Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. ama işler yavaşladı tamamen. yapacak bir şey yok. bu yaz herşeyin normale döndüğü varsayımından hareketle transfer etmek istediğim adamları yazmak istiyorum. tamamen benim düşüncelerim coach la görüşmedim.

1 numarada sloukasla devam ederim, leo ya teşekkür ederim. yanına kızılyıldızdan lorenzoyu alırım. dixona bir sezon daha veririm. veya kenanın son durumuna bakar aynı paraya getirebilirsem dixonun sözleşmesi uyuyorsa dixona da teşekkür eder, kenanı geri getirim ispanya dan.
2 de colo devam,melih ve james devam. (james yerine şutör guard ve aynı paraya adam bulabilirsem, düşerse değiştirebilirm.
3 kalinicle daha ekonomik sözleşme yaparım, datome ile de devam ederim. zenitteki eski karşıyakalı ponitkayı alırım. sakatlanmadan önce 3ten oyun kuruyordu ve çok başarılı oynuyordu.
4 derrick w ı sepetlerim, kimki deki antony gill ve kızılyıldızdaki simanic i alırım. simanici koç yetiştirecek.
5 lavergne e teşekkür etmeden gönderirim. vesely ve ahmetin sözlşemesi var. yanlarına udohu eklerim.
1 sloukas lorenzo kenan
2 de colo melih nunnaly
3 kalinic datome ponitka
4 gill simanic berkay
5 vesely udoh ahhmet
topa baskı için bana kenan lazım, onun için dixonu çıkardım. hiç istemesem de. ayrıca lorenzo, nunaly, kalinic ve ponitkaya da topa baskı yaptırabilirz. önceden bu işi boby çok iyi yaptığı için önemi pek görünmüyordu ama bu sene bütün guardalar karşımızda güle oynaya oyun kuruyor. bu arada ponitka ve gill in sözleşme durumlarını bilmeden yazıyorum. bütçesi de yüksek olmadı, gerçi orada udoh var, takımın tapusunu da isteyebilir ama bakacağız artık.