"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umarı Singleton denen şişirme oğlu şişirme oyuncuyu biz almayız.
EL transfer sezonu kapandığından beri sakallarım uzadı! Alıp ne yapacağız abi, turşusu da iyi değildir
A doğru kapandı ohhhh.Unutmuşum.
Konu dışı olacak ama yazmakta ihtiyacı duydum;Forum öksüz/yetim kalmaya doğru gidiyor. Ana kadrodan çoğunluk ortalarda yok, aktif olan üyeler de genellikle tribünlerde takılıyor. Katkı yapan kişi sayısı maalesef az.
kapanmadı diye biliyorum. 24 şubat diyor 260. sayfada (dökümanının 260. sayfası, dosyanın 262)https://www.euroleague.net/rs/arly7cmx6hsh55up/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/282/filename/2020-21-euroleague-bylaws-linked.pdf
Katkı yapan derken? Ben şahsen Cem ağraka özel mesaj atayım dedim beceremedim. Özletti hakkaten ( henüz tanışmamış olsakta) şahsım adına payıma birşey düşüyorsa seve seve yerine getiririm forumun lehine. Zira düzenli takip ettiğim tek sosyal paylaşım mecrası burası
forum aldın oldukça iyi vidyo çok daha sessiz zamanları olmustu cem eskisi kadar yazmıyor o da twitter'da yardiriyor
Neden hala bir uzun ismi çıkmıyor, neyi bekliyoruz acaba..Vesely'nin sakatlanmasını değildir inşallah.
Sessiz zamanlar olması normal ama sezonun önemli aşamasında normal değil (bence). Dünkü maçta gözle görülür bir hareketlenme oldu, o da sonuçla bağlantılı olabilir. Genel olarak; Obra gittikten sonra forumdan el ayak çekilmesi durumu var.