"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lundberg ile ilgimiz var mı yok mu belli değil ama henry hariç şutor bir kısa rotasyonu. En azından dışarıdan kabız olmayız. Ayrıca Nando hariç sert bir kısa rotasyonu. Gözüme fena gözükmedi. Sadece sözleşmesi devam ettiği için doğal olarak herkesin kadroya yazdığı ancak geçen sene sakatlıklar veya çeşitli sebeplerle hiç bir katkı alamadığımız pierre bende gelecek seneye dair büyük bir soru işareti.
Yağız'a göre Scottie bitmiş. Gelen haberlere göre:Scottie,Nando,Marko,Iffe,Henry beşlisi ile devam ederiz gibi.
Abi sen bile gözüme fena gözükmedi diyosan yastık altındakileri bozdurup F4 bileti alıyorum o zaman
Marko nun 2.5 numara olduğu senaryoda herkes mutlu olur bu rotasyon için. Asıl soru şu! Koç fizikli beş seviyorsa, 3 tane kısaya nasıl yer bulur...
Davis milano ile imzalamış. Koç CSKA'dan gelirken neden Clyburn'u düşünmedi acaba. Şu ana kadar Cska'dan kimseyi aldığımız yok. Ayrıca Davies de kaçtı, Zizic de kaçtı. Mevcut şartlarda belirli bir kaliteye sahip oyuncular direkt rakiplere gitmiş oldu.
transferleri koc yaptigina gore düşünmüştür bunu sanki birak da biz rahat edip keyfine bakalım biraz