"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olmaz abi.Polonara tek 4 numara kaldı bu durumda.Barthel basketbolcu falan değil.Barthel’i basketbol oynuyor olması bize hakarettir.Guduric artık güvenilir bir el değil bence.Topu yönlendirecek daha çok oyuncuya ihtiyacımız var.Normal sezonda sıradan bir maç için evet bir sürü opsiyon var ama önemli maçlarda Vesely’i direkt sil.Geriye bu kadroda tek Nando üretim yapabilir.Acilen tüm parayı yönlendirici ve skorer bir kısaya gömmeliyiz.Cory Joseph Kanadalı olduğu için belki onu alabiliriz ama Detroit’in buyout etmesi gerek.Tam aradığımız topçu o.Samet o adam popülist.Hiç sevmiyorum kendisini izlemiyorum ki prim yapmasın diye.
Dışarıda yabancı aramaya gerek yok ligimizde çok kaliteli yabancılar var.Wilbekin-İsmetNando-Blackmoon-MelihGuduric-Shayok(Purcell)-TarıkPierre-E.OsmaniVesely-Jaiteh-AhmetWilbekin hayal tabi ama piyasada hem oyun kurucu yok hem de yerli.
Cordinier de Booker da bu kadrodaki alternatiflerine göre daha iyi oyuncular bence. Ha rotasyonu genişletmek için Booker ve Cordinier yanında iki ekstra oyuncu olarak Shayok ve Jaiteh de alınabiliyorsa ona bir şey demem. Alınsınlar...
Yapma hocam, Booker mı daha iyi? Kaç senedir izlediğimiz adam. Savunma yok, hücum desen oynatana bağlı. Jaiteh en azından sertlik getirir. Potansiyeli var yaş olarak da. Cordinier ise NBA deneyecekse zaten pahalıya patlar ve geç kalır. Benim gözümde Shayok, Pierre etkisini hücum kısmında yapabilecek bi eleman.
P.Henry'e Cska talipmiş Mike James yerine
Larkin Efes'te devam edecekse ligde bir iddiamızın olması için Wilbekin alternatifsiz tek çare gözüküyor. Acaba Jordan Theodore yerli statüsünde oynatılabiliyor mu? Öyleyse belki bütçe çerçevesinde o da düşünülebilir.
umarım burdaki çoğu kişi henrye sallarken guardsız kalmaz