Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2809159 defa)

akıllıdeli, Samet_GFB, sinanyucel ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18330 : 23 Temmuz 2024, 10:22:36 »
Alperen, NBA efsanelerinden Hakeem Olajuwon ile antrenman yapıyor, koçluk alıyor, orada değer görüyor. Takımı ona yatırım yapıyor, zamana yayarak önemli bir plan sunuyor. Bu planın altını da dolduruyor. Burada basit bir röportaj üzerinden adamın eleştirilmesi çok bariz bir örnektir. Ya burada kalsaydı, kim bilir neler söylenecekti, yıpratılacaktı. Yapamadıkları yüzünden kendi potansiyeli de belki geriye gidecekti.

Arda Güler, Alperen gibi özel örnekler gerçek potansiyelini gösterebilecekleri yerlere gitmeli. Bu adamları en "top" yerlerde görmek bizi bozmamalı. Asıl "farzı misal" Arda Napoliye, Alperen de Milanoya gitseydi sorun olarak görmek gerekirdi.

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18331 : 23 Temmuz 2024, 10:52:21 »
Birde Obraya laf etmiş neymiş bağırıyormuş orada yapamazmış.Orası sirk Alperen.Avrupada 15 dakika süre almak Fibada 30 dakika almaktan daha değerlidir..Hiç sanmıyorum menajer tipinin yaptırdığı şey o bence tazminat.

Umarım toparlar hoş bulmuyorum tavrını havalanmış çok.

Prime Obra ordakı koçları susuz getirir götürür o kadar değil.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 10:53:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #18332 : 23 Temmuz 2024, 11:13:26 »
forumun kalite ve içerik düzenin bir kişi tarafından bozulması çok kötü.. çoğu kişi artık forumda yazmıyor ya da gelip buraları okumuyor çünkü boşa vakit kaybı oluyor.. ben transfer başlığında gelip aynı saçma görüşün 30 kere yazıldığını okumak zorunda mıyım? Her topic te aynı kişi tarafından yazılan abilgubik 30 mesaj. Tamam herkes fikirini belirtmekte özgür ve herkesin fikri farklı olabilir ama konu bu değil. Transfer haberi var mı diye giriyorsun ve sürekli aynı alakasız mesajlar.. neyse al senin olsun forum her sayfaya sabah akşam yaz.. kalın sağlıcakla..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18333 : 23 Temmuz 2024, 11:16:28 »
Alperen ile ilgili son mesajtı.Kimse  kimseye fikir empoze etmek zorunda değil.Detaycıyım ben o kadar bazıları masum görür kimse kimseyi ele geçirmedi.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 11:16:55 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18334 : 23 Temmuz 2024, 11:47:36 »
Bu başlık "Basketbol transfer" paylaşımları ile ilgili açılmış. Hadi bazı kişileri yok sayalım diyoruz ama o yok saydığımız kişi öyle absürt bir mesaj yazıyor ki ister istemez birilerinin cevap vermesi gerekiyor. Hal böyle olunca o kişiler hürmetine girip mesaja bakmak istiyorsun ve tam bir hayal kırıklığı bir sinir harbi yaşıyorsun.

Bu forumu seviyorum. Benim için büyük bir boşluğu dolduruyor, olmazsa olmazım. Ama malum sebeplerden dolayı ben de aşırı rahatsızım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18335 : 23 Temmuz 2024, 12:23:56 »
forumun kalite ve içerik düzenin bir kişi tarafından bozulması çok kötü.. çoğu kişi artık forumda yazmıyor ya da gelip buraları okumuyor çünkü boşa vakit kaybı oluyor.. ben transfer başlığında gelip aynı saçma görüşün 30 kere yazıldığını okumak zorunda mıyım? Her topic te aynı kişi tarafından yazılan abilgubik 30 mesaj. Tamam herkes fikirini belirtmekte özgür ve herkesin fikri farklı olabilir ama konu bu değil. Transfer haberi var mı diye giriyorsun ve sürekli aynı alakasız mesajlar.. neyse al senin olsun forum her sayfaya sabah akşam yaz.. kalın sağlıcakla..
Bu konuyu ben de çok soyledim ama adminlerden rahatsız olan yada dikkate alan da yok. Benim tespitim onlar memnun, en azından tom'a laf sokarak, ti'ye alarak bolca etkilesim sagliyorlar, eğleniyorlar ve bir aksiyon oluyor. Yani tom'un varlığından bence memnunlar. Arada bakıyorum bozuk saat misali adamın yazdığı mantıklı yorumlarla da kafa buluyorlar. Alışkanlık olmuş bence. Yani herkes üstüne almak zorunda değil ama isim vermem gerekirse kenz bence baya memnun tom'dan.  Haaa adamı atsınlar demiyorum ama kısıtlama gelebilir yada her topige yazamaz. Bilmiyorum çözüm onlarda.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18336 : 23 Temmuz 2024, 12:35:48 »
Alperen mesajları taşınsın kapadım konuyu nerde bizim uzun.Ekimde sezon başlıyor futbol gibi değil alın şu uzunu az kaldı sezon açılılşına hazırlık maçlarına Bura yoğun diye yazdım milli takımlar başlığına taşınabilir.Sinirlendim bu kadar ismimiz ağza alınamamalı kolayca.

« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 12:37:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #18337 : 23 Temmuz 2024, 14:11:04 »
Tom abinin tarzı bu çok kez uyarı da verildi kısıtlama da verildi uzaklaştırma da.

amA makineli tüfek misali bazen gerçekten durmak bilmiyo saçma mesajların boyutunu arşa taşıyo :) ama diğer taraftan da foruma hareket kattığını düşünüyorum, çok tepki görüyo ben de dahil bi çoğumuz da sürekli ona laf sokuyoruz ama adam kibarlığını da hiç bozmuyo allahı var saygılı bi şekilde saçmalıyo :)

Benim naçizane tavsiyem iletilerini görmek istemediğiniz herhangi bir üyeyi engelleyerek iletilerini görmemiş olursunuz.

Profil ayarlarında engelleme bölümünden bu işlem yapılabilmektedir. 
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18338 : 23 Temmuz 2024, 14:32:10 »
...
Benim naçizane tavsiyem iletilerini görmek istemediğiniz herhangi bir üyeyi engelleyerek iletilerini görmemiş olursunuz.

Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim üzere dediğinizi yapmak da sorunu çözmüyor. Misal, şimdi sizin mesajınızı gördüm ve "sinanyücel  bir ileti göndermişse bakmaya değer" diye düşünüyorum. (Bu isimler çoğaltılabilir.) Ama gelin görün ki onların mesajı yine Tom kardeşimizin saçma, alakasız gönderilerine cevap.

Tamam, arkadaşımız üslubunu bozmuyor, hakaret etmiyor... Eyvallah. Ama Allah rızası için makineli tüfek gibi durmadan alakasız yere konuları tararsa bunu da (çoğu zaman gündeme getirmekten hoşnut olmasak da) belirtmek zorundayız.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2024, 14:34:28 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18339 : 23 Temmuz 2024, 15:19:53 »
omer faruk bekliyoruz sanirim.

omer-melli-sertac olucak fakat keske su cop dedigimiz hall u felan cekseydik sertacin bu fiziksel bitikligiyle beraber atletizm seviyemiz cok dusuk olucak.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #18340 : 23 Temmuz 2024, 15:42:31 »
Sinan kardeşim belki iki yıldır engelli, alıntı yapılınca mecburen okuyoruz, sonra da yine nereden başlamış saçmalamaya diye verilen cevaplarla birlikte okuyoruz.
En güzeli forumu bir süre açmamak anlaşılan.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #18341 : 23 Temmuz 2024, 18:33:14 »
Bir önceki sayfada mesajların 3/2 si Tom abinindi.
Kendisinin mesajlarını okumuyorum artık hatta siteye girişimi azaltı kendisi ama bir konuda çok takdir ediyorum.
Hiç kızmıyor, hiç sinirlenmiyor ve hiç geri adım atmıyor.Bazen birinin bizi trollediğini de düşünüyorum.Gerçekten böyle biri var mı diye şüphe ediyorum.

Ama Tom abi duy bizi, insaf et bize.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #18342 : 23 Temmuz 2024, 18:43:47 »
Tom abi amca herneyse abicim allah askina bukadar insan senden rahatsiz oluyor soyledigin sacma sapan seylerle insanlarin canini sıkıyosun sosyal hayatinda insanlara bunu yapabiliyomusun ben onu cok merak ediyorum  ;D ;D ;D yada evlimisin mesela bunuda cok merak ediyorum ;D

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #18343 : 23 Temmuz 2024, 18:44:31 »
bu hayatta kim oldugunu en cok merak ettigim insanlardansin  ;D

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #18344 : 23 Temmuz 2024, 22:04:52 »
Tom abinin tarzı bu çok kez uyarı da verildi kısıtlama da verildi uzaklaştırma da.

amA makineli tüfek misali bazen gerçekten durmak bilmiyo saçma mesajların boyutunu arşa taşıyo :) ama diğer taraftan da foruma hareket kattığını düşünüyorum, çok tepki görüyo ben de dahil bi çoğumuz da sürekli ona laf sokuyoruz ama adam kibarlığını da hiç bozmuyo allahı var saygılı bi şekilde saçmalıyo :)

Sinan hocam, gücenme ama profil ayarlarından yapılan o ayar afedersin götüm gibi. Telefondan giriyorsan ki eminim ahalinin %90 ı böyledir, yeni mesaj görünüyor bakıyorsun 3 tane Tom dan gelen mesaj var. Okumayayım diyorum, 2 saat sonra gene aynısı... Direniyorum ama bakıyorum birileri dayanamamış alıntılamış gene görüyorsun anlamsız mesajları.
Konu ile alakasız, her başlığa aynı mesajı 10 kere yazmış. Sik sok sayfalardan duyduğu akıllara zarar haberleri yazmış, üstüne onlarca yorum yapmış... Yemin ediyorum gsbasket forumu daha huzurlu okunuyor.
Ha adamın üslubu dersen lafım yok, seviyeyi hiç düşürmüyor ama artık seviye yerlerde olsun da mantıklı laflar duyalım istiyor insan.