"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takimda keskin sutor yok. Öyleki eline en çok güvendiğim bos kaldığında sayi dediğim tek isim melih. O da ne kadar oynar sure alir. Takim hucumda kitlendiginde bazen tek bir sut kilidi acar. Nunnaly o nedenle elzem bence. Yada o tarz birisi. Tarif ettiğin isim adamsdi o da zaten yalan oldu.
Bence de Nunnaly cok iyi sutor (du) ve tahminen iyi bir preseason gecirirse yine oyle olur. Ama daha cok sette bos kalip ceza sutunu sokuyordu. Kendi sutunu yaratmiyordu. Benim kastim sut yaratma kismi. Yoksa bende cok severim nunnaly i, sorunsuz profesyonel oyuncu, da ....sanki ihtiyaci karsilayamayabilir....
O tarz adam çok yok ama. Hem ucuz olacak hem de penetre ustu sut sokacak, ceza sutoru olacak. Hani varsa larkin tarzi ki fiyatlari belli ok fakat Hiç kimse alınmayip bir de nunnaly giderse o zaman bol bol tuğla atariz cembere seneye.
Iste sorun Nunnaly ye kim pozisyon hazirlayacak O ceza sutleri icin Dixon, Melih ve Westermann ve bos birakirlarsa DeColo olacak artik.
Erdem Can hoca kesin olarak takımda kalmış. Podcast’i dinliyorum şuan.Bütçenin %50 azaldığını söyledi. Bizim geçen seneki bütçemiz 40 milyon euro muydu? Yoksa bu sene 18-20 denen bütçe aslında 15 milyon euro mu? Başkanın dediklerine de pek güvenemiyor insan.
Podcasti dinleyemedim.4 numara transferi ile ilgili bir konuşma olmuş mu?
4 numara transferinden bahsetmedi. Değişik bölümlerde Pierre Ulanovas beraber oynadığında Matchup sorunu yarabileceğinden, Vesely’nin Ahmet/hamilton’la beraber oynayabileceğinden konuşuldu
james gist nedir