman mesâfeliyim, düzen içinde oynayacak bir oyuncu. Guduric safkan 2 numara, 1,5 değil. Bu rotasyonda Teodosic 1,5 numaraya cuk diye oturur ve upuzun bir sezondaki en büyük kozlarımızdan birisi olur. Çok güven veren şutu, hârika bir daha görüşü ve fazlasıyla sâhip olduğu deneyimiyle Teo büyük bir yıldız ve beyninize yerleşmiş olan loser imajını düzen takımında rahatlıkla siler. Biz onu rahatlatırız sistemimizle, o da bizi rahatlatır yetenekleriyle.

Pao ve Oly ligde açık ara lider konumda olsalar ve bunu da bizim gibi topu harika paylaşarak yapıyor olsalar onlar da Teodosic'i istemezler. Yunanistan'da büyük bir etki bıraktığı da yok, şu anki rezil durumları sebebiyle taşıyıcı bir oyuncu bulalım da onun etrafında takım kurarız mantığındalar. Çaresizce muhtaçlar kısacası. Ben de sana bizim bu seviyeyi geçtiğimizi söylüyorum. Teodosic eğer bizi F4'da daha iyi yapacaksa gelmelidir ki buna geçmiş tecrübelerden yola çıkarak evet diyemiyorum. Çünkü çok defa yakmışlığı var şampiyonluk favorisi Cska'yı.

Teodosic evet loser'dır, 7-8 sene F4 oynayıp bir şampiyonluk kazanabilmesi üstelik de sürpriz takımlarla bir kültürü olmayan takımlarla değil de favori takımlarla çıkıp bunu yapması, bu hayal kırıklıkları esnasında çok defa sıçıp batırmasıyla tam bir loser'dır. Şampiyon oldukları maçta da asist sayı rakamları önemli değil 101 sayı atmış takımda direksiyon ondayken bir zahmet yapsın o istatistikleri. Asıl sorun biz 20 sayıdan geri gelip öne çıkarken Davor yavşağı olmasa maçı kazanacakken bu böyük oyuncunun direksiyon ondayken nasıl " hop noluyor" diyememesi. F4'da bir defa 20 sayıdan şampiyonluk verip diğerini de hakem sayesinde vermekten kurtulan takım liderini loser'lık ile suçlamıycam da Kurbanov'u mu suçluycam.

Bir transferin mantığı olur sebeplerini sıralarsın, artı ve eksilerini yazar bize ne katabileceğine bakarsın. 3 senedir final oynayan takımın F4'a çıkmak için Teo'ya ihtiyacı yok bu sene de F4 yapıp 5 sene üst üste bu başarıyı tekrarlamış olacağız. F4 zamanı Teo'ya ihtiyaç var mı dersek adamın kariyeri F4 sıçışlarıyla dolu. Peki Teo akarı kokarı olmayan bir oyuncu mu. Hayır öyle bir oyuncu da değil. Teo gelip takımın bir parçası olmayacak ki gelip takımın merkezine oturacak. Takımın çehresi değişecek, top paylaşımı duracak. Teo bir Shved kadar şut kullanmıyor ama takımda her şeye karar veren oyuncu konumunda. Üstelik yaşı 32 oluyor ve sakatlıklar sonrası nasıl geleceği de meçhul.

Teo'nun istenmesini de anlarım ama gelip de buraya vay be Teo da istenmiyormuş diyerek saçma bulunması hatta küçümseyerek böyle söylenmesi de asıl saçmalık. Siz öncelikle takımın geldiği seviyeyi idrak edin ondan sonra Teo için dilek mi tutarsınız duacı mı olursunuz türbelere gidip adak mı adarsınız keyfiniz bilir.  Hayatında 10 sene F4 seviyesinde bulunup da bir şampiyonluk kazanabilmiş adam için ölüp geberilecek bir durum yok ortada. Teo şampiyonluk demek olsaydı Teo'nun şimdiye kadar 6-7 şampiyonluğu olurdu. Hakem hediyesi bir şampiyonluğu var. Zaten kulüp olarak finallerde kazanmamız gereken yüzdeye ulaşamıyoruz. Takıma bir loser eklemeye hiç gerek yok.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2019, 08:42:08 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #989 : 14 Şubat 2019, 09:19:49 »
Teo özelinde aslında herkesin baktığı pencereyi anlayabiliyorum. Kimisi (ben dahil) mantık çerçevesinde bazı su üstüne çıkmış parametreleri de ortaya koyarak gelmesi ile gelmemesi arasındaki farkları güzelce ortaya koyuyor. Kimisi ise, hayalindeki oyuncu olduğu için, oyununu sevdiği için onu takımda görmek istiyor. Bunu da şöyle anlıyorum; hayallerin gerçekleşmesi için bir nedene ihtiyaç yoktur ki, hiç bir şeye ihtiyaç yoktur! Tertemiz bir kabulleniştir, istektir. "Hayal" gerçekleşirse, hayal sahibi mutlu olur; gerçekleşmezse mutsuz! Peki öyleyse, kim mutsuz olmayı seçer...??? 
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis