"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pangos-loyd-xxx-moerman-davies hoca da pascual.3 numaraya ponitka ayrıldı diye biliyorum bence fenerbahçe gibi bi kulüp için hiç de abartı değil bu kadro.
ben artık maodo lo’yu bile henry’e lorenzo’ya tercih ederim.üçlük atan kısa istiyorum artık kafayı yicem ya topluyoruz kazmaları guard diye sırf neymiş iyi savunma yapıyolarmış.micic ve larkin ikisinin de savunmayla alakası yok 5 numaraları ayakları yavaş pleiss adamlar şampiyon oldu.sen önce avrupanın en iyi hücum takımlarından biri ol sonra çabayla vs bi şekilde halledersin savunmayı.
hücumları tabiki daha ön planda ama micic ve larkinin hiç savunma yapmadığı kısmına katılmıyorum pek. İkisi de eksi yazmıyor sende mesela nando direkt eksi yazıyor. Tercih edilecek oyuncularda hücum yönüne ağırlık verilmesi gerektiğine katılıyorum ama bizim takımın oyuncu kadrosundan daha ciddi sorunları var
bence savunma yetenekleri çok çok kısıtlı ama çaba gösteriyolar,kendilerini yerden yere atıyolar yeri gelince.de colo zaten bence aşırı ekstra bi örnek ben onun kadar eksi yazan bi oyuncu var mı emin değilim euroleaguede.bizden daha ciddi sorunları olduğu konusuna da katılmıyorum ben sonuçta geçen sene şampiyon olmuş bir takım sadece sertaç ayrıldı yerini dolduramadılar biz hücum bile yapamıyoruz daha.
ciddi sorunları olan kulüp biziz zaten ben efesle ilgili bir şey olarak yazmadım onu
Polonaraya bu kadar anlam yüklenmesi cok ilginç. Geldigi günden bu yana ne verdigi belli degil. Kariyeri de zaten başarılarla dolu degil. Bununla birlikte de çok yetenekli bir oyuncu olduğunu hic bir zaman düşünmedim. Seneye gitse yokluğunu farketmem bile.
Polonara oyuna girdi gs maçında ilk 8 dk bir tane top temas etmedi adamın eline hücumda. Hiçbir plan olmadığı belli adamın üzerine attığı şutlar bile genellikle hücum süresinin sonunda elinde patlayan toplar. Geçen seneki acayip oynanan baskonia’nın guardı ve 4 numarası sende bir aç izle nasıl oynuyorlarmış Allah aşkına. Polonara’ya hücumda metecan muamelesi yapıyor adam