Johnny O'BRYANT ta boştaymis, ne kadar ucret aliodu acaba maccabi den.
Axel Toupane, acy falan olmayacaksa bu olsa bari 
Bizim eksigimiz, kostas in tepeden cabuk gecilmesi, boby nin hem yas hem fizik olarak yetersiz kalmasi, evet cok seviyorum ben de boby yi ve yaptiklari icin ne kadar tesekkür etsek az. Ancak bu seviye de malesef ön alanda bu kadar yetersiz kalmamaliyiz. Leo da zaten tamamlayici olabilecek yapida biri, insiyatif alabilen bir oyuncu olmadi, potansiyel hep oldu ama bir türlü saha da olmadi.
Louverne konusunu sanirim söylemeye gerek yok, hepimiz ayni seyleri düsünüyoruzdur. Stimac i da cikinca bir williams ve jan kaliyor. Jan da formsuz hem de cok kotu.
Su gitsin bu kalsin demek istemiyorum, ama senw basinda yazdik o kadar, su toupane ve acy ya da olmadi o bryant i alsaydik (leo, stimac, louverne yerine)
Ancak su halde yapilacak sey, koca olan guvenimizi kulup olarak gostermeliyiz. Louverne stimac hemen gönderilmeli. Louverne de hic umut yok.
3 numara da ya da kisalarda diyeyim hic atletizm yok savunmada, oraya.muhakkak kisa savunmasi iyi atlet bir yabanci eklemeliyiz.
Birde ihtimal vermek istemiyorum ama De colo ya tavir falan almak gibi bir durum yoktur insalLah.Cunku kostas elinde cok top tutuyo nando ile oynadiginda ve patlayacakken verio adama....