"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Igor Kokoskov un Slovenya başarısı kimseyi yanıltmamalı. Luka Doncic orantısız bir güç faktörü. Yanında Antony Randolph ve Dragic te olunca, Gergin Ataman gibi uzaktan seyretmek ve desteklemek yetiyor. Takım yapıyor gerekeni. Bize x faktör oyuncular lazım. Obra dan sonra pek ümitli değilim.
saçmasapan bir yabancı coach kriteri var tbf'nin ve kokoskov uymuyor bu kritere.
abi nba bile yanıltmış bizi nasıl yanıltmasın tek kriter kadroyla olsaydı barca baskoniaya şampiyonluğu vermezdi
Aslında ben de benzer şeyler söylüyorum. Pesic’in, hiç etkisi yok takım üzerinde. Takım istemedi ve Barselona şampiyon olamadı.
Umarım transferde de rotayı NBA'e çeviririz. Yetenekleri sınırlı Avrupalılar yerine, hedefi olan ve kendini ispat hırsıyla tutuşan yeni Udoh'lar, Larkin'ler filan yakalarız. Nokta atışı...
Larkin,Udoh etkisi ya da beklentisi oluşturacak oyunculara verebilecek paramız yok.Amerika’dan transfer yapacaksak maksimum Tyler Ennis gibi oyuncularla kontrat yapabiliriz.Onun dışında kısa ve uzun vadede performans verebilecek,uygun maliyetli ve mümkünse Avrupalı mobil oyunculara yönelmemiz daha mantıklı.
Zamanında nasıl ki Karşıyaka çok düşük ücretlere Gary Neal'i bulduysa biz de bulabilmeliyiz.