"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saras'a güvenmediğimi soyledim kadro konusunda. Doğruysa ilk hamlesinden hakli cikariyor beni. Kendi kurduğu kadro olsa belki bu sene bu kadar başarılı da olamayabilirdi. Bu tarz adamlar bize ne katacak gerçekten bilmiyorum.
İtalya liginde %51 ikilik %31 üçlük ile oynamış Hall. Vasat altı istatistikler
Devon Hall, Eurolig standartlarında gayet iyi oyuncu.Pazarda oyuncu olmadığını düşününce ve takım mühendisliğinde rolü belli olduğunda, bence pişman olmayız.Potaya gider, ceza şutu iyi, savunması iyi ama yaratıcı değil.Bizde bu beğenmezuk durumu taraftarın kronik bakışı haline geldi artık.Milano kaosundan çıktığında bence uygun ortamda daha fazla katkı verecektir.Nigel Hayes, geldiğinde yerin dibine sokulmuştu mesela.Bu transferdeki sıkıntı kimin oyun kurucu olacağı ve takım yaratıcılığını kimin üzerine olacağı.Bizim takımı yeniden onarmak kolay değil.Her şeyden biraz var çünkü.
Kadronun tamamini görelim ona göre konuşalım. Jokubaitis falan gelecekse o zaman dusuncelerimi haklı çıkarır.
Yapmayın bu kadar kötü bir oyuncu değil Hall.
Kadronun tamamini görelim ona göre konuşalım. Jokubaitis falan gelecekse o zaman dusuncelerimi haklı çıkarır. Abi calathes ve hayes bizi şampiyon yaptı, f4e çıkardı ama bu iki oyuncu sarasin barcadan gönderdiği isimlerdi. Bilmem anlatabildim mi. Sarasi da elestirdigimden değil, gitsin kahrolsun falan dedigimden degil, kadro muhendisligini sevmiyorum dedim görüşlerimi söylüyorum ben de.
Ben görüşlerinizi söylemenize bir şey demedim.Ama bizde son yıllarda genel olarak kendimi de katıyorum, bir durum var.Calathes geçen yıl gitsin diye ortalığı yıktık ben de yaptım.Nigel geldiğinde hiç unutmuyorum transferi çok eleştirdik.Ama kendi değerlerini çıkartacal bir ortam bulduklarında elit oyuncuya dönüştüler.Devon Hall, pişman etmez.