Eğer bahsedildiği gibi gercekten şehmusa ciddi bi bonservis verip alacaksak bence başka kısa gelmez, sadece kişisel tahmin bu, doğrudur yanlıştır o başka mevzu

Muhtemelen koç bu sezon özelinde de nandoyu guard kullanabilir bu durumda.
Nando-Henry-İsmet
Guduric-Şehmus-Melih
Gibi bi kısa rotasyonu ile başlarız zaten gerek shayok gerekse tarık gerektiğinde 2 no da oynayan adamlar.
Ama oyun kurucu pozisyonu biraz kritik duruyo yine de, birinden biri sakatlansa bişey olsa yan basarız. Ama şöyle bişey de var nando da henry de +20 dk üzeri süreler alan isteyen dominant oyuncular. Belki euroleagude planlarda 5-7 dk da olsa ismet de koçun kafasındaki oyun planında olabilir, bunları hep sezona başlayınca görücez aslında.
O yüzden bunları hesaba katıyo olabilirler 3.bi yabancı guard almama konusunda, eğer ki şehmus gelir ve yabancı bi guard alınmazsa tabi bu söylediklerim geçerli. Hem şehmus gelir hem yabancı guard gelirse zaten benim hipotez direk çöp oluyo

Uzun rotasyonunda barthel giderse bence onun yerine bi yabancı alırız ve sezona 9 yabancı gireriz. Son yabancı hakkını sezon içi yaşanabilecek bi aksaklık eksiklik yada bi problem için cepte tutarız. Ben böyle bi senaryo yaşanacak gibi hissediyorum.