Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2811688 defa)

Semazen ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18195 : 10 Temmuz 2024, 18:33:11 »
Bu Guduric size ne etti cidden anlamak güç adam senelerdir burda çok büyük bağ oluştu şu an bayrak oyuncularımızdan biri gibi neden sürekli gitsin muhabbeti dönüyor. Biraz daha az rol verelim deseniz anlayacagim aidiyet diyorsaniz performans diyorsaniz adam bunun karşılığını gereğinden fazla sorumluluk vermediginiz sürece veriyor. Bana göre biraz daha devam etmesi halinde salona firması asılır. Adam 7. sezonu bu forma altında yaşayacak basketbolda böylesi istikrarli, takiminda forma giyen oyuncu görmek zordur sürekli bir sirkülasyon olur takım degistirirler.  Ben Guduric'ten raziyim ve her zaman bu takimda olmasi gerektigini düşünürüm.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18196 : 10 Temmuz 2024, 18:34:09 »
Wilbekin kalsın gitsin ama bir tane guard ve 2 uzun transferi şart. Bunlar yapılmazsa eksik olacak herşey.

Transfer - Wilbekin - Guduriç - Erten
Baldwin - Hall - Melih
Colson- Tarık
Hayes - Transfer
Transfer - Melli - Sertaç

Pierre fazla olur bu kadroda.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #18197 : 10 Temmuz 2024, 18:34:52 »
Niye herkes Wilbekin'den çıkmaktan bahsediyor?

Kadrodaki fazlalık yıllardır hiçbir şey yapmayan GUDURIC. Gudu'dan çıkıp oyun kurucu getirsek muhteşem olurdu.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 18:35:23 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #18198 : 10 Temmuz 2024, 18:38:12 »
Bu Guduric size ne etti cidden anlamak güç adam senelerdir burda çok büyük bağ oluştu şu an bayrak oyuncularımızdan biri gibi neden sürekli gitsin muhabbeti dönüyor. Biraz daha az rol verelim deseniz anlayacagim aidiyet diyorsaniz performans diyorsaniz adam bunun karşılığını gereğinden fazla sorumluluk vermediginiz sürece veriyor. Bana göre biraz daha devam etmesi halinde salona firması asılır. Adam 7. sezonu bu forma altında yaşayacak basketbolda böylesi istikrarli, takiminda forma giyen oyuncu görmek zordur sürekli bir sirkülasyon olur takım degistirirler.  Ben Guduric'ten raziyim ve her zaman bu takimda olmasi gerektigini düşünürüm.

Guduric 7 yıldır ne kazandırdı bize? Meselâ play-offlarda tek başına kritik bir maçı aldı mı? F4 yaptığımızda büyük bir lider gibi oynadı mı? Ligte Efes serilerinde şampiyonluk mu getirdi? Naaptı?

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #18199 : 10 Temmuz 2024, 19:53:36 »
Wilbekin veya Guduric farketmez guard gelecekse önce birinin gitmesi lazım. Yoksa guard falan alınmaz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18200 : 10 Temmuz 2024, 20:26:57 »
Guduric 7 yıldır ne kazandırdı bize?
günah

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18201 : 10 Temmuz 2024, 21:56:20 »
Guduric 7 yıldır ne kazandırdı bize? Meselâ play-offlarda tek başına kritik bir maçı aldı mı? F4 yaptığımızda büyük bir lider gibi oynadı mı? Ligte Efes serilerinde şampiyonluk mu getirdi? Naaptı?

Adamdan süperstar performansı beklersen bir şey alamazsin diyorum ben de makul bir rolde elbette makul bir maaşla devam etmesi gerektiğini düşünürüm. Yine de farkini ortaya koyduğu maçlar oldu hakkini da yemeyelim.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18202 : 10 Temmuz 2024, 23:39:55 »
guduric’ten süper yıldız performansı beklemeyi geçtim;
guduric’in “oyun kurucu” pozisyonunda süper yıldız performansı vereceği düşüncesi üzerine kadro kurduk.

guduric kadar oynar bu kadro.

play-off serisini kazanma ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum bu guardlar ile.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 23:40:12 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #18203 : 10 Temmuz 2024, 23:45:35 »
Ender yazdığın mantıklı yorumlardan birisi ama 4 yine idare eder. 1 ve 5 büyük sorun.

yorumlarımı beklentiye göre yaparım ben.
f4 yapmış kadronun, ertesi sezon şampiyonluk hedefiyle revize edilmesini beklerim.
berbat bir planlama ile en fazla f4 mücadelesi verecek yapı oluşturulursa, yorumlarımı “hayal kırıklığı” ile yaparım.

