"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence bu yüzden eğer barthel giderse ben şutor bi uzun forvet transferi bekliyorum, takımda yabancıların tabiri ile sharpshooter tarzda bi forvetimiz yok bence. hız tempo güzel düşünce ama o şutu sokan adam sayımızın çok olmasıı gerektiğini ben de düşünüyorum.
Barthel gitmezde Polonara olmayacak galiba
Polonara efesle anlaşmak üzereymiş abi yakında haberlere düşer
shayok’un ligde 4 asist ortalaması vardı sizce euroleague’e o gereken 3.top yönlendirici ihtiyacımıza yetebilir mi? guduric’ten ümidi kestim ben top yönlendirme konusunda umarım shayok çok iyi katkı verir de bu işi ucuza çözmüş oluruz.yoksa bi playmaker daha lazım.ayrıca fontecchio geleydi iyiydi kokoskov’un küçük prepelici olabilirdi.
NCAA ve G-League'de ise hep 2 küsur asist ortalamalarıyla oynamış. Guduric tarzı topa yön veren oyuncu izlenimi vermedi bana. Daha çok sayıya gitmeye oynayan bir oyuncu bence.Guduric'ten oyunu yönlendirme konusunda niçin umutlar kesildi onu anlamadım ama neyse. 1-2 kişi daha aynısını yazmıştı sanki.
abi sezonun son 1-2 ayı yani final dönemlerinde hayal kırıklığı yarattı bende.2021 efes simon’u ya da 2016 cska higgins’i gibi her zaman güvenebileceğimiz bi oyuncu mu sorusuna net bi cevap veremiyorum.
Efes napıcak 4 numarayı? Moerman ve Singleton var ellerinde.
Bjelica haberini söyleyen arkadaş, haber dedi ama öyle bir haber yok.Bence şu an için çok zorMelli için de Milano dışında 2 eurolig takımı ilgileniyor diye haber gördüm.Bence Efes olabilir bir de Cska olabili