"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesadüf mü bilmiyorum ama dün pierre'in bugün ulanovas'ın sözleşme haberleri tam 12.01 de açıklandı. Bunlar acaba önümüzdeki günlerde hergün birer birer 12.01'de bişey açıklar mı?
Sedat Peker in pazar sabahı yöntemi tuttu, bizimkiler de oradan yürür mü diyorsunuz:)
Sertaç ve moerman gitti özellikle sertaç farklı bir seviyeye çıkmıştı türkiye ligi içinde onlar için cok kötü oldu micicde gittiği an epey güç kaybediceklerdir ve bence artık sampıyonluk ve final four a kalma durumları yaşlanan oyuncularıyla beraber azalmış olucaktır tehtid olarak görmüyorum heleki larkinde giderse top 8 zor yaparlar.Bize gelicek olursak artık transferlerin açıklanması gerekiyor guard transferni merakla bekliyorum 2 tane iyi guard transferiyle direk f4 adayı olabiliriz elimizde cok değerli parçalar bulunuyor havuzunda dar olmasıyla beraber 1 senelik bir yapılanmayla direk kafaya oynayabılırız diye dusunuyorum
Anderson aman sakın hiç beğenmiyorum o kadroda sırıtmadı bizde sırıtır fahiş hata olur.
Ulanovas tan daha mı kötü olacak ?
Moerman'ı Ergin Ataman neden bıraktı acaba.Halbuki E.Ataman'ın oyunu için çok fark yaratıyordu.Son 2 yıl çok sakatlık sorunları yaşadı ama katkı verdi genellikle.Acaba guard rotasyonu değişeceği için farklı bir adama mı gidecek.İlginç bir karar.
Kevın Punter geçen sene Milano ile 1 senelik kontrat imzalamış. Bu sene bize gelmez mi istesek ?