Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667795 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #16410 : 20 Mayıs 2024, 13:41:59 »
Lorenzo üst seviye ve sıkıntılı maçlarda hiçbir şey başaramayan, şutu ve kararları her daim sorunlu olan bir oyuncu maalesef, üstelik buy-out vererek geri almak falan tam Deryalık iş olur, umarım Saras böyle bir saçmalığa müsade etmez bu kadar istim yakalamış durumdayken Larkinleri falan konuştuğumuz en kritik pozisyona, üstelik maalesef Calathes aklından da yoksun kalıcaz, Lorenzo her akıl koyma noktasında Scottie-Guduricle beraber rahmet okutur burda…

EL’nin en iyi 3-4 guardından biri denmiş  bi de, asla katılmıyorum da sanki EL dışından oyuncu almak imkansız gibi yorum yapmaya gerek yok bence, 2.5 m sezonluk maliyetle çok daha iyi oyuncular getirebiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #16411 : 20 Mayıs 2024, 14:32:54 »
33 yaşında adama bonsevis mi vereceğiz yok artık

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16412 : 20 Mayıs 2024, 15:00:03 »
Ben anlayamiyorum bonservisi 2 sene icin maasa yedirsek yillik 2 m yapar. nba den hangi oyuncuyu 2 m ye getiricez lorenzodan daha iyi olabilecek calathes e monaco 1.6-1.7 veriyormuş.Zar atmaya gerek yok madem calathes dorsey felan da gidiyor.

lorenzo-bolmaro-zagars
wilbekin-guduric

gayet iyi olur.

Niye, daha geçen sene Neto çekmedik mi? Daha farklısı da olsa bulunur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #16413 : 20 Mayıs 2024, 15:29:45 »
Lorenzo üst seviye ve sıkıntılı maçlarda hiçbir şey başaramayan, şutu ve kararları her daim sorunlu olan bir oyuncu maalesef, üstelik buy-out vererek geri almak falan tam Deryalık iş olur, umarım Saras böyle bir saçmalığa müsade etmez bu kadar istim yakalamış durumdayken Larkinleri falan konuştuğumuz en kritik pozisyona, üstelik maalesef Calathes aklından da yoksun kalıcaz, Lorenzo her akıl koyma noktasında Scottie-Guduricle beraber rahmet okutur burda…

EL’nin en iyi 3-4 guardından biri denmiş  bi de, asla katılmıyorum da sanki EL dışından oyuncu almak imkansız gibi yorum yapmaya gerek yok bence, 2.5 m sezonluk maliyetle çok daha iyi oyuncular getirebiliriz diye düşünüyorum.

Yazmayayım dedim, siz yazmışsınız. Her zaman için her oyuncunun "yerinde değerli" oluşuna inanmışımdır. Barthel'iydi, Ulanovas'ıydı vesaire onlarca kez kanıtlandı bu. Lorenzo işi doğruysa bir akıl tutulması var ortada...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #16414 : 20 Mayıs 2024, 15:46:37 »
Lorenzonun bizde oynadığı sene belki de en kötü senemizdi takım çok eksikti.Lorenzo ispanyayı avrupa şampiyonu yaptı,maccabide ciddi takımının en değerli ve yön verici oyuncusuydu.Burun kıvırmak biraz saçma geliyor bana.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16415 : 20 Mayıs 2024, 16:25:47 »
Adamı Real de istiyor. Bizdeki Lorenzo olmadığı açık. Oyunu çok olgunlaştı. Yalnız ben de 33 yaşında adama bu kadar verilip sonra takımın diğer bölgeleri için bütçe kalmadı geyikleri yapılmasına şiddetle karşıyım. Parayı ben vermiyorum elbette. Yıllar içinde bunun savaşını da çok yaptım ama Lorenzo gelip 4 numaraya Noua gelecekse bunu asla istemem. Hem Lorenzo hem de Poirier gelecekse ok ama sakın butçe magduriyeti olmasın. Yoksa Calathes kalsın. Gerek yok.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16416 : 20 Mayıs 2024, 16:40:15 »
22/24/26 yaşında X bir oyuncu gelip Lorenzonun alacağı parayı alması, Lorenzonun vereceği katkıyı vermesi ve 2 sene sonra NBA e gitmesiyle, 33 yaşında Lorenzonun gelip 2 yıl üst düzey katkı vermesi ve sonra Veteranların Veteranlarının en Veteranlısı Milanoya gitmesi arasında ne fark olabilir ki?

