"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarıyla De Colo İspanya'ya dönerse ve Valencia harici bir takımda oynamak isterse ki EL'de olmadıkları için öyle olacaktır, o takım Valencia'ya buy-out ödemek zorunda kalacak. 35 yaşındaki De Colo için kimse buy-out ödemez. İspanya dışında ona daha iyi paralarla ancak eski Khimki talip olurdu, onlar da EL dışında kaldı. Biz de istersek, bu saatten sonra macera aramaz ve bizle son bir kontrat yapar, defteri kapatır.
Yaşım zaten yazıyor abi ortaya çıkma durumu yok.Böyle bir yorum yapan arkadaşıda tanımama gerek yok zaten.De colo hakkında yaptığı yorumu eleştirmemek mümkün değil.
Hahaha hakkaten nasıl olmuş o iş ya))) elenir mi elenir valla belli olmaz bu işler
Söylentiye göre gelecek sezon 1-2-3-4 fransız 5'se bildiğimiz üzere vesely'den oluşacak şekilde bir çalışma varmış transferde.2ye De Colo geçer,4tede muhtemelen yabusele olacak zaten,o buradan da anlaşılıyor.
fransız guard aklına gelen var mı?
söylenti bu mu https://twitter.com/eglenceliat/status/1388109993535279105
Westermann ve Heurtel olmayacağına göre, Albicy de bize hafif kalacağı için bence Fransızlar şu :1-Frank Ntilikina2-Nando De Colo3-Nicolas Batum4-Guerschon Yabusele5-Jan Vesely