"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
franz392, iloturo ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi hayirli olsu acy
Ben de onu diyorum işte. İmzalamadığı sürece bizde.
Ulan umut 9 senedir tanırım İlk defa bir oyuncu için dilencilik yapıyorsun
Acy gitmiş sanırım Maccabi'ye.https://twitter.com/RoiCohen99/status/1156452070624571392Geçmiş olsun.Maccabi'nin ilgilendiği diğer isim Yante Maten imiş öncesinde. O nasıl bir oyuncu bilen var mı? Bize uyar mı?
Benim zisis hikayesi gibi bir hikaye mi yazsam acaba totem niyetine 5 senedir burada olanlar hatırlar 2014 2015 senesi bir pg ihtiyacımız vardı, ara transfer dönemi ben de o zaman Kazan'daki Zisis için uydurma bir masal yazmıştım , 3 gün sonra transfer olmuştu Umut çok rica etti bir Acy totemi yapalım ( ya tutarsa ) şansımızı denemiş olalım '''bu yaz transfer görüşmeleri için Las Vegas'a giden Gherardini önce eski dostu Ekpe ile buluşur ve kahve içmeye giderler . Gher; naber dostum nasılsın Ekpe : iyi baba twitterda ilgi orospuluğu yapıyorum Gher: e gerizekalısın gitmeyecektin , hem iyi para teklif ettik onu red ettin hem de euroleague'de yıldız olmak varken Nba'de oynamayı ve havlu sallamayı tecih ettin Ekpe : baba havlular da Özdilek marka iyiler sallarken elim incinmiyor baba yaptık bir hata ya Gher: ee ne planlıyorsun şimdi yaş da 32 oldu Ekpe : baba biraz para kazanmak istiyorum sanırım Çin'e gidip biraz da kominizm üzerinde çalışmalar yapacağım. Gher: e nasip kısmet zamanında seni istedik biliyorsun çok da sevdik ama şartlar şu anda müsait değil ama geçmişin hatırına bize bir kıyak yapar mısın Ekpe : yaparım ama karşılığında ne alıcam ? Gher : sana 3 çift bornoz bir el yıkama havlusu bir de Yılmaz Özdil'in yeni çıkarttığı Atatürk kitabı göndericem Ekpe : LOL oooo çok iyi tamam buyur baba Gher : ya biz kadroyu tamamladık pastamızı yaptık , olursa bir krema istiyoruz , senin Baylor'dan arkadaşın var çömezin Acy, biliyorsun iyi bir aile babası biraz deli dolu nba'de de yapamadı , olursa onu 9. yabancı olarak istiyoruz ama çok da paramız yok Ekpe : ooo my friend Acy ,, tamam baba ben de bir telefon açarım ikna ederim bir şekilde kendisini dıııırrrr dıırrrr dırrrrAcy : alo Ekpe : hey dostum naber Acy : ooo ekpe baba iyiim sen nasılsın Ekpe: iyi kardeşim ben çine gidiyorum para kazanmaya sen Acy: ya bu anasını sitkiğim nba'inde sıkıştım kaldım 4 oynatıyorlar olmuyor 5 oynatıyorlar boy kısa kalıyor, hocalarımla konuştum boy değil işlev önemli değil dedim ama ikna edemedim EKpe : bak senin boyunun yeteceği bir ortam var git Avrupa'nın en büyük takımlarından birisi Fenerbahçe var biliyorsun 2 sene önce ben de şampiyonluklar yaşadım Acy: biliyorum dostum takip ettim Ekpe : tonton bir menajer var Gherardini diye , benimle konuştu seni düşünüyorlar 8 yabancı var back up bir 4 5 oynayacak adam arıyorlar çok da paraları yok Acy : ya paranın amk ben sen miyim ekpe dayı Ekpe: ahaha dostum laf mı soktun Acy : aldırma takıldım. tamam olabilir çok paragöz bir insan değilim zaten 500 k versinler yemek versinler bir de akbil versinler haa ticket da isterim o zaman olur Ekpe: tamam tamam bunlar kolay şeyler haa bu arada koçları biraz çılgındır Acy : ne gibi ? Ekpe : avrupanın hatta dünyanın en iyilerinden bir tane sırp manyak var ama beni kendime getirdi geliştirdi , ölü olarak gittiğim yerden 2 sene Mvp olarak döndüm biraz siker ama sevdiği için Acy : ekpe baba insan sevdiğini siker zaten değil mi ? Ekpe : öyle dostum öyle Acy : tamamdır o zaman söyleyin Umut'a bu arada geliyorum
ben bu hikayeyi bizim için yazmıştım MAccabi için değil
miami Waive etti onu , 23 yaşında olması lazım undersize bir 4 numara diye biliyorum ncaa takip edenler yorum yaparlar nbade pek süre almadı
Jonas Jerebko boşta ama hem tuzlu olur hem de bize 4-5 oynayabilecek bi uzun lazım jerebko 5 oynayamaz gibi