Abi 1. Henry'nin kontratı bitiyor,Vildoza'nın hala devam eden bir kontratı var ve baskonia 2017 yılından beri yabancılarından vazgeçse bile vildoza takımın çekirdek yapısındaki biri gibi artık.Yani tüm oyuncularından vazgeçseler bile Vildoza'yı kolay kolay bırakmazlar. 2. Zaten ben Brown-Perez-Bobby üçlüsünü bırakıp hem Henry hem de Pangos'a gidelim diyorum,Vildoza'dan hücumda isteyeceğiniz çoğu şeyi Pangos fazlasıyla yapıyor zaten,Henry'de Pangos'un savunmadaki eksiklerini kapatır,üstüne hücumda da aradığımız tempoyu bize kazandırır.Yani sadece şu iki isimle bile Efes karşısında çok büyük iki eksiğini kapatmış oluyorsun
Keşke hem Henry hem Pangos'u alabilsek ama Zenit uzatır Pangos'la. Ücret konusunda onlarla rekabet edebileceğimizi sanmam. Pangos'u Fenerbahçe'ye çok isterim diye M.Murathanoğlu da söylemişti sezon içindeki podcast'lerden birinde.
Ama oyuncu tipi olarak evet, bir tane savunmasıyla yaşayan Henry gibi, bir tane de saha görüşü ve oyun zekası üst düzey Pangos stilinde bir guard ana hedefler olmalı.
De Colo'nun gitme kalma durumuna göre de Nedovic sanırım düşünülüyor. Ama kalacak bence. Jordan Loyd'a da gidilebilir De Colo'nun olası ayrılığında.
Bu arada herkes Barthel-Ulanovas-Eddie üçlüsünü gözden çıkarmış

Barthel ve Ulanovas'ı anlarım ama Eddie 10 maçlık seride çok iyi maçlar çıkarmadı mı ya? Son zamanlar dakikaları biraz azaldı niye bilmiyorum ama bir ara gayet beğeniliyordu, Euroleague oyuncusu oldu artık filan denildi. Ben olsam Eddie'yi bir sezon daha skorer 3 numara olarak tutarım takımda, hele ki yerine Dekker filan gelecekse.