"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
IsaacCabrera, bahadircevlik, kalimantan96, sinanyucel, ertugrul_solomon, BenFener46, friend-chip (+ 1 Gizli) ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla yazmayayım dedim, içimi okumuşsun ağbi. Umarım yanılıyorumdur. İsimden bağımsız kim gelirse gelsin sabırla arkasında durmaktan başka çare yok. 🍀
Bu yonetimin geldiginden buyana Sube farketmetsizin tek politikasi var... "Olumu gosterip sitmaya razi ediyor"Her subeyi de bu sekilde gun gectikce kucultuyor... ve kucultmeye devam edecek ...
3 yıllık anlaşma yapma hatasına yine girmişiz yalnız, velev ki hoca başarılı olamadı, ne olacak? Bu kulübün başkanı bile yılda bir seçilmeli.
Itoudis ikinci şampiyonluğu en değerlisi.Ikincisini aldığında b takımla aldı dudak bükülen isimlerdi.Teo De Colo Higgins hepsi gitmişti.Tekn Hines Voigtmnn Clyburn.Avruoanin en değerli 3 4 koçundan biri zaten gelmesi mucize.Rusyanin salaklığı olmasa muhtemelen alırlardı.Grigoniste gelmişti.Değerini bilelim.
itoudis’in gelmesiyle ne alakası var abi bunun? 2 tane üst seviye aday vardı,ya pascual gelecekti ya itoudis sonunda da itoudis geldi.djordjevic’ten itoudis’e geçince küçülmüş mü oluyoruz mesela? itoudis benim de favori koçum değil ama yönetim kendi adına mantıklı bir adım attı bence çünkü avrupa’da başka üst seviye antrenör yok.bazıları trinchieri diyecektir ama eminim o gelse bu sefer de üst seviyedeki tecrübesizliğini eleştirecekti herkes.yani taraftar olarak hiçbir şeyi beğenmemeyi adet haline getirdik gibi geliyor bana.
son 3 sezon zaten 3 farklı antrenörle çalışmışız ne yapacağız her yıl hoca mı değiştireceğiz? biraz istikrar lazım bize.
Ertan Bey seni de negatife alıştırdılar o zaman Şöyle ya da böyle 2 şampiyonluk yıldızı olan bir koçu getirdik. Kulübün resmî açıklaması 3 yıl diyor ama bu açıklamaya kadar her yerde 2+1 yazıyordu. Yine de yapılacak transferlerin Koç’tan daha önemli olduğu bir sezon başlangıcı olacak. Bence… Bakıp göreceğiz…