Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2667797 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18360 : 26 Temmuz 2024, 13:55:08 »
Şu ana kadar geçen süreçte anlıyoruz ki yeni sezon kadro planlaması konusunda herkes kulağının üzerine yatıp beklemiş.  Papagiannis ve Motley ayrılığının da önceden planlandığını düşünmüyorum. Zira öyle olsa sezon tamamlanmadan alternatifleri hazır olurdu. Önceden yapılan bir planlama olmadığı için şu anda herkesin harıl harıl uzun baktığına eminim.

Öyle ya da böyle 1 veya 2 uzun gelecektir.  Geçen yıl Panathinaikos Kenrick Nunn'ı Ekim sonunda transfer etmişti. Muhtemelen biz de son ana kadar NBA'den düşecek bir transfer bekleyeceğiz. Umarım denize düşen yılana sarılır hesabı almış olmak için son dakika birisini almayız.

Abi şu nba'den düşen artık oyuncu olayını 1.000.000 kez denemedik mi?
Biz Nunn tarzında kimseyi alamayız. Ne çapımız, ne vizyonumuz, ne bütçemiz, ne de ilgimiz olur? Yarın Micic, Vezenkov, Theiss, Fournier tarzı adamlar boşa çıksa onları da alamayız. Saçma sapan ne idüğü belirsiz, 3-5 dakika oynayacak sonra kadroya dahi giremeyecek Noua gibi tipler alır, sonra da sezon sonu göndeririz. Sene başı kadro kurulmalıydı. Bekledikçe bize gelecek adamların çapı belli. Şu an Takımın ilk 5'inden 2 oyuncu yok. En önemli iki bölge 1 ve 5. Bu da sahaya çıkan takımın %40'ı yok demek. Nereden baksam ahmakça bir yapılanma.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18361 : 26 Temmuz 2024, 13:57:01 »
Biz Nunn tarzında kimseyi alamayız. Ne çapımız, ne vizyonumuz, ne bütçemiz, ne de ilgimiz olur? Yarın Micic, Vezenkov, Theiss, Fournier tarzı adamlar boşa çıksa onları da alamayız. Saçma sapan ne idüğü belirsiz, 3-5 dakika oynayacak sonra kadroya dahi giremeyecek Noua gibi tipler alır, sonra da sezon sonu göndeririz. Sene başı kadro kurulmalıydı. Bekledikçe bize gelecek adamların çapı belli. Şu an Takımın ilk 5'inden 2 oyuncu yok. En önemli iki bölge 1 ve 5. Bu da sahaya çıkan takımın %40'ı yok demek. Nereden baksam ahmakça bir yapılanma.

İki sene evvel Dorsey'i aldık. Verim vermedi ama bu kulüp kafaya koyarsa istediğini alır.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18362 : 26 Temmuz 2024, 14:06:36 »
Söz konusu Fenerbahçe ise her an her şey olabilir. Tabi ki itiraf etmem gerekirse çok üst düzey bir ismin alınacağını ve hepimizin şaşıracağını çok beklemiyorum. Ama futbolda gözü karartmış olmamız 2 numaralı şubede de her an her şeyin olabileceği ihtimalini de aklıma getirmiyor değil.

Rahmetli ninemim " Kara gün kararıp kalmaz" diye bir sözü vardı. Bakarsın Yarın öbür gün  Micic boşa çıkar ve yanında elit bir uzunla çıkar gelir!  (Biz evrene pozitif mesaj göndermeye devam edelim)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #18363 : 26 Temmuz 2024, 15:12:43 »
istenilen özellikte uzunu bekliyorlar. yoksa kör topal birine yapışırlardı. ben uzun konusunda iyi bir oyuncu çekeceğimizi düşünüyorum. bana göre bir tecrübeli veteran birde çaylak almalıyız. tek oyuncu gelirse  melli muhtemelen sadece 5 ten süre alacak hem de bolca.

ancak kısa konusunda oyuncu alınmayacak galiba. koç daha önce de yazdığım gibi hall, guduriç, zagars ve baldwin ile oyun kurucu pozisyonunu geçmeyi düşünüyor. burada en kritik oyuncu hall. eğer bize yeteri kadar katkı verirse yırtabiliriz. yoksa sıçtık.
ancak ben sarasa en başından beri söylediğim gibi  inanıyorum.

bana göre  takım 2 senedir upgrade oluyor. grubu üst sıralarda bitireceğimizi düşünüyorum. saha avantajını alıp  f4 yapacağımızı da düşünüyorum.  ben iyimser gruptayım. ama f4 te ne olur onu bilemem. hatta şimdiden atıyorum f4 takımları bu sene
le aynı olur diye de buraya not düşüyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18364 : 26 Temmuz 2024, 15:26:21 »
Hissiyat ama sosyal medya ve forumları takip ediyorlar uzun alma durumumuz var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18365 : 26 Temmuz 2024, 15:27:20 »
Aynen Bennett Edwards Thompson uzar gider.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #18366 : 26 Temmuz 2024, 15:40:24 »
1.opsiyon oyun kurucu değil kaliteli uzun gibi duruyor. Mesela şöyle olsa nasıl olur?

