Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2668096 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18420 : 31 Temmuz 2024, 00:35:16 »
Atlanta bruno fernandoyu serbest bırakmış. Gizli scout ımız ve koçumuzun kankisi uğur ozanın gözdesi olan oyunculardan biriydi. Acaba bi ilgimiz olur mu kendisine?
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18421 : 31 Temmuz 2024, 07:24:42 »
Cevap versen de vermesen de kendi kendine günde 1500 tane mesaj atma potansiyeline sahip. Olay sadece adama cevap vermek yada vermemek değil.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2024, 07:25:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18422 : 31 Temmuz 2024, 08:35:57 »
Uzun gelmesi biraz gecikti.... acaba olimpiyatlardaki bir oyuncuya mi gittik??
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18423 : 31 Temmuz 2024, 09:34:38 »
ya salin su tom denen adami bos yapiyo cevap verdikce devam ediyor kac yasina gelmis insanlarla iletisim kurmayi bilmiyor.
Kardeşim mesele onu salmak değil. Adam "yapma" dedikçe daha da yapıyor, insanları forumdan soğutuyor. Şurada biz bize takılıyoruz ama keyif kaçırıyor bu. Kesin konuşuyor, olmayınca "hani olmadı?" diyorsun, s.kinde olmuyor, aynen devam. Üslubunu bozmuyor deniliyor da adam pasif-agresifliğin kitabını yazmış, bu da bozuk üslup değil mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18424 : 31 Temmuz 2024, 09:40:42 »
Atlanta bruno fernandoyu serbest bırakmış. Gizli scout ımız ve koçumuzun kankisi uğur ozanın gözdesi olan oyunculardan biriydi. Acaba bi ilgimiz olur mu kendisine?
Çok tipik bi oyuncu ama bizim işimizi defansta görür. Hücumda buna bi Calathes lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18425 : 31 Temmuz 2024, 12:23:54 »
Kardeşim mesele onu salmak değil. Adam "yapma" dedikçe daha da yapıyor, insanları forumdan soğutuyor. Şurada biz bize takılıyoruz ama keyif kaçırıyor bu. Kesin konuşuyor, olmayınca "hani olmadı?" diyorsun, s.kinde olmuyor, aynen devam. Üslubunu bozmuyor deniliyor da adam pasif-agresifliğin kitabını yazmış, bu da bozuk üslup değil mi?

kufur edelim o zaman belki anlar yada adresini versin dovelim bu kadar rahatsiz edici bir herif gormedim çileden cikardi herkesi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #18426 : 31 Temmuz 2024, 13:05:34 »
24 saattir yazmıyor.
Daha önce defalarca "bundan sonra dikkatli olacağım" dedi ama zerre değişiklik olmadı daha da beterini yaptı, huylu huyundan vazgeçmiyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18427 : 31 Temmuz 2024, 13:12:51 »

NBA İzlemediğim için adını sizin mesajınızdan sonra duymuş oldum.

Şöyle bir videolarına baktım da Angolalı olduğunu ve Bogdan Bogdanoviç'in takım arkadaşını olduğunu gördüm. İzlediğim bölümlerde atletik ve  özellikle pota altında hareketli bir oyuncu izlenimi edindim. Yaşı daha 25 ve boyu 2,08.  Sanki Calathes tarzı bir oyun kurucu ile daha verimli olacağı izlenimi edindim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #18428 : 31 Temmuz 2024, 14:51:16 »
NBA İzlemediğim için adını sizin mesajınızdan sonra duymuş oldum.

Şöyle bir videolarına baktım da Angolalı olduğunu ve Bogdan Bogdanoviç'in takım arkadaşını olduğunu gördüm. İzlediğim bölümlerde atletik ve  özellikle pota altında hareketli bir oyuncu izlenimi edindim. Yaşı daha 25 ve boyu 2,08.  Sanki Calathes tarzı bir oyun kurucu ile daha verimli olacağı izlenimi edindim.

Uğur ozan sulak geçmiş zamanlarda youtube programında bu oyuncu ile ilgili bazı euroleague takımlarının ilgisi ve teklifi olduğunu ve avrupada fark yaratabileceğini düşündüğü ama son anda nba de kontrat bulduğunu anlatmıştı. Şimdi o bulduğu kontrat feshedildi bakalım yolu avrupaya düşer mi yada nba de yeni kontrat bulur mu yakında görürüz. Piyasaya hiç isim düşmeyince bende kendi kendime beyin jimnastiği yapıyorum 😅

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #18429 : 31 Temmuz 2024, 17:42:28 »
Yazıcam yazıcam unutuyorum. İloturo Avramovic'i üst üste yazınca Sırbistan-ABD maçında alıcı gözüyle izledim de gâyet hareketli ve tatminkâr bir oyun kurucu. Hani şu yoklukta, Gudu'nun 1 numara anıldığı yerde Avramovic bana ilaç gibi gelir. Kimseyi alamıyorsak şu Avramovic'i alalım, adam en azından hakiki oyun kurucu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #18430 : 31 Temmuz 2024, 17:49:09 »
Yazıcam yazıcam unutuyorum. İloturo Avramovic'i üst üste yazınca Sırbistan-ABD maçında alıcı gözüyle izledim de gâyet hareketli ve tatminkâr bir oyun kurucu. Hani şu yoklukta, Gudu'nun 1 numara anıldığı yerde Avramovic bana ilaç gibi gelir. Kimseyi alamıyorsak şu Avramovic'i alalım, adam en azından hakiki oyun kurucu.
Kaçtı abicim o tren.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18431 : 31 Temmuz 2024, 18:27:43 »
Bu nasıl bir pivot kıtlığıdır anlaşılır gibi değil. Youssoupha Fall da Barça yapmış... En çok kimin "AH"ını aldık. Zeki Gülayın kulakları çınlar mı!
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2024, 18:28:38 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #18432 : 31 Temmuz 2024, 18:58:32 »
Ibo gelsin dertler bitsiinnnn :)

Her yerden her adami bulur alir, EL'de yeniden saygin hale geliriz, tribun salon toparlanir, takim toparlanir, essek olmak gerekli Ibo varken geseli diarrheayi tutmak icin, hem essek hem gerizekali olmak gerekli pardon.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #18433 : 31 Temmuz 2024, 20:00:59 »
Ibo gelsin dertler bitsiinnnn :)

Her yerden her adami bulur alir, EL'de yeniden saygin hale geliriz, tribun salon toparlanir, takim toparlanir, essek olmak gerekli Ibo varken geseli diarrheayi tutmak icin, hem essek hem gerizekali olmak gerekli pardon.
Yıllardır neden getirmiyoruz inanılır gibi değil, hatta basketbol şube sorumlusu olmalı, derya-sertaç-gerardini üçlüsünün yaptığı işi tek başına onlardan iyi yapar.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #18434 : 31 Temmuz 2024, 22:02:29 »

Toronto ile anlaşmak üzereymiş. Sırp kaynaklara göre bizim de ciddi ilgimiz olmuş ama torontodan teklif almış ve nba de kalacakmış. 1 aday daha aramızdan ayrıldı büyük ihtimalle
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2024, 22:02:50 Gönderen: sinanyucel »