Ergin'e inat yapacaksın, Tyrus Rice - Andrew Goudelock
Ondan sonrada her maç 90/100 leri bulup bir o kadarda yiyeceksin, ohh mis 
bende kendimce ergin'e inat shane larkin'e talip olalım diyecektim. gerçekte takımın bir oyuncuya bağlı olmasına karşıyım ama tarih sezondaki tüm olumsuzlukları değil sonucu yazacak ve maalesef karşımızdaki adam bundan faydalanıp konuştukça konuşuyor buna üzülüyorum. bunun önümüzdeki sezon şampiyonluklarından başka bir reaksiyonu olmalı.
joffrey lauvergne sözleşmesi olup olmasından ve kalıp kalmaması gerektiğinden önce sakatlığı ile ilgili son gelişmeler nedir acaba. bilen varsa memnun olurum. eğer iyileşme süreci daha uzun sürecekse bence de faydalı olacağına inanmama rağmen bir şekilde çıkılmalı. 4-5 pozisyonundaki adamlarının şutunun olması fark yaratacak bir durum.
son iki sezonda çok oynamamış bir udoh beni düşündürmüyor değil. onun da son durumu önemli. ve o da skertel gibi son kontrattan, son vole peşinde mi acaba.
ve yine vesely iyileştikten sonra ne kadar zamanda toparlayıp form tutacak. sanki o da belirsiz. açıkçası pota altına şutu olmamasına rağmen, maç kaçırmadan sağlam bir dunston olsun isterdim. dunston olmayacağına göre muadili kim ise o. sağolsun ahmet yeterince desteği vermediğinden çok çektik malum.
sinan ile ilgili çok yorum var...eminim sinan kontratında indirime gidecektir. sinan'ın saha içinden çok, saha dışı misyonu var bence. toparlayıcı özelliği olan, örnek, olumlu bir sporcu. bence bir şekilde takımda tutulmalı ve jübilesi fenerde yapılmalı. ki basketbol dünyası, medyası en azından fenere düşman olmayan bir birey kazansın.