"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
CBS, eu_kobe, kenanyusuf, Murat, BenFener46, Ero1907, Umut, efeovic, aBouT, Hakancan (+ 1 Gizli) ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Clyburn ile Simon'u da kıyaslamayın hocam o kadar da değil. Singleton'ında artık kolunu kaldırcak mecali yok.
Singleton Zizic ve Polonaranın ikisinin toplamından daha iyi oyuncudur ....
Mesele sadece para değil oyuncudan o rolde alacağın verim, Campazzo için Real'e 5 milyonluk çıkış maddesini de ödeyecek gücümüz varsa alalım ya da Pangos'un imzaladığı ön protokolü bozacak kadar para verebileceksek verelim, şube yönetimine bayılmıyorum ama anlaşmaların birçoğu bizim bütçe durumu netleşmeden önce yapılmıştı, yani alıp 2.5 verebileceğin oyuncu da yok şu an sezon içinde önüne fırsat çıkarsa o zaman kovalarsın.
Bu yıl performansı her ne kadar istenilen seviyede olmasada üst seviye bir oyuncu.Forumdaki çoğu kişininde takımda kalmasını isteme sebebi kalitesini oyun aklını sahaya yansıtabileceğinin inancından dolayı.Sen bu potansiyelli oyuncuyu belkide Euroleague'de en iyi uyum sağlayacağı takıma en büyük rakibine hediye ediyorsan ben burada art niyet ararım.Efes bizim aleyhimize her türlü şerefsizliği yaparken bizim yöneticiler sağolsun onların iyiliği için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.Her birine tek tek helal olsun.Neyse yöneticimiz alacağı buyout ile binlerce Polonara gibi oyuncu bulur onun yerine merak etmeyelim
calathes-wilbekin-ismetguduric-lundberg-melih-şehmuspierre-hayes-tarıkbjelica-motley-metecanjekiri-booker-samet