Burada Murat M. dediği çok önemli bir şey var Allah korusun Henry'e bir şey olsa kısa rotasyonun geçen seneden farkı yok diyor çok doğru oraya bir takviye şart kesinlikle, Şehmus'dan vazgeçip yabancı kısa alsak eldeki yerliler ligdeki final serisinde bizi taşır mı Ahmet-Tarık-Melih-Metecan-İsmet evet taşırsa yapılabilir dediğin hamle
Final serisine taşır taşımasına bence ama kupayı aldırmaz

Ha bu ne kadar umrumuzda o da tartışılır ama kulüp yerli rotasyonunu genişletmeyi önemsediğine göre (+Efes'e karşı 3 maçta yenilen fark da etkilemiş olmalı) Şehmus konusunda pek kolay kolay geri adım atmayacağını düşünüyorum bizimkilerin.
Öte yandan MM de bu cümlesinde çok haklı, Allah korusun Henry'e bir şey olsa geçen senenin kısa rotasyonuna aynen geri dönüyorsun, bu ciddi bir tehlike ve risktir. Ama oraya bir takviye daha gelirse riski minimize etmiş, Koçun da kafası rahat bir şekilde sezona başlamasına vesile olmuş oluyorsun.
Kokoskov galiba bir röportajında bu sene çok iyi takviyeler yapıldı, ben bu takımı şampiyon yaparım demiş. Belki de ekstra point guard alındığı ya da alınacağını hesaba katarak bu cümleyi sarf etmiş olabilir dedi ayrıca MM Vole'deki programında. İnşallah diyelim.