Ana amaç kaliteli bir takviye ise ve bunun için bir bedel ödemen gerekiyor ise, ayrıca Futboldaki gibi güzel bonservisler de kazanamıyor isek, Lorenzo nun 33 yaşında olması, buy out ödenmesi filan çok da önemli argümanlar değil.

Sonuçta, öyle güzel adamlar geldi bize; Bakınız, Bogdan Bogdanovic ve Gigi Datome yukarıdaki açıklamaya güzel örnekler olur.

Bu arada Real in istediği bir Lorenzo Reale gider...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #16417 : 20 Mayıs 2024, 16:42:09 »
22/24/26 yaşında X bir oyuncu gelip Lorenzonun alacağı parayı alması, Lorenzonun vereceği katkıyı vermesi ve 2 sene sonra NBA e gitmesiyle, 33 yaşında Lorenzonun gelip 2 yıl üst düzey katkı vermesi ve sonra Veteranların Veteranlarının en Veteranlısı Milanoya gitmesi arasında ne fark olabilir ki?

Ana amaç kaliteli bir takviye ise ve bunun için bir bedel ödemen gerekiyor ise, ayrıca Futboldaki gibi güzel bonservisler de kazanamıyor isek, Lorenzo nun 33 yaşında olması, buy out ödenmesi filan çok da önemli argümanlar değil.

Sonuçta, öyle güzel adamlar geldi bize; Bakınız, Bogdan Bogdanovic ve Gigi Datome yukarıdaki açıklamaya güzel örnekler olur.

Bu arada Real in istediği bir Lorenzo Reale gider...

33 yaşında bir adam paraya bakar. Real babasının oğlu değil. Wilbekin Türk oldu Maccabiye gitti mesela.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16418 : 20 Mayıs 2024, 16:43:17 »
Bir sürü eksik bölge var.Lorenzonun gelişimini çok takdirr ediyorum.Daha dinamik guarda ihtiyaç var.Artı uzun sağlam power forvet.İş terbiyesi olmayan kendine iyi bakmayan Pierre yerinede transfer şart.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16419 : 20 Mayıs 2024, 16:49:42 »
Unutmayalım ki az sportif şans yanımızdaydı.Bu eksikleri görmemize engel olmamalı.Yani çakma imparatorun dediği tabelaya bak lafı her zaman olmaz doğruda değil.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16420 : 20 Mayıs 2024, 16:53:35 »
33 yaşında bir adam paraya bakar. Real babasının oğlu değil. Wilbekin Türk oldu Maccabiye gitti mesela.
Oradaki mesele Lorenzonun değil Real in menfaati. Sonuçta İspanyol pasaportu var. Bize 100K / 200 K için kaptırmazlar.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #16421 : 20 Mayıs 2024, 17:08:21 »
Lorenzo Brown'u alıyor muyuz cidden? Bence iyi hamle olur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #16422 : 20 Mayıs 2024, 17:15:57 »
Oradaki mesele Lorenzonun değil Real in menfaati. Sonuçta İspanyol pasaportu var. Bize 100K / 200 K için kaptırmazlar.
Sevgili kardeşim Real'in menfaati de Maccabi'nin değil miydi Wilbekin olayında. Parayı veren düdüğü çalar. Buradaki olay Real'in menfaati falan değil, biz o kadar para verir miyiz o.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #16423 : 20 Mayıs 2024, 17:39:36 »
İsrail basını yeni bilgi geçmiş: birkaç gün öncesine kadar madrid favoriyken şimdi fenerbahçe favori demiş. Ciddi bi para teklif etmişiz. Lorenzoya bu kadar ciddi yürüyosak demekki calathes monaco işi bitmiş.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2024, 17:39:42 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #16424 : 20 Mayıs 2024, 17:41:18 »
E ne dedik :)