şu kurgu tamamen hayal kırıklığı.
guard yok, pivotlar allaha emanet.
saçma sapan bi yapılanma.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #18204 : 11 Temmuz 2024, 00:50:51 »
Guduric bu takim icin yuk. Yillardir yerimizde saymamizin geride kalmamizin temel nedenlerinden biri. Yine de nalet olsun icimdeki Fenerbahceli sevgisine, alistik, gitse uzulurum, kalinca da kufrediyorum. Su adama top getirmeyin, son top oynatmayin, topu 3luk cizgisinin hemen disinda alsin sadece.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #18205 : 11 Temmuz 2024, 01:00:09 »

Zalgris play off serisi bir de Djordovic döneminde Türkiye ligi final serisi. Bu arada ben de gönderilmesinden yanaydım. Öte yandan Guduric'in 1 suçu varsa onu yerinde oynatmayan kafanın 5 suçu var. Bazen işler kötü gider ya, sardıkça sarar, Guduric bu olgunun vücud bulmuş, cisimlenmiş numunesi. Saras kalsın dediyse yapacak bir şey yok...

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
« Yanıtla #18206 : 11 Temmuz 2024, 01:05:49 »
Vesely parasina 2 Vesely alinir derken, simdi uzun kalmadi, su an uzun rotasyonunda (3’ten 4’e devsirme olmayan) bir tek Melli ve Sertac var, yas ortalamalari 33, sezon icerisinde 34 olacak. 1 numara da elzem ama uzun rotasyonu da oldukca zayif. Uzun rotasyonunda 2 hamle sart gibi gorunuyor.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18207 : 11 Temmuz 2024, 02:13:43 »
2 uzun ve safkan guard bekleyenler maalesef Pierre&Scottie den çıkamadığımız sürece bu beklenti sadece hayal, tanıdık artık yani ne yapacaklarını biliyoruz bunların…

Uzunların biri Ömer Faruk olsa da aynı şeyi düşünüyorum bu arada, ancak Ömer 1 m euro altında oldukça düşük bir bedelle imzalayacaksa belki yaparız anca 2 uzun gibi bir şeyi Metecanı da şutlayıp..

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #18208 : 11 Temmuz 2024, 08:49:19 »
Muhtemelen Ömer Faruk gelecek ve transfer kapanacak. Boylece 10. yabancı olarak Zagars da bu sene bizim kadroda yer alacak. Guduric ve Zagars'ın ana yönlendiriciler rolünü üstlendiği bir takım olmakla birlikte atletizme dayanan isolation temelli basketbol oynayan bir ekip olacağız gibi görünüyor. Obra ekolünün temsilcisi (hatta veliahtı) denilen Saras'ın böyle bir takım kurmayı tercih etmesi de ayrıca tuhaf gelmedi değil.

Önceden dediğim gibi kadro bu şekilde tamamlanmış olursa çok umutlu olmayacağım, ama bir de böyle denensin bakalım. Zaten yapacak pek bir şey yok artık.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18209 : 11 Temmuz 2024, 09:02:13 »
Muhtemelen Ömer Faruk gelecek ve transfer kapanacak. Boylece 10. yabancı olarak Zagars da bu sene bizim kadroda yer alacak. Guduric ve Zagars'ın ana yönlendiriciler rolünü üstlendiği bir takım olmakla birlikte atletizme dayanan isolation temelli basketbol oynayan bir ekip olacağız gibi görünüyor. Obra ekolünün temsilcisi (hatta veliahtı) denilen Saras'ın böyle bir takım kurmayı tercih etmesi de ayrıca tuhaf gelmedi değil.

Önceden dediğim gibi kadro bu şekilde tamamlanmış olursa çok umutlu olmayacağım, ama bir de böyle denensin bakalım. Zaten yapacak pek bir şey yok artık.
Gard : Baldwin / Hall / Zagars / Wilbekin / Guduric
Forvet :Colson / Pierre / Hayes
Pivot : Melli

Ben 9 adam saydım Zagars dahil. 10.adam yabancı olursa tamam, ama Ömer Faruk gelirse hala bir yabancı olasılığı var.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2024, 09:06:34 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis