Arkadaş şuraya giriyorum, tam 8 sayfa transfer başlığında hareketlenme var, heyecanla okumaya başlıyorum ve hâlâ 1 numaraya Gudu-Bolmaro yazanları görüyorum. İddia ediyorum bu ikiliyle sezona başlayalım, F8'e kalırsak 32 dişimi birden kırarım ve yamuk yumuk ağızla gezerim.
Mike James tıpkı Teo gibi yıllardır hayalim ama madem gelmiyor safkan 1 numara olarak Lorenzo işimizi görür.
Madem Gürcüler gelmiyor, şu Brandon Davis'in durumuna bakmak gerekli. Avrupa'da bence hâlâ en iyi uzunlardan birisi. Kimseyi alamıyorsak Motley'i kadroda tutup savunma yapsın, alan doldursun diye arkasına Tonye Jekiri'yi geri getirebiliriz.
Neye göre Zagars yazıyorsunuz diyenler olmuş. Zagars hem gelişime açık hem de Saras ile aynı ekolden geliyor, bunu göz ardı etmeyelim. Saras'ın istediklerini kolayca uygulayacaktır çünkü aynı basketbol kültüründen ikisi de.
Ben hâlâ 1 numara için Lorenzo-Zagars-Madar diyorum. Madar'ı kolayca silmek istemiyorum çünkü rakip oyun kurucuya amele sümüğü gibi yapışıyor, yıldırıyor. Lorenzo ve Saras'tan da öğrendikleriyle iyi seviyeye gelebilir. Hırslı mücadeleci çocuk, biraz özgüvene ihtiyacı var.
Baldwin tamam severiz ama Fournier gerçekten dönecekse bütçenin büyük bölümünü ona ayırıp kadroya eklemek gerekli. Bi kere de şöyle büyük bir yıldız bizi tercih etsin be kardeşim.
Lorenzo-Zagars
Fournier-Wilbekin
Shavon-Guduric
Hayes-Sestina
Motley-Jekiri
Bütçeyi aşırı zorlamaz herhalde bu 10 yabancı. Madar'ı en kötü kiralık olarak Lietkabelis ya da Lietuvos Rytas tarzı bir Litvanya takımına kiralayıp Saras'ın takibine bırakmalıyız.