"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahu sevgili kardeşim, de colo, teo kisalariyla avrupa şampiyonu oldu adamlar. Kendini çok zorluyorsun Henryi isteyebilirsin sorun yok bunda ama argumanin yersiz.
Tamam Clyburn olmasın ben yanıldım diyelim yaş mevzusunu ne olacak
peki bizde pota altında bi hines var mı abi? bulacaksak gelsin tabi
Vesely bostan korkuluğu mu?
Yas mevzusunda ne var. 4 yas yaslandilarsa de coloyu neden tutuyoruz takimda. Teo hala İtalya liginde ust duzey oynuyor ve belki de takimini sampiyon yapıp mvp olacak. Simdi de teo ile henryi mi kiyaslayacagiz isimiz yok.
Henry yem Wigginsi alacağız.
Ben brownun henryden daha iyi sutor olduğunu düşünüyorum. Dedigim gibi benzer oyuncular. Kim iyi tartışmasına girmiyorum. Kendi sutunu yaratan, bos bırakmaya gelmeyecek, en azından 2 metreden savunulmayacak adam lazım. Gitsinler darius adamsa, Teoya, delaneye. Aradigimiz adam henry degil. Efes mesela bize kisalarda ustunluk sağladı. Uzunlardan cok. Simdi para varsa booker yerine guarda vermek daha mantıklıydı. Yine aynı hataları yapiyoruz.
Timma nerde.Beğeniyorum isterim bize gelsin.İyi oyuncu.
Adams Baskonia'da oynadı hemde Larkinle bize karşıda oynadılar f4 yaptılar biliyorum oyuncuyu demek istediğim Çin'de oynayan topçu iflah olmuyor Teo gelsin sıkıntı yok Teo'ya biz o kadar para veremeyiz sıkıntı o adamların bütçesi 20 milyon civarı parayı Teo-Belinelli'ye gömüyorlar biz ise Vesely-De Colo'ya gömüyoruz o kadar para yok bizde De Colo-Teo kısalarıyla Khimki gibi 100 yeriz artık