"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Berlindeki Final Fourdaki ilk maçta Baskonianın baÅımıza bela 3 adamı vardı, Larkin, Mike James ve Darius Adams.. Sanırım en son Ãindeydi, yolu Avrupaya düÅerse diÄer 2 isim rakipteyken faydalı olabilir Darius Adams.Ortalıkta Nunnaly haricinde, NBA piyasasından Belinelli ismi var, Popovich bırakır mı bilmiyorum, free agent olursa Obradovic düÅünecektir 1-2-3 oynar..
Real kazanıyor ama orda da geçen yılın sayı kralına misal rol biçemedi laso.Tek Campazzo denen buenos airies çoçuğu.Lull bir var bir yok patlayabilir Real.Şimdi aklıma geldi.Slovenyanın avrupa şampiyonluğunda Prepeliç donçiç ile birlikte pay sahiplerindendi.Prepeliç olmasın bu süpriz oyuncu.Çok maliyetide yoktur.Miçiçimiz niye olmasın.Yani mıcheal roll gibi vasat Abdli konrat buluyor,ama prepeliç bulamadı.
Geçen yılın sayı kralı dediğin oyuncu kim abi ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Berlin’deki Final Four’daki ilk maçta Baskonia’nın başımıza bela 3 adamı vardı, Larkin, Mike James ve Darius Adams.. Sanırım en son Çin’deydi, yolu Avrupa’ya düşerse diğer 2 isim rakipteyken faydalı olabilir Darius Adams.Ortalıkta Nunnaly haricinde, NBA piyasasından Belinelli ismi var, Popovich bırakır mı bilmiyorum, free agent olursa Obradovic düşünecektir 1-2-3 oynar..
Bu westermannı fişeklemek motive etmek içinde üfürülüyor olabilir.Transfer söylentileri.
Tom bu ne westermann mis arkadas.... sende buyuk beklenti yaratmis
Son bir kaç saat .... bir supriz olursa sevinirim ama bu saatten sonra bir transfer olacağını sanmıyorum. Bugünden sonra da oyuncu alınmaz, Euroleague de faydalanamayacagimiz için