Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667807 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #16875 : 10 Haziran 2024, 17:33:56 »
Guduric in sakatlığında bile kadroya giremeyen Dorsey için gitti denilebilir herhalde. Asıl soru, sözleşmesi varken gidişinde buy out getirir mi bize? Bu aralar Barça ile de adı anılıyor galiba.

Bonservis Gelmez abi,

bizim gibi bi enayi bulursak  yıllık1.6 yı verecek, alacaklarına karşılık göndeririz en fazla. Hatta sözleşmeyi feshetmek için para vermemiz bile gerekebilir
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #16876 : 10 Haziran 2024, 17:39:22 »
Burada her forumdaş dalga geçti tiye aldı.Ne oldu oynadı mı Guduriç.Kötü sakatlandı amatörce koştu sandınız durumu ciddi değil.İki kişiye yaslanarak yada sandalyede çıkmalıydı.

Guduric iyileşti tom abi malesef :) koç sadece kazanan kadroyu bozmuyo .

yerine oynayabilecek calathes de pierre de wilbekin de çok iyi bi seri geçiriyo çünkü ve fiziksel olarak da ciddi ezdiler efes kısalarını seri boyunca. Aslında bunu tersimizfener duyumcu kanalı söylemeliydi :)
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2024, 17:40:12 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16877 : 10 Haziran 2024, 19:26:34 »
Burada her forumdaş dalga geçti tiye aldı.Ne oldu oynadı mı Guduriç.Kötü sakatlandı amatörce koştu sandınız durumu ciddi değil.İki kişiye yaslanarak yada sandalyede çıkmalıydı.
Dalga geçmekte haklıymış işte forumdaşlar duydun Sinan kardeşimi:)

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #16878 : 11 Haziran 2024, 15:22:21 »
Baldwin ya da lorenzo brown’dan birini alabilirsek diğerini de başka bi takım alır ise macabi Wilbekine iyi para verip takımlarına katabilirler. Böylece hem iyi bir adam almış oluruz hem wilbekin’den kurtuluruz.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16879 : 11 Haziran 2024, 15:29:29 »
Baldwin ya da lorenzo brown’dan birini alabilirsek diğerini de başka bi takım alır ise macabi Wilbekine iyi para verip takımlarına katabilirler. Böylece hem iyi bir adam almış oluruz hem wilbekin’den kurtuluruz.
Bence siz şansınızı fazla zorlamışsınız :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16880 : 11 Haziran 2024, 16:07:38 »
Transfer beklentisini düşürdüm ben.Bolmaro Jokubaitis falan denen ortamda.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #16881 : 11 Haziran 2024, 16:32:54 »
wilbekinden kurtulma fikri hiç fena durmuyor, dün maçın en kritik noktasında gitti saçma sapan bir üçlük attı, orada maç gitti dedim. pana maçında resmen oluk oluk sıçtı. hem hücumda hem savunma da. eğer saras ı biraz çözdüysem bundan kurtulmaya çalışacaktır. dün o üçlüğü atınca delirdi zaten.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #16882 : 11 Haziran 2024, 16:46:42 »
Bence siz şansınızı fazla zorlamışsınız :)
Son topta potaya değmeyen üçlük atınca önceden de gelen birikimle gitmesi için her türlü olasılık denenmeli dedim :)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16883 : 12 Haziran 2024, 14:41:40 »
Mamukelashvili: Eğer Avrupa’ya dönersem kesinlikle İtalyada oynamak istiyorum. Basketbolu bıraktıktan sonra yaşamak istediğim yer orası. Bologna ya da Milano…
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #16884 : 12 Haziran 2024, 22:56:39 »
Varsa biten transfer açıklansın daha da keyiflenelim. Şu Wilbekin ı çok severim de arkadaş çok uğraştın şampiyonluğu vermek için.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #16885 : 13 Haziran 2024, 00:59:43 »
Neto, madar, zagars, noua, dorsey, sestina, wilbekin

Bu adamlar hemen derhal gitmeli. Zagars kirada kalabilir sadece.

Calathes ve motley sanırım gittiler.

Pierre, Papa, Gudu hocanın taktiri.

Hayes kalmalı.

Yani kısacası yapacak çok iş var. Bana göre en az 6-7 yabancı takviyesi olmalı bu takıma.

