"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
melli’ye senelik 1.4 verdiğimiz şaka mı?
Bak o zaman daha umutlu olurum. Aklın yolu bir. Bugün fournier gelse mutlu olmayacak adam var mı? Hep bunu anlatıyorum. Bogdanovic, udoh, micic, larkin, lull, tavares, nunn hep belirli bir kalitede ismi olan takimlar şampiyon oldu. Geçmişe dönersek doncic, spanoulis vs vs. Bizim geçen yıl ki f4 fikstür avantajı ile geldi. 4 tane eslesmenin en vasati bizim seriydi ki f4te de beklendiği gibi sonuncu olduk. Başarı mı başarı elbette ama ötesi cinderella hikayesi olurdu ki olmadı. Kalite lazım hocam Baldwin hep istediğim bir isimdi. Geldi. Shields gelmedi. Şimdi kısa ve uzun direkt oyuna etki edecek isimler lazım. Fournier bunlardan birisi. Olsa mamu bunlardan birisi. İnşallah olur. O zaman daha keyifli sohbet edebiliriz
e ne vericektik abi gayet normal melliye burun kivarmak cok sacma cok dengeli akilli bir uzun 15-20 dakika net katkilar alicagimiza eminim.Bizim biraz iyi oyunculara tecrubeli oyunculara ihtiyacimiz var.
750.000’den fazlası hovardalık, israf.
İki sene için 1.4 diye okumuştum bir yerde
İtalyan basını başta 2 yıl 1.4 m diye haber girdi, sonra düzeltme yapıp yıllık 1.4 m yazdılar.