Arkadaslar;
Kimse takim dagilsin, yikilsin, yerine Teo gelsin demiyor. Ama gelirse hayir demek nedir ya?
Acikcasi, avrupa tarihindeki gelmis gecmis en iyi oyunculardan biri olmaya aday bir oyuncu Teo. Yok parasi uyar, rol konusunda anlasirlar anlasmazlar ... onu bilemem. Ama basket subesi ahil gibi yonetilmiyor. Gelen oyuncular rollerini ve isteneni bilerek geliyor. Hoca da eger takimda ona uygun bir rol gorduyse, ve o da kabul ederse basimizin ustunde yeri var.
Teo gelmezse batariz cikariz durumu degil bu. Teo kaliteli bir oyuncu, umarim Fenerbahce formasi ile izleriz dusuncesi sadece. Ben sahsen Vesely, Bogdan, Udoh, Bjelica, Turner, gibi oyuncularin bu formayi giymis olmasindan ve izlemis olmaktan cok keyif aldim.. Her oyuncu calisarak ortaya cikmiyor, yetenek diye calisarak kazanilamayan birsey var. O da Teo da var, ozel bir oyuncu.
NBA de ki kos kos, oyununda bu ozellikleri gosterememis olmasi degerini azaltmaz.
Hala icimde uhtedir, Rivers in bizde degil Tofas ta oynamis olmasi.
Sonuc net, gelirse sevinirim. Hocayi da taniyoruz, sirf onu getirmek icin takim duzenini bozmaz. Bu nedenle kimse de korkmasin. Ama seneye onun dinlenerek 15-20 dakika full performans verecegi bir sure dagilimi takima fayda saglar.
Yasa da cok takilmayalim, Antic kac mac kac dakika oynadi, ama adamin takima etkisi buyuk olmustu. Keza Dixon da aynidir benim icin. Ne zaman sahada gerekse, cikarip xxxxx ortaya koyuyarlar. Oyle yasli oyuncuya can kurban.