"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
sinanyucel, BenFener46, efeovic, kumral26, CBS, eu_kobe, kenanyusuf, Murat, Ero1907, Umut (+ 1 Gizli) ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Henrynin nbade kontrat bulamadigi söyleniyor. Umarim doner de en azından belki calathesden ve ona ayrılan bütçeden kurtuluruz.
Pangis tek taraflı fesih etmiş kontratı.Cska mahkemeye vermiş Fiba kabul etmiş.Bu işi mafya çözer Rus mafyası Italyan mafyası karşı karşıya.Valla Rus mafyası dünyanın en pis mafyalarından birden bakmışın Pangos yok bir yere mi gömerler artık bidon mu olur baska seymi Italya da Hikaye tabi.
Pınar Karşıyaka ponitka ile anlasabilirmis.
Açıkçası ben Fenerbahçe'ye istiyordum. Bizim geldiğimiz nokta ortada, Hayes'in alacağı parayı basına sızdırıp, bakın ucuza adam aldık o kadar şey yapmayın dedirten şube, Ponitka'yı niye düşünmez anlamadım.
Ben wilbekin ve bjelica isimlerinden sonra az biraz umutlanmistim ama sonra neler olup bitiyor hiç bir şey anlamiyorum.
İlhan abi, biz söyleyince alınıyorlar. Nemanja konusunda Misko'nun hediyesidir dedik diye Derya Bey epey bozulmuş, ki işin doğrusu buydu, onu söyledik sadece. Zaten bahsettiğin 2 oyuncu Misko'nun, getirirken herhangi bir zorluk çıkarmadı. Ama asıl yapmaları gereken hiçbir transferi bitiremediler. Masadaki çoğu oyuncuyu tek tek kaptırdılar. Üstüne Polonara'yı da bedavaya Efes'e yolladılar.
Carsen Edwards ismi çıktı guard için Nba’den.