1 Zagars (Hall-Guduriç)
2 Baldwin-Wilbekin
3 Guduriç

Böylece daha skorer ve topun dolaştığı bir takım olmayı planlıyor olabiliriz.

Ama kendisinin de istediği gibi sırf Guduriç i 1 olarak düşünüp oyun kurucu almamak başlı başına intihar olur.  Guduriç olmadık zamanda olmadık saçmalama ve top kaybına müsait bir oyuncu, bunu defalarca gördük.  Calathes varken bu belki çok sorun olmadı ama Calathes 'in yokluğunda bu defo çok bariz ortaya çıkacaktır.

Tek tesellim,  Avrupa'nın en elit oyun kurucuları arasında kendisine yer edinmiş olan Saras'ın bu konuda elbette bir düşündüğünün olmasıdır.  Bekleyip görelim.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18367 : 26 Temmuz 2024, 15:42:26 »
Uzun almama durumu felan yok arkadas kim uyduruyor bunlari.

Kesin 1 uzun alacagiz hatta bu sayi 2 de olabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #18368 : 26 Temmuz 2024, 15:54:21 »
Uzun almama durumu felan yok arkadas kim uyduruyor bunlari.

Kesin 1 uzun alacagiz hatta bu sayi 2 de olabilir.

Uydurma değil de  İlhan bey söylüyormuş! 

Kaynak : Tom bey

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18369 : 26 Temmuz 2024, 15:58:40 »
Bi Ömer, bi 4 numara, bi de kaliteli PG çekip Pierre'i yollarsak o zaman tamam derim. :P
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18370 : 26 Temmuz 2024, 17:16:04 »
Uydurma değil de  İlhan bey söylüyormuş! 

Kaynak : Tom bey

Ben öyle bir şey demedim. Bekleyip bekleyip saçma sapan birini getirirler dedim.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #18371 : 26 Temmuz 2024, 17:28:11 »
Ben öyle bir şey demedim. Bekleyip bekleyip saçma sapan birini getirirler dedim.

Ben de ünlem işaretini ondan koydum zaten  🙂

Kesin gelecek bencede. Zira bir Melli, bir Sertaç ile gitmeyeceği aşikar

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #18372 : 26 Temmuz 2024, 18:44:08 »
Muhtemelen bu sene başarılı olmayacağız ama sonraki sene oluruz inşallah diye sezona mı girilir? Pianigiani dönemi de dahil son 10 küsur senede hiç bu kadar büyük saçmalık duymamıştım. Fenerbahçe her sezona iddialı girer. Fesih gerekiyorsa yaparsın, hangi mevkiye ne tipte oyuncu gerekiyorsa alırsın. Belki 2 milyonluk alamazsın, 700-800 k'lık adam alırsın ama bariz temel eksik bırakarak sezona giriş yapmazsın. Ben filancaların kontratından çıkamadım o yüzden 1 ve 5 numara alamadım dersen yeni sezon için nasıl motivasyon sağlayabilirsin ki taraftar nezdinde?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #18373 : 26 Temmuz 2024, 18:46:22 »
Muhtemelen bu sene başarılı olmayacağız ama sonraki sene oluruz inşallah diye sezona mı girilir? Pianigiani dönemi de dahil son 10 küsur senede hiç bu kadar büyük saçmalık duymamıştım. Fenerbahçe her sezona iddialı girer. Fesih gerekiyorsa yaparsın, hangi mevkiye ne tipte oyuncu gerekiyorsa alırsın. Belki 2 milyonluk alamazsın, 700-800 k'lık adam alırsın ama bariz temel eksik bırakarak sezona giriş yapmazsın. Ben filancaların kontratından çıkamadım o yüzden 1 ve 5 numara alamadım dersen yeni sezon için nasıl motivasyon sağlayabilirsin ki taraftar nezdinde?

Pivot alacağız. Başarılı da olacağız.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18374 : 26 Temmuz 2024, 23:00:28 »
Bu kadar saçmalamaları mümkün değil bence en az 2 ilave daha olacaktır.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2024, 23:03:04 Gönderen: Murat »