"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
DesperateCry, efeovic ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nando ne dostum Nando De Colo yaz lütfen
bender çok şey katacak cska'ya. böyle iddia ediyorum. sezon içinde görürüz.
Ben koufos muhteşem uzun demedim zaten ama sırtı dönük oynayabilen sizelı uzun, Voigthman aldılar savunmada yumuşak da olsa hucümda opsiyonları fazla olan bir oyuncu. Farz edelim benderi de aldılar o da ham ama potansiyeli olan bir uzun Abi kısalar konusunda adamlar ellerindeki oyunculark tutamadılar Delaney nba istiyor Larkin efes ile kapalı sözleşmesi vsr Tamamlayıcı 2 oyuncu aldılar Baker riskine girdiler 1 pg daha alacaklarmış Kağıt üzerinde eskisi gibi muazzam değiller ama bence bir plan üzerinden kadro yapıyorlar.
Orta mesafe denemiyor evet çünkü potaya gidebilen bir adam 1 e 1 i iyi oyuncu, Üçlük kısmına zaten bizim çok tercih ettiğimiz durum değil ama Joffrey'i dibr yollayıp ona şut attırdığımız setlerimiz var ne olursa olsun 2.13 ve Joffrey sizeda birisi %30 ile de olsa üçlük atabilmesi kıymetli şey
Larkin Efes ile anlaşmış. Açıkcası sevindim bu transfere, Cska alacağına bunlar alsın. Hem aynı kadro olsunlar da sakatlık olmadığında nasıl tepelerine bindiğimizi iyice görsünler. Kalkmış mabadlarını indirmemize fazla kalmadı.
Bizim yaşadığımız onca sakatlıktan sonra bile son maça kadar seriyi kazanamamaları zaten bu başarılarını bir daha kolay kolay yaşayamayacaklarının bir göstergesiydi aslında.Seneye tam kadro çıkacağımız ilk maçta görecekler kimin büyük takım olduğunu.Özellikle micic bsl şampiyonluğu sonrası ''Fenerbahçe dönemini bitirdik'' demesi bendeki hırsı iyice tavana çıkardı.Gelecek sezon Larkin De Colo'lu Derrick Williams'lı hazır bir Fenerbahçe karşısında ne yapacak göreceğiz
De Colo ya da Williamsa bile gerek yok. Çemberi savunan uzunumuz olsa yeterdi bize.