Shields, mamu, baldwin, loyd, brown alınmalı. Uzun oyuncu aklıma gelmiyor ama boyalı alanı efesliler koridor yaptı. Bu konunun üstüne gitmek lazım. Sert ve kalipli adam lazım bize cember altina.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16886 : 13 Haziran 2024, 01:02:42 »
Zagars kadroda olur bence.Wilbekin hamle oyuncusu olarak kalabilir.Eli belinde değil en azından o bile güzel.İstediği belli maçı.Ama işte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16887 : 13 Haziran 2024, 01:09:23 »
Bence Madarda kalmalı.Yahu bu çoçuk daha geçen sene çıkış yapan adam konuşamayalım güzel gecede ama.Bence kalmalı.

Obra ile kanlı bıçaklı olduk.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2024, 01:10:00 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #16888 : 13 Haziran 2024, 01:26:33 »
Zagars kadroda olur bence.Wilbekin hamle oyuncusu olarak kalabilir.Eli belinde değil en azından o bile güzel.İstediği belli maçı.Ama işte.

Abi Wilbekin iptal edilen pasaportundan dolayı 2.5 m euro gibi saçma sapan bir maaş alıyor deniyor, bu fiyata ne hamle oyuncusu yahu el insaf, pasaportu mucize şekilde geri gelmeyecekse ki o konuda cas vs bir hamlemiz olduğunu da duymadım, bir şekilde çıkmak lazım ondan artık, aldığı rakama oynadığı oyun safi zarar yazıyor maalesef…

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #16889 : 13 Haziran 2024, 02:17:28 »
TEMENNİ YENİ SEZON KADROSU İÇİN

PG: X(nba çıkışlı yıldız combo, bu türevde çok isim kalıyor aslında piyasada, aranırsa illaki geç de olsa kontrat kapamayan birileri düşer bi zahmet mösyö bağlantılarıyla yakalasın bize güzel bi isim)-vildoza(ya da bu türevde bir safkan el bilen guard) -zagars(yine kiralık gidecekse buraya hocanın prensi kontenjanından hiç sevmesem de 3.guard gibi düşündüğüm için jokubaitis de olabilir buraya)

SG: Baldwin-mecburen guduric(bıktım ama kalır heralde kontratı da varken)-furkan korkmaz(dönmelisin artık unutuldun hepten, fenerlisin madem gel yuvana artık da çok para falan istiyorsan hala hiç gelme boşuna, max 1.5 civarına geliyorsan okey)

SF: Shields-tarık (savunma ve topsuz oyunu öğrenirse ciddi süre bulabilir gelecek sezon) -pierre (tesise karı falan atmayıp kendine dikkat edecekse sözleşmesi de olduğu ve shieldsin de sakatlık sorunları olduğu için rotasyonda 1 sene daha şans verilebilir sanki kontrat son sezonlarında daha dikkatli oynuyor gibi)

PF:-hayes(bu tamamen temenni, maalesef nba yapacak diye düşünüyorum ama umarım kalır, yerini doldurmak imkansız olur artık) - damien inglis (hayes tutabilirsek yüksek profilli birine lüzum yok zaten, burayı pierre de backuplayabilir zaten kalırsa)

C: brandon davies (hocanın aşkı kontenjanlarından yazdım yine, türevi bir oyuncu da olabilir, ibakayı çok isterdim misal ama sanırım real kapacak maalesef, nbaden düşecekse gürcü tayfalardan birine tabi yapışırım ama sanmıyorum, mamu zaten italya düşünürmüş misal, bitadze de kontrat bulur yine heralde) - donta hall (duyumlar ciddi gibi, önüne yazdığım türev daha iyi bir isim alacaksak back-up pota koruyucu rolünde hayır demem bu sene böyle bir rol oyuncusu çok aradık misal bence) - sertaç (kontrat ve yerli olması dolayısıyla kalacaktır, umarım toparlar ve en azından alan açmak konusunda yardımcı olur bize kısıtlı sürelerde)

Kalan Mevcutlardan: Calathes ayrıldı, Motley de gitti deniyor ki hocanın hiç düşünmemesi de bunu çağrıştırıyor zaten, kontratlılardan Madar gitmek ister zaten hocayla pek yıldızı barışmadı diye düşünüyorum, Wilbekin, Dorsey ve Papa’dan bir yolunu bulup çıkmak şart oğlu şart bence artık, Sestina opsiyonu vardı galiba ama kullanmayız.