Eleştiri falan için yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen. Söyleniyor demişsiniz, kim bu söyleyenler?
Ahmet mehmet isim çok önemli değil ki , basketbol dünyası daha küçük daha kompakt alan, öyle olunca zaman içinde tanıştığım basketbol camiasının içinde mesai harcayan insanlar oldu, bi şekilde herkes nasıl kendi eş dost arasında fenerbahçe muhabbeti yapıyolarsa ben de kendi çevremle muhabbet ediyorum. En azından ulanovas ve barthel özelinde sürecin böyle olduğu söyleniyo. Olur olmaz zaten kısa süre sonra gelişmeleri hep beraber yaşayıp görücez.
Zaten gerisi bilinen şeyler, gelmesi muhtemel isimler haberlere yansıyo(polonara-booker-shayok-ismet-berkan) yada transfer yapılması beklenen mevkiler az çok belli(bobby-brown-perez 3lüsü giderken oraya en az 2 guard eklemesi her halükarda olacaktır mecburen). Onlar için zaten özel bi duyuma bilgiye kimsenin ihtiyacı yok

Zaten duyumculuk vasfım da yok, öyle bi misyonum olsa daha internete düşmeden buraya yada twitter hesabıma shayoku bookerı alıyoruz yazardım, zaten ismetin tüm sezon geyiğini kemal erdemle yaptık hatta adam gelmeden kemal erdem topiğini bile açtı 3-4 ay önce, yani böyle yapsaydım en azından namım yürürdü yada twitterda takipçi kasardım