Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668423 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18315 : 22 Temmuz 2024, 11:15:56 »
Geçiniz asla gelmemeli çakılaçak gerçi Fenerbahçe düşmanı sürünmesinden büyük keyif aldığım Altaylıya konuşmuş.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 11:16:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18316 : 22 Temmuz 2024, 11:53:20 »
Geçiniz asla gelmemeli çakılaçak gerçi Fenerbahçe düşmanı sürünmesinden büyük keyif aldığım Altaylıya konuşmuş.
Hey Tom! Merak ediyorum, bir sporcunun senin takdirini kazanması için yeterli kriterlerin nelerdir? Hadi ilk üçünü yaz, bakalım geçmişte yazdıklarınla örtüşecek mi... Kamuoyu burda seni takip ediyor!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18317 : 22 Temmuz 2024, 12:14:03 »
İyi ki Fenerbahçeye gitmemişim demek tamamen kompleks kokan bir açıklama.Velete bak çok kızmam normalde adımını atamaz atmamalı bu saaten sonra.Ukalaca bir açıklama.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18318 : 22 Temmuz 2024, 13:41:21 »
İyi ki Fenerbahçeye gitmemişim demek tamamen kompleks kokan bir açıklama.Velete bak çok kızmam normalde adımını atamaz atmamalı bu saaten sonra.Ukalaca bir açıklama.
Şehmus, iyi ki Fener gittim mi diyor, geçen 3 senenin sonunda?
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18319 : 22 Temmuz 2024, 13:53:47 »
Ya adam açıklamış gerekçesini, bence de çok da doğru yapmış gelmemekle, Fenerbahçe'ye en ufak bir kötü söz etmemişki, boş yapıyorsun.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18320 : 22 Temmuz 2024, 17:24:38 »
Alperene bak:Fenerbahçeyi ağzına alırken çalkala ağzını 5 para etmezsin yakından düşersin altlara gideceğin kulüp Fiba seviyesinde yazdık bunu bir kenara.
Abi sen dinlediğini ya da okuduğunu da mı anlamıyorsun? Adam bize geleceğine NBA'e gitti ve hangi noktaya geldiği ortada. İyi ki NBA'i tercih etmişim o zaman diyor, Fenerbahçe'yi aşağılayan hiçbir şey yok burada.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #18321 : 22 Temmuz 2024, 20:45:40 »

Bize geldi de biz istemiyoruz zaten!!!

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #18322 : 22 Temmuz 2024, 20:47:17 »
Geçen gün verdigim listeden metuyu barcelona istiyormus.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #18323 : 22 Temmuz 2024, 21:21:50 »

Adamdaki vizyon nasıl büyük captaysa kariyeri için her şeyi planlamış duygulariyla hareket etmemiş şu anda 200 milyon eurolara kontrat bulabilecek çapta bir oyuncu konumunda hayallerinin peşinden gitti ve başardı bunu bizim eksenimizden değerlendirmenin lüzumu yok alinganlik yapılacak bir durum da yok. Umarım çok başarılı olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18324 : 22 Temmuz 2024, 21:56:42 »
 Hvaya bak bak havaya iyi ki Fenerbahçeye gitmemişmiş.Fenerbahçenin parlatıp NBA sirkine yolladığı bir sürü oyuncu varken lafa bak.Ömer Aşık kimde parladı Yurtseven yada ben hatalı görüyorum.Rekabetten kaçan korkak tipik yerli oyuncu profoli.
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2024, 21:57:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18325 : 22 Temmuz 2024, 21:59:22 »
Fikirlerimizi birbirimize empoze edecek değiliz siz bir şey görmüyorsunuz ben görüyorum olacak bunlar.Alperen umarım bu kafa yapısından çıkar havalanma iyi değildir fazla.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #18326 : 22 Temmuz 2024, 22:50:19 »
Hvaya bak bak havaya iyi ki Fenerbahçeye gitmemişmiş.Fenerbahçenin parlatıp NBA sirkine yolladığı bir sürü oyuncu varken lafa bak.Ömer Aşık kimde parladı Yurtseven yada ben hatalı görüyorum.Rekabetten kaçan korkak tipik yerli oyuncu profoli.
Ne havalanması gayet de mütevazı eleman, NBA'ye gitmesi gecikecekti nihayetinde, ülkemizi en güzel şekilde temsil ediyor işte, ne bu boklama merakı, hadi Ergin'i anladık da Alperen'le derdin nedir?

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #18327 : 23 Temmuz 2024, 00:02:18 »
Cok bos bir tartisma bence alperenin dedigi dogruydu fenerbahce hedefleri yuksek bir takim oldugundan oturu genc oyunculari oynatmak konusunda elverisli bir klup degil.Maksadi bence fenerbahceyi yermek degildi diye dusunuyorum.Misal omer farukta obradan kacti oynatmiyor diye.
Koc konusundada soyledikleri dogru ordaki basketbol kulturuyle burda ki farkli benim sevdigim stil avrupa stili ama nba icin dogru bir yorum olmus soyledikleri bosuna tartisma yapmalik bir durum yok umarim iyi noktalara gelir bizde gururlaniriz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18328 : 23 Temmuz 2024, 07:28:06 »
He amk he sen haklısın. Haklı olmasan da haklı olana kadar aynı şeyi 30 kere yazarsın zaten. He haklısın Alperen havalı, Fenerbahçe'yi de küçümsüyor. Bize asla gelmesin. Zaten yalvarıyordu o da gelmek için.

Litrelik telika shot yapsak bu kafaya ulaşamayız amk.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #18329 : 23 Temmuz 2024, 09:53:52 »
Çocuk açık açık Fener’e gitseydim 10-15 dk oynayacaktım; Beşiktaş’ta önümde kimse yoktu- daha iyi geliştim dedi. Bir de bizimle sözleşme imzalasaymış biz NBA çıkışı için tazminat isteyecekmişiz.