Kadro çok güzel de başkan şu kadroyu görse yüreğine iner geldi yine sek sekçiler sol bek parasını yemeye diye ilk mobeseye demeç vermeye başlar. 
Wilbekin saha içi hareketleri yüzünden Fenerbahçe içinde çok sevilmese de, devşirme işine bi şekilde devam etmeyi ben de isterim. Ama wilbekini maccabi den koparmak için ciddi para harcamak gerekir sanki 
wiltjer bence gözümüzün önünde gelin beni alın sizin ihtiyacınız olan şutör 4no benim diye bas bas bağırıyo, hiç uzaklara bakmaya gerek yok bence de.
3 no için pierre-kalinic sanki benzer özellikleri olan oyuncular gibi geliyo bana. Diğer tercihimizi şutor skorer bi 3no dan yana kullansak sizce de daha güzel olmaz mı? Yine ligimizdeki dekker ı çok beğeniyorum o bölgede, tofaştaki purcell de etkileyici istatistikler yapıyo ama sanki biraz kafa kırık biri gibi geliyo bana o tarafı güven vermiyo 
Ersan varlığı hem saha içi hem saha dışı şu takıma ciddi bi katkı sağlar ama muhtemelen sıfırı bol bi maaş ister avrupaya dönerse, gücümüz yeter mi acaba? Bi de üstüne alperene bonservis verdik mi ali koç bi 3 yıl daha ağlar bütçe bütçe diye 
Wilbekin'i artık bir şekilde Misko halletsin

O kadar hukukumuz var kulüp olarak kendisiyle..
Açıkçası ben Beşiktaş'ın çok fazla çıkış parası isteyeceğini düşündüğüm için Şehmus'u da yazmadım. Çocuk yanıp tutuşuyor Fener'e gelmek için ama sırf bu yüzden bile o Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Kandemir ikilisi dünyanın parasını ister. Kaldı bir de Alperen'i de almaya çalışırsak 5 senelik bütçelerini bizden çıkartırlar.
Dekker'ı unutmuştum bak, aklımdan çıkmış ama Wiltjer'la ikisini bence uygun bir paraya alabiliriz. Çok yüksek bir maliyetleri olacağını düşünmüyorum bize.
Ersan, eğer NBA'de artık yeter derse, kendisi de kariyerimi Fenerbahçe'de bitirmek istiyorum demişti, ona mahsuben yazdım :/