"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Bir transfer beklentisi var Fenerbahçelilerin... Bu beklentiye karşılık, bilgiyi verelim. Fenerbahçe Beko'nun, bir kısa oyuncu için görüşmeler yaptığını biliyoruz. Birkaç farklı oyuncuyla görüşmeler yapılıyor." İsmail Şenol
Okobada toplanıyor tüm toplar.Belli olmaz bize gelse mantara bağlayabilirdi.Asvelin amacı ilk 8 yapmak beklenti bu bizde daha yüksek 3 final 1 şampiyonluk olunca öyle oluyor.Kafası rahat Okobanın.
Ertuğrul Erdoğan gelsin.Camiayı tanıyor.?Yabancı hoca risk olur şu dönemde.
Henry ile yolları ayırmak lazım.De colo bitmiş.2 tane guard lazım.
Ben bu söyleme katılmıyorum. Henry asıl faydalı olabileceği şekilde oynatilmiyor, De colo konusuna ise diyecek laf bulamıyorum. De colo geçen sezonun neredeyse tamamını guard olarak oynadı ne kadar isyan ettik ? Bizim en iyi 2 oyuncumuz ( doğal olarakta en pahalı ) De colo vesely. De colo ile koç resmen uğraşıyor 13 dk oynatmalar falan vesely ise geçen yıl kullanıldığı şekliyle alakası yok bu kadar iyi oynamasi yüreğiyle alakalı bir durum.Koç ve oynattığı oyun bazı oyuncuları değerinden düşük gösteriyor. Seviye atladı dediğimiz kim var şuan bilmiyorum
Valla oyun tarzimizin degisecegine umidim olmadigindan ... Her turlu guvenilir bir skorer kisa takviyesi olacaktir... Ama Melo Trimble bu boslugu doldurabilecek mi bende bilmiyorum ...