"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artı, bence verilen puanlar da çok göreceli.
Yukarıda oyun zekasindaki değişimde olmali bana göre, hayes ve davis gidecekse net eksideyiz gelenlerle.
saras’ın eline bi jasikevicius ver bakalım oyun kurucu diye, ergin mergin dinleyecek mi.guard yok avrupa’da artık. olan şampiyon oluyor. obradovic de guardlarıyla şampiyon oluyordu.
Savunma önemli elbette ama buradan Saras'ın hala Obra gibi eski dinazor zihniyetinde takım oluşturduğunu görebilir miyiz? Günümüzde Obra kafası değil ergin kafası başarı elde ediyor. Çok dedik çok söyledik ama nafile.
Yok öyle demiş zaten. Hall ve Dorsey bana göre hücumda aynı puanlama alamaz. Dorsey çok daha iyi bana göre. Atmaya başlayınca durmayan bir adam. Hadi onu geçtim Calathes ve Dorsey hücum anlamında asla aynı olamaz. İstatistik kağıdına göre bakılmışsa da çok önemli değil. Motley'e de ben 8 vermem ama arkadaşın kişisel görüşü saygı duyarım.
Hücum tek başına sayı atmaksa eyvallah. Hücum ribaudu almak, asist yapmak, vs aksiyonlarda artı etki edenin katkısını göz ardı etmeyelim. Dorsey, şut sokmaya başlayınca evet durmuyor da, şutu sokamadığı zaman ne oluyor. Penetre yok, asist yok, ribaut yok, ortalaması düşmez mi yani overall da... Ben böyle bakmaya çalıştım. Bir yerden 9 alıp diğer yerden bana 3 veriyorsa, ortalaması da görece 6 dır. Calathes de 1/10 attıyor ama bana 8 asist yapıp, 6 ribaunt verince onun da ortalaması aşağı yukarı 6 oluyor işte. Soru şu bana hücumda ne katıyor?
Gidenler - Gelenler Karşılaştırması yaptığımızda;*Wade Baldwin Hücum (8 ) - Savunma (7 ) / Tyler Dorsey Hücum (6) - Savunma (5)*Devon Hall Hücum (6) - Savunma (8 ) / Nick Calathes Hücum (6) - Savunma (8 )*Nicolo Melli Hücum (7) - Savunma (7) / Johnatan Motley Hücum (8 ) - Savunma (5)Gözle görülür bir savunma gücü artışıyla beraber hücumda ufak da olsa bir artış olduğu söylenebilir. Bu rakamlar bir istatistiğe dayanmaz, her bir oyuncunun güçlü olduğu yönler olduğu gibi zayıf olduğu yönler de tamamen subjektif olarak ele alınmıştır. Kişisel beklenti ve öngörüye dayalıdır. Kısaca "BENCE" böyledir. Bonzie Colson bu listeye dahil edilmedi, zira gidenlerin arasında tam karşılığı bulunmamaktadır. Olur da Pierre/Hayes giderse (ki ikisinin de gitmesini hiç istemem), onu da bu listeye dahil ederiz. Özet: Takım, savunma kaynaklı sert bir takım olma yoluna girdi.
colson 1.5m maaş 400k buy out, baldwin 2.5m maaş
Usta jordan mi daha iyi hucumcu , magic mi?
Melli-Motley kıyaslamasında Melli 14, Motley 13 puan almış. Motley, Melli'den çok daha faydalı ve kaliteli bir oyuncu bana göre. Mellili Milano o yıldızlar topluluğu devasa bütçeli, Messinalı kadroyla yıllardır kepaze oldu.
Usta jordan mi daha iyi savunmacı , magic mi?