Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2815597 defa)

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #16695 : 29 Mayıs 2024, 15:44:15 »
Simdi gonul isterki tamamen yapilanmaya gidelim ama bu zaten mumkun degil butcelerden oturu en azindan takimda wilbekin,guduric,nigel diger kalanlardan daha kaliteli oyuncular bu yuzden bunlari tutup en az bunlar gibi kaliteli oyuncu eklemeleriyle guclenelim shields,mamu,shengelia vs demek istedigim bu yoksa sinirsiz butce var ise tamamen bastan kuralim ama maalesef o da imkansiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16696 : 29 Mayıs 2024, 15:45:42 »
Transfer her yerde konuşulan yaz çerezleri.Tüm ülkelerde sporun çerezleri.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2024, 15:49:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #16697 : 29 Mayıs 2024, 15:49:22 »
Madar
Calathes
Dorsey
Noua
Sestina
Motley

Gidecek gibi sürpriz olmazsa.

Ama kontratları devam eden zagars-wilbekin-guduric-pierre-nigel-papagiannis ne olacak bence bunları görmek gerekecek.

Özellikle de pierre ve papa. Onların garanti kontratları sorun olursa yapılanmada bi çok şey sekteye uğrar bence.

Nigel bence şuan takımın en değerli oyuncusu. Olur da nba yaparsa onun boşluğunu kiminle nasıl doldururz. Hareketli bi yaz olacağı kesin.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2024, 15:56:56 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #16698 : 29 Mayıs 2024, 16:07:25 »

Panathinaikos'un gerek saha içi ve gerekse (Berlin'de sağladıkları tribün üstünlüğü gibi) saha dışındaki organizasyonu

Şampiyon olmaları hasebiyle Panathinaikos'un kazandığı özgüven (Real Madrid'de emekli olacak önemli bir grubun olduğunu ayrıca zikretmek de gerekir)

Efes'in hamleleri

Fenerbahçe basketbol şubesindeki mevcut iş bilmezlik/beceriksizlik

Seçim, yani kimin başkan olacağının belli olmaması sebebiyle transfer çalışmaları bağlamında görünen atalet

Mevcut kadromuz dâhilinde verim aldığımız oyuncular hakkında çıkan transfer söylentileri

Yukarıda sıraladığım dinamikler beni aşırı karamsar yaptı gelecekle ilgili olarak. Bir 3-4 yıl kadar F4 de uzak görünüyor gibi. Geçtim önümüzdeki yıla damga vuracak transferler yapmayı bulgura giderken elimizdeki pirinçten de olacağız gibi görünüyor. Böyle giderse Guduric yine 1 numara oynar. Korkum sadece euroleague ile sınırlı değil, Türkiye ligi şampiyonluğunu da hasretle bekleriz bir süre. Umarım yanılıyorumdur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16699 : 29 Mayıs 2024, 16:38:32 »

Panathinaikos'un gerek saha içi ve gerekse (Berlin'de sağladıkları tribün üstünlüğü gibi) saha dışındaki organizasyonu

Şampiyon olmaları hasebiyle Panathinaikos'un kazandığı özgüven (Real Madrid'de emekli olacak önemli bir grubun olduğunu ayrıca zikretmek de gerekir)

Efes'in hamleleri

Fenerbahçe basketbol şubesindeki mevcut iş bilmezlik/beceriksizlik

Seçim, yani kimin başkan olacağının belli olmaması sebebiyle transfer çalışmaları bağlamında görünen atalet

Mevcut kadromuz dâhilinde verim aldığımız oyuncular hakkında çıkan transfer söylentileri

Yukarıda sıraladığım dinamikler beni aşırı karamsar yaptı gelecekle ilgili olarak. Bir 3-4 yıl kadar F4 de uzak görünüyor gibi. Geçtim önümüzdeki yıla damga vuracak transferler yapmayı bulgura giderken elimizdeki pirinçten de olacağız gibi görünüyor. Böyle giderse Guduric yine 1 numara oynar. Korkum sadece euroleague ile sınırlı değil, Türkiye ligi şampiyonluğunu da hasretle bekleriz bir süre. Umarım yanılıyorumdur.
Katıldığım görüşlerinden birisi. Bak bazen aynı fikirde de olabiliyoruz :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16700 : 29 Mayıs 2024, 16:48:44 »
Ligde düzgün yapılanmaqyla oluruz şampiyon bu yılda umutluyum.Avrupa diğer ekiplerin yatırımlarına bağlı.Bu Galatasaraylı kişi en büyük kamburumuz derhal kovulmalı.

Oli Pao ilk 2 olur 3 4 Barca Real yine Monako.Biz transferlere bağlı.

« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2024, 16:54:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16701 : 29 Mayıs 2024, 17:29:25 »
Biz eksik yerlere nasıl elit ya da elit potansiyeli oyuncu buluruz diye düşüne duralım eldeki en iyi oyuncu da yine her zamanki gibi NBA tedidinde. Transfer dönemleri keyifli, eyvallah da bize de asla rahat yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16702 : 29 Mayıs 2024, 17:31:43 »
Tarıkta radardaymış.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16703 : 29 Mayıs 2024, 17:36:39 »
Eurolague time haberine göre Shovon ile imza aşamasına gelmişiz.Son dönemlerdeki en müspet transfer hamlesi ama kapsamlı sağlık kontolden geçmeli değerli oyuncu.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #16704 : 29 Mayıs 2024, 17:43:11 »
Shavon Shields biraz algı kurbanı sanırım, ben de dahil çoğu kişi injury prone olduğunu düşünüyor ama şöyle bi baktım da geçen sene 10 maç oynamış sadece EL'de, geri kalan sezonlarda 20 maç altına hiç inmemiş. Gene de iyi bakılmalı. Eğer olursa epey iyi transfer olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16705 : 29 Mayıs 2024, 17:44:12 »
Shavon Shields biraz algı kurbanı sanırım, ben de dahil çoğu kişi injury prone olduğunu düşünüyor ama şöyle bi baktım da geçen sene 10 maç oynamış sadece EL'de, geri kalan sezonlarda 20 maç altına hiç inmemiş. Gene de iyi bakılmalı. Eğer olursa epey iyi transfer olur.
Net iyi oyuncu gayet iş ahlakı var alacağın katkı belli.Ama işte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #16706 : 29 Mayıs 2024, 18:00:41 »
Katıldığım görüşlerinden birisi. Bak bazen aynı fikirde de olabiliyoruz :)

Ağbi diyalektik böyle bir şey. Yeter ki kırmayalım birbirimizi. Yoksa buradaki herkes aynı şeye sevinip aynı şeye üzülüyor. Sadece ifade etme biçimleri farklı herkesin.

Gerilimin temel nedeni son 10 yılda başımıza gelen işler ve maçları müteakip sıcağı sıcağına yüksek nabız dahilinde yazılan yorumlar. Ben mümkün olduğunca saygısızlık yapmamaya, kırıcı olmamaya çalışıyorum. Bir kusur işlediysem (genel yazıyorum) özür dilerim. Saygılar...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #16707 : 29 Mayıs 2024, 18:20:06 »
ÖZEL | Fenerbahçe Beko, Wade Baldwin'e resmi teklif yaptı. Baldwin teklife sıcak bakıyor. Maccabi Tel Aviv ile olan sözleşmesini feshedebilirse, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamayı düşünüyor

Yagız

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #16708 : 29 Mayıs 2024, 18:21:15 »
Al madarı ver baldwini
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16709 : 29 Mayıs 2024, 18:22:03 »
Bununda sakatlık sorunları var.Ama Shovon kadar değil.