👏🏻👏🏻👏🏻 İsmeti uzun zamandır beğenen takip eden biri olarak elinize sağlık. 😎 Umarım bu yaz Euroleague oyuncusu olma hayalini de gerçekleştirir İstanbul'un Anadolu yakasına gelerek...
Mütevazı davranıyor ama bu röportajın olmasında Sinan'ın sinerjisi de çok önemliydi. Beni bu yola iten kişilerin başında geliyor

Konuşa konuşa, çağıra çağıra, röportaj yapa yapa sonunda takıma getireceksin
Dopdolu içerik için teşekkürler.
Normalde bunu söylemem çok etik değil ama biz bizeyiz diye söylüyorum, İsmet benden daha çok istiyor bu transferi

Ki bence bu kadar istekli ve gerekirse fedakarlık yaparım yine gelirim diyen bir oyuncunun ben açıkçası sahada yüreğini ortaya koyacağına inanıyorum. Çünkü önceliği para olan arkadaşların maalesef bir noktadan sonra bazı şeyler umrunda olmuyor. Ama bu tip oyuncular zaten belli bir fedakarlığı göze alınca kazanmak için savaşıyorlar.
Abi elinize sağlık. Eurolig oyuncusu olmak istiyorum demiş, Mesut Özil demiş daha ne sinyal versin adam.
Eyvallah, yani gerekli mesajı bence de verdi

İsmet kesin mi.?
Değil abi, yalnız sana selamı var. Tom Bey, günde milyon tane mesaj atıyor ama bir tanesinde benim için totem yapmıyor dedi. Hatta yabancı oyunculara yazdığın ingilizce mesajları görünce baya bozulmuş. Hadi türkçe atmıyor bari almanca yazsın ben anlarım dedi.